25 februari 2009

20 år för sent

I år är det tjugo år sen jag lärde känna ett gäng killar i 18-årsåldern som var anhängare av organisationen Bevara Sverige Svenskt, BSS. De visste väl själva inte så mycket om organisationen som sådan men desto mer om invandrares brottslighet i grannskapet.

Jag fick höra det ena exemplet efter det andra på inbrott, rån, misshandel. Det var arbetarklasskillar i arbetarklassförort och som sådana fick de ta de första smällarna av den utomeuropeiska invandringen. De var upprörda över invandrarnas kvinnosyn, hur de först lirkade tjejerna runt lillfingret med sin charm för att därefter göra dem till slavinnor.

- Så kan det väl inte vara, sa jag och höll för öronen, så får man inte säga. Men deras argumentation var oavbrytbar, det verkade som de hade hur många exempel som helst. Var de verkligen rasister? Jag fick en tankeställare och slutade argumentera emot när jag begrep hur förbannade de var över att själva ha utsatts för en slags rasism. Ungefär schysst svensk kille möter kalla handen.

Med facit i hand, även om BSS inte uttryckte sig rumsrent och det förekom våld så signalerade de att ett allvarligt samhällsproblem var på gång. Samhörigheten mellan människorna i landet Sverige vittrar bort när en ideologi som islam gör sitt intåg. Islam har inget fädernesland utom världskalifatet. Ungefär som världskommunismen en gång i tiden, det är väl därför de två har så lätt att finna varandra.

Nu läser man i tidningen att Sverigedemokraterna har "bruna" rötter därför att några tidigare medlemmar av partiet hade varit medlemmar i BSS. Men Sverigedemokraternas väljare låter sig inte omyndigförklaras så lätt.

Vi har fått två parallella samhällen i och med den muslimska massinvandringen. Det går knappt längre att göra något åt det, men vi får inte ge tappt. Muslimerna måste inse att deras "religion" måste stryka på foten och att i ett västerländskt samhälle gäller västerländska lagar och värderingar.

Läs vidare >>

3 Kommentarer:

Steen sa...

Ja, det er sent. Mange steder i Europa. Islam er en stærk identitet, men også svag, fordi den er så angst for at lade sig integrere. Derfor vil et stort flertal af muslimer, ALDRIG blive svenske.

Manb kan frygte fremtiden ser sådan her ud: Stadig flere og voldsommere "Rosengårdsoptøjer", der efterhånde glider umærkeligt over i egentlig guerillakrig.

Jeg kan ikke se hvad der skal forhindre det. Slet ikke efter at have hørt en førstehåndsberetning i aftes med den danske psykolog Sennels, der kender unge, kriminelle muslimer på første hånd og er dyb pessimist:

http://snaphanen.dk/2009/02/24/nicolai-sennels-blandt-kriminelle-muslimer/

Anonym sa...

SD har min röst i nästa riksdagsval och det kan jag skriva under på

LP sa...

Läste SDS-artikeln du hänvisar till i morse. Man blir omväxlande förbannad och bara trött.

En "tröst" kanske är Guillous artikelserie i Aftonh*ran, där han följde Jimmy Åkesson - den blev ju otippat inte helt igenom svartmålande. Dessutom var Guillous uttalanden i radion, som jag uppfattade det, åtminstone en ansats till att försöka vara saklig. Guillou misslyckades såklart med att vara en saklig och neutral journalist, men han misslyckades betydligt mindre än jag förväntat mig.

Petter Larssons nu aktuella artikel i SDS är däremot inget att förvånas över. Han inleder med:

"Sverigedemokraterna kan som första parti med rötter i nazismen ta en plats i Sveriges riksdag."

Har han någonsin reflekterat över att V är ett gammalt kommunistparti, vars nuvarande ledare ända in i våra dagar har svårt att ta avstånd från kommunismen? De sitter i riksdagen och kommer kanske (om allt går åt helvete 2010) att bilda regering.

Petter Larsson raljerar vidare i artikeln med att SDs högervridning, lågkonjukturen och SDs historia, kan ligga dem i fatet och hindra dem från att nå riksdagen.
Misstaget Larsson gör är samma som alla andra oseriösa journalister gör - de angriper SD istället för att granska de problem som SD fokuserar på. De skjuter budbäraren. De vågar inte på allvar ta sig an de frågor SD har som huvudfrågor och försöker inte reda ut om SDs förslag till lösningar är vettiga. De agerar irrationellt och/eller med mer eller mindre dold agenda.

Detta gör de naturligtvis eftersom de innerst inne vet att utvecklingen hela tiden går åt fel håll trots att vi nu provat på både socialistisk och borgelig regering i flera år.

Allt tyder på att SDs förslag till lösningar är de enda som kan fungera. Gemene mans fönuft hade också gjort det i större utsträckning, om han inte vore så hjärntvättad av maktens officiella och politiskt korrekta version av sanningen. Denna "sanning" håller SD och fria debattörer att sticka hål på nu. Makten att uppfinna en egen "sanning", som mediedominansen gett de Sverigefientliga håller förhoppningsvis på att gå dem ur händerna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.