27 december 2008

Varning för talibaniskt tankevirusTalibanerna har förstört hundratals skolor i Swat-dalen i nordvästra Pakistan. Bilden visar ett drabbat gymnasium.

Är det därifrån skolbrännarna i Sverige hämtar inspiration? Frågan kommer osökt eftersom många asylsökande är militanta islamister. Det är en illusion att alla som kommer hit flyr från islam. Många kommer därför att islamismen motarbetas i deras hemländer. Så naturligtvis är den kvinnofientliga Koranen en inspirationskälla till skolbränderna, både här och där. I Swat-dalen är det främst skolor där flickor och pojkar går tillsammans som förstörs. Inte nog med det, enligt talibanerna ska flickor som går i skolan slås ihjäl. Hur kan man tänka så. Vilka psykopater.

Skulle inte islams krig mot det västerländska samhället kunna duga som förklaring till förortskravaller och bränder? Eller beror de på diskriminering och orättvisor? I så fall är det höjden av otacksamhet. Välfärdsbidragen borde räcka att leva av. Svenskar vill inte diskriminera utan är nyfikna på vad invandrarna kan bidra med.

Om det inte är islam, vad skulle det då vara? Solidaritet med Aten, Paris förorter, Gaza? Tredjevärldenromantiska "vänsteraktivister" som bytt ut Marx mot Muhammed har förstås också sitt finger med i spelet.

Läs mer här.

3 Kommentarer:

B-O Gavne, Vasteras sa...

GLÖM INTE!
Att detta nu i Tensta, i förra veckan i Malmö, annars i t.ex. Trollhättan, handlar om våra –svenska- politiska lokala samhällen -alltså kommunerna- där de styrande (lokal-) politikerna benämner samhället för ”stad”. Stockholms, Malmö, t.ex. Trollhättan ”stad”.
-Till vad vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att våra –ALLA- kommuner skall benämnas just ”kommun”.
Att vi svenska folk vill ytterligt hävda demokratin, att alla våra kommuner och dess invånare, är lika värda.
Där alltså dessa politikerna i Stockholm, Malmö, och t.ex. i Trollhättan, vill hävda att de, är nått finare människor, fina stadsboende; än andra, landsbygdsboende individer. Som man ju inte kan benämna landsbygd för ”stad”.

-Alltså visst finns Stockholm, Malmö och t.ex. Trollhättan- ”stad”, med sina gator, trottoarer, höga hus och trångt. Där benämningen ”kommun” avser samhällsgemenskapen av invånarna i kommunområdet.
Och också, att jag absolut inte hävdar att denna så kallade kommunreformen från runt 1969, är det bästa för all framtid. Till på köpet ser jag flera själ för att, den kanske idag bör revideras, något. Att vi svenska folk diskuterar saken och röstar. –Men inte att den skall revideras med våld och terror, som nu några sysslar med.

..och det är väl klart som fint korvspa att när makten struntar i överenskommelser, sätter sin stövelklack på lagd lag, så finns denna arrogansen i ALLT! som makten pysslar med. Och alltså helt säkert i maktens beteenden i både Tensta, Rosengård och t.ex. Trollhättan.

Hon heter särskilt i Stockholm Irene Svenonius. Kommundirektörn´ för Stockholms kommun. Som hänvisar sitt stads snackande till, att benämningen ”stad”, är en oerhört gammal benämningen.
–Att hon alltså struntar i, sätter sin stövelklack på, att vi svenska folk, naturligtvis hela tiden utvecklar vår tillvaro. Att vi har gått ifrån en feodal tillvaro till mer och mer demokrati. ..å så har hon SvD-journalisten Lars Ryding som skyddar henne, med att han tillåter att …några stycken SvD-journalister också benämner Stockholms kommun för Stockholms ”stad”.
-Tacka då för att det kan bli upplopp i Tensta. Tidigare i Rosengård. Och t.ex. i Trollhättan. Kriminalitet som ju kriminalitet!

Anonym sa...

B-O Gavne, skämtar du, beror alla samhällsproblem på att några orter är förmätna nog att kalla sig städer i stället för kommuner?

Anonym sa...

Islams Fate
War and Hate

Mera Islam till Sverige, vi är ett löjligt ojämlikt samhälle. T.ex. har vi haft fred i 200år, det är mycklet orättvist mot Islamska länderna. Om vi Importerar massor av Muslimer utan utbildning, kommer vi alltså öka jämlikheten genom att risken för krig ökar.

www.thereligionofpeace.com

/Nizze

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.