10 december 2008

Social utveckling i Sverige: Nu kan du hyra din burkini i badhusetFör 30 kronor ger Stadsparksbadet i Borås badande som inte vill bada i traditionell baddräkt något mer "bekvämt" som gör det möjligt för dem att utnyttja den offentliga bassängen.

The Local

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Wow, kolla !

En Teletubbis... eller är det ett av Barbapappa barnen ?

//Roger

Anonym sa...

Det är väl bra?

Jonson

Anonym sa...

.... En ny marknad öppnar sig för den numera nedlagda Teko-industrin. Kanske dags att skaka liv i Algots. Eller varför inte återuppväcka Eiser och skapa en halal-certifierad underklädeskonfektion. Kulturmarxismens gift har nått långt om tjänstemännen i Borås tycker att det är en kommunal angelägenhet att tillhandahålla hederskulturella badkläder från mellanöstern. Motelden blir att kräva kommunen att tillhandahålla ultraliberala västerländska badkläder, gärna modell Ester Williams 1952, med paljetter och allt. Enligt Fromms gamla kulturmarxistiska klyscha, så är kön en konstruktion, vilket borde tillåta män att hyra och bada i dessa kläder. Det kanske kan bli ett uppslag för en lagom skruvad svensexa.

/ Tobias

Anonym sa...

Jag tänker på filmen med låten "all the sperms are sacred". En liten simmare helt enkelt!

/tänkare

Anonym sa...

De va de fånigaste jag sett :p

Anonym sa...

SJUUKT!!!

Anonym sa...

Nu är det ändå ett faktum att den store kalifen Omar skickade ett brev till Abu 'Ubaidah Ibn-al Jarrah, guvernören över Syrien, att muslimska kvinnor inte är tillåtna att bada tillsammans med icke-muslimska fruntimmer. Enligt Ibn 'Abbas "får en muslimsk kvinna inte visa sig inför icke-muslimska kvinnor, lika lite som hon får visa sig inför andra karlar än sin man". Avsikten med dessa förbud är att skydda muslimska kvinnor mot farligt och oislamiskt inflytande från dessa icke-rättroende damer.

Så det där med burkini är nog bara ett kufiskt påfund.

Fredric Karlsson sa...

Herregud, går det att tjäna pengar på vidskepliga och sexuellt nervösa individer så ser jag inga problem.

Anonym sa...

Tankeväckande uttryck som hade varit intressant att få vidareutvecklat, "Sexuellt nervösa individer". Människan är ett konstigt djur.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.