17 januari 2009

Misstänkt hatbrott från islamist mot homosexuell

Liksom många andra har jag i dagarna läst om mordet som nyligen begicks på den 26 årige Daniel Nordström i Malmö. Jag hade ingen aning om motivet och spekulerade lite löst i att det kunde röra sig om en knarkdeal som gått snett. Sedan tänkte jag inte mera på det, liksom de flesta andra.

Det har redan skrivits en del om detta, men eftersom fulmedia med stor sannolikhet inte kommer att gå ut med fullständig information om detta mycket pikanta fall inom det närmaste, drar jag mitt strå till stacken och underlättar informationsinhämtningen för allmänheten med detta inlägg.

Av en slump snubblade jag över information om fallet, och inser då vilket sprängstoff detta mord förmodligen är. Förmodligen inget slentriandåd alltså. Med stor sannolikhet rör det sig om ett muslimskt motiverat hatbrott mot en homosexuell man.

Först bloggen Muslimska friskolan. Jag citerar inte bloggen utan uppmanar er att läsa posten i sin helhet. Den är ganska kort men klargörande.

Sedan den av de två gärningsmännen som nu erkänt att han mördade Daniel Nordström. Mannen driver en islamsk blogg av det radikalare slaget.

Vi går vidare till den minnessida som en av Daniels vänner lagt upp på sin blog. Här anges mördaren och hans kumpan med namn. OBSERVERA! Personerna på bilden under länken är INTE mördaren och hans kumpan! Det är bloggförfattaren (till vänster) och den mördade.

Bloggen Muslimska friskolan framhåller tidningen QX för deras förmåga att tala ur det politiskt korrekta profetskägget (något fulmedia inte verkar klara av i dett fall såsom flera andra). Jag länkar till tre olika artikelar i QX ang detta fall: artikel 1, artikel 2 och artikel 3.

Jag väljer att avsluta hänvisningarna med en länk till förträffliga siten Fria Nyheter, och deras rapportering om fallet.


Många människor läser endast de stora tidningarna och tar endast del av SRs nyheter i TV och radio. De kommer förmodligen aldrig att få veta alla detaljerna i detta och flera andra fall. Liksom jag först helt automatiskt gjorde, sorterar man då bara bak allt till den hylla i skallen där det står "Brottslighet och annat djävelskap som håller på att förstöra Malmö och resten av Sverige", sen glömmer man så fort man kan.
Nu blev det inte så för min och förhoppningsvis er del. Hjälp till att sprida informationen om vad som pågår. Medelsvensson kan verka dum och slö, ja tom så korkad att han tror att en röst på den rödgröna röran 2010 skall lösa saker och ting. Jag är dock övertygad om att de flesta normalbegåvade svenskar förr eller senare förstår hur det egentligen ligger till, bara de får fakta presenterade för sig. Motarbeta PK-maffians censur och propagandakampanjer!

UPPDATERING!
Se artikeln "Uppdatering ang misstänkt islamistiskt hatbrott"

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad har de ensamkommande “barnen” som hunnit bli 18-21 år för erfarenheter ? i Afrika är medelåldern på soldater 7-15 år överallt avänds barn som soldater. hur skall de kunna bli återställda och gå i dina barns skolor och bli dina grannar här i Sverige. när de sparar in på sjukvården.
Dags att hjälpa folk i deras hemländer med de socialbidrag på flera Miljarder som betalas ut skulle många vårdhem och skolor byggas ideras hemländer och så kunde de behålla sin kontakt med föräldrar och släktingar.
Här är en vidrig länk från verkligheten , dessa gossar kommer bli dina nya grannar, dina barns skolkamrater, din dotters nästa förövare när hon skall hem från skoldansen. inte konstigt politiker själva flyttar och bosätter sig i områden där endast Svenskar rör sig.

http://ww.theync.com/media.php?name=6406-graphic-new-video

obs! lägg till ett w ,varning! fundera först om du verkligen vill se verkligheten eller fortsätta tro på Svenska politikers invandringspolitik

Obs! denna blogg har inget med detta inlägg att göra. skall ej skriva sådan här verklighetnära inlägg mer. du kommer bli förändrad när du ser krigetsfasor. INSE att folk måste få hjälp i sina hemländer inget hjälper att ha fri invandring till Sverige. vi skall ta emot riktiga flyktingar som måste ha akut skydd. men felet är att ingen gör något för att få fred i deras område så de får bo här resten av livet. då borde Sverige ha 2 Miljarder invånare

LP sa...

@carl

Länken funkar inte, kanske lika bra det. Går fortfarande och tänker på videon där fångar tvingades att störta rakt ut från ett hustak ned i betongen (sannolikt i Gaza).

Du skulle däremot kunna beskriva vad som visas. Du behöver inte vara alltför grafiskt målande i din beskrivning, utan helt sakligt berätta vad som visas, vilka de inblandade är, vilken situationen är etc.

Anonym sa...

"Om vi tillåter Sverige att islamiseras mer, så har vi snart homosexuella som hängs i lyftkranar som i Iran - detta med en jublande islamistisk pöbel som skriker "allahu akbar"...eller något annat stenåldersjafs. Vill vi ha det så?"

http://imittsverige.blogspot.com/2009/01/tv-islamister-mrdade-en-homosexuell.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.