05 december 2008

Se verkligheten med öppna ögon

Våld och rån och allmänt dåligt uppförande har blivit allt vanligare i Sverige. Som Leo Sundberg skriver "Nu har även småhålor ute i landet fått sin beskärda del av det mångkulturella vansinnesprojektet. Det är bara medelklassidyllerna där politikerna själva bor i flådiga villor, som man har gjort ett undantag från sin "humaaana" politik."

Problemen bara växer och växer och motreaktionen har inte låtit vänta på sig. Allt fler ungdomar som fått känna på våldet på sitt bara skinn tappar tålamodet och enrollerar sig i så kallade nationalistiska grupper. En del nazistiskt tankegods flyter också upp till ytan. På 1960-talet tog övervintrande gammelkommunister över ungdomsupproret. Hoppas vi inte får en motsvarande utveckling bland de Sverigevänliga.

Mot dem står de våldsamt militanta så kallade antifascisterna (bilden), vars specialitet är att beskylla absolut icke-nazistiska människor för att vara nazister bara de vågar knysta tvivel om massinvandringens välsignelser.

Det är farligt att sudda ut gränsen mellan demokratiska och totalitära åsikter på det viset, folk kan få för sig att tro att de är nazister bara för att de inte gillar kriminaliteten som invandringen medför.

Det är inte normala arbetsamma invandrare som folk har något emot, nationalitet och hudfärg kvittar, utan det är kriminaliteten och kvinnosynen som man vänder sig emot, att det finns alldeles för många som inte respekterar de lagar vi har.

Det enda parti som begriper detta är Sverigedemokraterna. Rikdsdagspartiernas blundande för verkligheten bidrar till polarisering där olika extrema grupper använder våld. "Politisk autism" kallar en SD-politiker i Lund de andra partiernas vägran att föra samtal.

Situationen är absurd. "Patrioter" och "antifascister" ligger i luven på varandra alltmedan den muslimska massinvandringen fortsätter och det blir allt mer stökigt i samhället. Det svenska släpphänta rättssystemet är inte anpassat för detta. Rosengård, Bergsjön, Hammarkullen, Ronna, Fittja, Alby, Rinkeby, Tensta etc. är inte Turkiet:

"En turkisk åklagare åtalade sex barn för att ha attackerat polisen med stenar i en gatuprotest och yrkade på upp till 58 års fängelse ... Tidigare denna månad yrkade en åklagare i den sydöstra provinsen Diyarbakir på att sex barn, i åldrarna 13 till 14, skulle få upp till 23 års fängelse för att ha attackerat polisen med stenar och molotov-cocktails."

Ansamed via Hodja

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Felet står att söka i det mycket vänsterextrema svenska samhället. Dvs vänsterextremt i så måtto att det vill påtvinga folket mångkultur och att man skall förneka och avsäga sig sin egen kultur.

Fast jag tror inte att "nazismens" rekrytering av närmast uteslutande ungdomar beror på dessas missnöje med invandringspolitiken. Här finns subkulturella traditioner och mönster som obrutet förts vidare i decennier. Det handlar sällan om djup politisk övertygelse.

Berit sa...

The Organization of the Islamic Conference, OIC är en internationell organisation som har en permanent delegat i FN.
Denne är ytterst upprörd över att media refererar till terroristerna i Indien som muslimer.

"Islam, the religion of peace, tolerance and compassion, that sanctifies the human soul, and whose universal message is one of mutual peaceful coexistence among all the peoples of the world, regardless of their ethnicities, race, religions or languages, and which calls for kind reasoning and dialogue with all their fellow human beings, abhors and despises all such criminal acts and had enacted the utmost severe punishment for their perpetrators"

Undrar hur länge det dröjer innan FN förklarar att det är brottsligt att nämna att terrorister är muslimer?

Anonym sa...

Nej det är Sverigedemokraterna som indirekt och direkt skapat och bidrar till denna rasistiska våg som vi ser över Sverige. Högerpolitiken fallerar och folk måste ha någonting att skylla på. Då skyller ni inte på politiken utan på det enklast möjliga, invandrarna. Som att brottsligheten är ett stort problem i Sverige idag, nej det är den inte. Problemet är varför folk blir brottsliga och det är där man måste sätta in första stöten. Man måste ge alla en chans i livet, rik som fattig, en chans som blivit allt mindre under denna högerpolitik.

Knute sa...

Ja visst Per Andersson, bygg en fritidsgård eller två så blir "ungdomarna" snälla, för det är ju "samhällets fel" att de följer Koranen och kastar sten på de otrognas polis och brandkår.

Läs för övrigt Leo Sundbergs "Veckans integrationsproblem: bajs på golvet"

http://leosundberg.blogspot.com/2008/12/veckans-integrationsproblem-bajs-p.html

Arlav sa...

Ja visst Pär Andersson, man kanske har lyssnat för mycket på Jönsige Orbacks "Vi ska vara snälla mot muslimerna så blir de snälla mot oss när de tar över".
Har Pär Andersson överhuvudtaget gjort en egen reflektion om hur ett muslimskt samhälle skulle inverka på HANS liv?
Har Pär Andersson läst på de hemsidor på svenska som finns där råd ges för muslimers umgänge med oss kuffr?
Har Pär Andersson tillgodogjort sig hur muslimer ser på "jämställdheten" mellan en muslim och en kuffr?
Har Pär Andersson läst/hört de återgivningar av predikningar på arabiska som förs i SVENSKA moskeer?
Läs på först, så ska jag gärna ta debatten sen!
//E

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

I Landskrona har babianerna tagit över fritidsgårdarna och stängt ute svenska ungdomar. Pär Anderson kan gå och dra nåt gammalt över sig, företrädesvis en hammare & skära-flagga och sen stanna därunder!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.