26 januari 2009

Islamister och vänsterextremister styr Malmös gator

Nu har det hänt igen!

Man har i Malmö visat vem som skall ha rätt att demonstrera och yttra sig offentligt på gator och torg. Mobben, pöbeln, dräggen, islamister, nazister, antisemiter, vänsterextremister, islamofascister mfl, är de som bestämmer. Inte lagen om yttrandefrihet och verkligen inte malmöpolisen.

Förra gången var det företrädare för den politiska ungdomsorganisationen SDU, som tvingades bort när de med giltigt demonstratinstillstånd ville uppmärksamma svenskhatet. Nu gällde det manifestationen för Israels rätt till försvar, vars demo på Stortorget i Malmö avbröts av den våldsamma mobben. Polisen kunde inget göra, och våldsammast vann. De styrande politikerna i Malmö, eller i vår regering för den delen, verkar inte tycka att detta är ett stort demokratiskt problem. Förmodligen är de livrädda för vad som händer om de skulle sätta hårt mot hårt, och därför fortsätter de att slicka röven på västvärldens fiender. Makthavarna kan bara böja ryggen till näsan slår i marken, vad skall de göra sedan? Enda alternativet torde vara att stoppa upp det i sin egen röv.

Tack till Sapere aude! för bilden

10 Kommentarer:

Knute sa...

500-600 döda i Gaza - resten är Hamaspropaganda

http://jihadimalmo.blogspot.com/2009/01/500-600-dda-i-gaza-resten-r.html

Anledningen till att dödandet inte varit "proportionellt":

Efter att larmet går har israelerna 30 sekunder på sig att skynda sig ner i skyddsrummen. Medan HamaSS gör precis tvärtom och skickar fram civila till martyrdöden.

Anonym sa...

Ormestads artikel i Sydsvenskan nämner under fakta Shifa sjukhuset, men underlåter att säga att Israel satsade miljoner på att utbygga sjukhuset under 80 talet. Hamas satsade bunkrar för sin egen säkerhet under byggnaden.

Knute sa...

Undrar hur många av Israelhatarna som känner till att ledningen för Hamas gömmer sig under ett sjukhus?

Vit fosfor är godkänt enligt internationell lag för att skapa rökridåer. Men Gaza är tättbefolkat och de som har kommit i kontakt med fosforröken har blivit brännskadade.

http://sydsvenskan.se/varlden/article408237/Svart-brannskadade-fyller-Gazas-sjukhus.html

Kritisk tänkare sa...

British National Party skriver på sin informativa hemsida: "Third World Immigration Turns London into Middle East Battleground."

Samma sak kan fastslås om Malmö: "Invandringen från tredje världen förvandlar Malmö till ett slagfält i Mellanöstern."

Intifada i Rosengård.

I åratal har multikultingar svamlat om att vi måste göra något. Instämmer. Men det räcker inte med att upprepa mantrat "vi måste göra något".

I betydelsen satsa mer skattemedel, göra större eftergifter till muslimer, lära barnen arabiska, etc. Inget av detta duger.

Med facit i hand har vi en uppsjö exempel på hur oförenlig massinvandring från Mellanösterns hederskulturer är med livet och värderingarna i Sverige och andra västdemokrater. Det går inte längre.

I synnerhet som vi nu går in i en global depression och gigantisk arbetslöshet, en lågkonjunktur vars utveckling kan liknas vid en herrelös framforsande bil.
Vi vet inte var det kommer att sluta. Prognoser kommer ständigt på skam. Nu senast om pensionsutvecklingen. Pensionerna får 500 mindre i månanden.

Fruktar att få höra något geni kommentera med att det är därför vi måste öppna gränserna, så att vi får fart på ekonomin.

Alla tider har sina irrationella tabun och moden, som eftervärlden hånar. Hur många år till innan vår invandringsliberalism kommer att hånas på samma sätt 80-talets hockeyfrillor?

Scrolla ned på denna sida tills ni kommer till videoklippen. Skrämmande filmer som vi hur en islamistisk och vänsterextremistisk mobb driver kravallpoliserna framför sig, flyende genom Londons gator till ropen "Allah Akbar".

Third world immigration turns London into Middle East battleground

Det är helt uppenbart att "autonoma" vänstern nu försöker använda islamister i sin kamp mot vårt samhälle. Inte bara i London, i Aten, i Italien utan även i Rosengård.

Så istället för att hålla ögon på européer som vill försvara våra samhällen, så borde myndigheterna bekämpa dem som vill omstörta dem.

Anonym sa...

Muslimska friskolan har redan svarat på en del av din fråga. Det sägs att islamister inte har en politisk agenda, eller ambition att ta politisk makt.

Här är beviset för att Malmö är delvis styrt av islamister och att de på lokal nivå kan få makt. Hur långt det räcker kan man fråga sig men första spadtaget är tagit inför det större bygget av en islamisk maktbas.

Vi ser redan nu att Socialdemokraterna har täta kontakter med islamister på riksplan och flera lagar ligger i pipe från EU som ska förhindra kritik av islamiseringen. Samtidigt har regeringen antagit några nya övervakningslagar som är direkt riktade mot vänsterextremism och islamism. Man blir något konfys.

Anonym sa...

Gush katif, de israeliska bosättarna i Gaza odlade en stor mängd grönsaker i växthus..... 10 % av alla agrikulturella produkter i Israel. Många Gaza invånare hade jobb där. Israel med hjälp av sin arme tvingade bosättarna att flytta. Många av deras familjer hade levt där längre än palestinierna i Gaza och en del hade tidigare levt i Siani som Israel gav tillbaka till Egypten. 3 år senare var växthusen raserade och marken återvänd till torr sand, tunnlar mynningar och avskjutningsramper. Betänk om Hamas prioritet är sin befolknings välbefinnande.

1] Gush Katif Agriculture:

The agricultural produce of Gush Katif represents some 10% of all agricultural produce raised in Israel; it accounts for 65% of Israel's organic export industry; 90% of Israel's bug-free leafy vegetables; 45% of tomato exports and 95% of Israel's cherry tomato exports; 60% of Israel's herb exports; 60% of Israel's geranium exports come solely from Ganei Tal in Gush Katif.

There are 350 family agricultural enterprises in Gush Katif, employing 5,000 Jews and 5,000 Palestinians; Gush Katif hot houses cover an estimated 900-1,000 acres and are estimated to be worth over $80 million. Total annual revenues are around $60-70 million.

Man kan läsa mer om Gush Katif och Gazas utveckling på saiten nedan.

http://www.
jafi.org.il/education/actual/conflict/disengagement/2.html

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=97hyDRjdXCE

Knute sa...

Föregående kommentar länkar till hur polisen blir förödmjukad av muslimska demonstranter i London.

Knute sa...

Ännu en video: Sweden: Muslim mob attacks peaceful pro-Israel rally, chants "Hitler! Hitler! Hitler!"

http://europenews.dk/en/node/18837

Anonym sa...

Lite intressant är att snubben som skrek hitler hitler hitler var samme person som filmade och som sedan filmade bakom polisen. Provokatör eller?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.