11 december 2008

Tyvärr, vissa misslyckas

Federal Reserve Chairman Ben Bernanke kritiserar regeringen för att den inte gör mera för att hjälpa de människor som inte kan betala sina huslån.
Han föreslår att försäkringspremier sänks och att man också sänker räntan.
En kommission har också bildats som har till uppgift att påverka Obama så att han ser till att lånekrisen inte orättvist drabbar minoriteter och fattiga.

Orättvist?? De som inte kan betala sina lån ska naturligtvis inte äga hus, så enkelt är det.

Det visar sig att många låntagare som tidigare fått hjälp med att modifiera lånen klarar ändå inte av att betala.
Efter tre månader kunde 36% av de "hjälpta" ändå inte betala , efter 6 månader steg antalet till mer än hälften av låntagarna och efter ytterligare 2 månader var det nästan 60% som inte kunde klara räntor och amorteringar.
Se det klart och tydligt. Detta är människor som inte skulle ha varit husägare över huvud taget. Om de hyrt lägenheter skulle de varje månad haft problem med att betala hyran i tid också.
Det finns människor som inte har ansvarskänsla nog att planera för mer än kanske en vecka i taget. Som inte är vuxna nog att underordna sig förpliktelser men som köper lotter varje månad.
Låt bankerna ta tillbaka husen och skicka folket till en hyreslägenhet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.