28 februari 2009

Alltför sent att klaga nu

"Jag är en stark anhängare av Israel," sade Hillary Clinton i februari 2000.
Då fikade hon efter en plats i Senaten, men nu har hon tydligen "tänkt om."

Liberala judar stödjer främst demokrater, av vilka många öppet fördömer Israel och framhåller Palestina, trots att Republikanerna visar ett orubbligt stöd för Israel och anser att landet är en bundsförvant.
Nu är emellertid New Yorks judar upprörda över att statssekreterare Clinton har ändrat ståndpunkt och hänsynslöst går emot Israels agerande i Gaza.
Att helt plötsligt låtsas att man är chockerad leder ingenstans, som man bäddar får man ligga!

Clintons och Obama planerar nu att ge 900 miljoner dollar till Hamas och man säger att det ska gå till återuppbyggnad av Gaza, med anledning av den israeliska offensiven som utlöstes av Hamas raketbeskjutning. Alla vet att pengarna kommer att fullständigt kontrolleras av Hamas och att de kommer att användas för inköp av vapen.

Med tanke på alla pengar som strömmat in till Clintons minnesbibliotek från medlemmar av den saudiska kungafamiljen, arabiska affärsmän, regeringarna i Dubai, Kuwait, Qatar, Brunei och Taiwan, och Hollywood-kändisar är det inte underligt att Hillary Clinton nu öppet visar var hon står. Alla de uppräknade fanns med bland de 57 personer eller stiftelser som gav 1 miljon dollar eller mer till biblioteket.

Bilden föreställer fruarna Clinton och Arafat

2 Kommentarer:

Henrik C sa...

Korten är på bordet. Hamas har ett ansvar nu för om Palestina ska få finnas kvar. Om de nu visar sig att Hamas köpt vapen och Kassam-raketer, kommer de få ett storskaligt krig på nacken. Nu får Hamas faktiskt börja bete sig som vuxna.

Anonym sa...

Jag är fullt och fast övertygad om att dom aldrig kommer att bli fredliga. Hamas kommer att förorsaka många palestiniers död. En gång fundamentalist, alltid fundamentalist. Det är som en enveten hjärntumör hos dem.
midgardsjarlen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.