18 december 2008

Vad som väntar oss


Kommer ni ihåg Dick Morris som var politisk rådgivare för Bill Clinton?
Detta är vad han förutspår för Obama-regimen:

Politiken under 2009 kommer att domineras av en fortsättning och fördjupning av den globala Depression som vi ser nu.
Under sken av att stimulera ekonomin, kommer Obama att försöka genomföra en radikal, socialistisk politik och införa en hälso-och sjukvård där regeringen dominerar ekonomin och besluten, på det sätt som råder inom Europeiska unionen. När dammet har lagt sig kommer ekonomin fortfarande att vara på fallrepet.
Den nya presidentens stimuleringspaket kommer att göra lite eller inget för att minska depressionen, men det kommer att förvandla amerikanskt liv och politik. För egen del kommer Obama att dra fördel av demokraternas inbyggda majoritet i kongressen, som kommer att anta hans agenda, men hans popularitet kommer att minska snabbt. I slutet av året kommer han att vara lika radioaktiv som Bush är i dag.

Obama kommer åtminstone att ha gjort sig förtjänt av sina popularitetssiffror.
Hur många gånger har vi inte påmints om hans samhörighet med radikala vänstergrupper under college åren? I boken "Dreams from my father", beskriver han detaljerat sin beundran för marxistiska professorer och studenter.

Obama är en man som bara kan se regeringsåtgärder som lösningen på nästan alla svårigheter. Han är inte programmerad att se att den privata sektorn har lösningar på eventuella problem.
Av den anledningen är Obama den idealiske ledaren för vår tid.
Generationer av barn har utbildats (av regeringen) för att tro att regeringen är lösningen på alla betydande problem. Om du gick i en katolsk skola skulle du säkert ha lärt dig att katolicismen var den rätta vägen att gå. I en judisk skola vore Judendom det rätta .. ..I regeringens skola????
Det kommer att ta minst en generation - en generation utan statliga skolor - för att återigen uppskatta frihet och den fria marknaden.

Det är inte dags ännu att säga "Vad var det jag sa" ... men vi kommer dithän.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.