28 februari 2009

De måste stoppas!

Brigitte Gabriel skrev boken "Because They Hate" och i september 2008, publicerades hennes bok "They must be stopped".
Hon presenterar ytterligare detaljer om den grymma verkligheten vad gäller radikala Islam. Boken beskriver
islamofascisternas extrema dödliga hängivenhet men ger också exempel på fundamentala åtgärder som måsta vidtas för att möta och stoppa denna utmaning.

Hon använder Libanon som exempel. När landet blev självständigt 1940 var majoriteten kristna och landet hade bara en obetydlig minoritet som var muslimer.
Libanon hade under den kristna tiden utvecklats och moderniserats inom alla områden. Landet hade också närmat sig den västerländska kulturen och var det mest västanpassade i hela regionen bland alla övriga länderna i arabvärlden. På mycket kort tid blev Libanons huvudstad Beirut betraktad som ”Mellanösterns Paris”. Man hade de bästa universiteten i hela Mellanöstern, de bästa centren för yrkesutbildning och skolor, de bästa teatrarna osv.
Libanon exporterade sin konst och kultur till resten av den arabiska världen. Därför förstår många av de arabisktalande länderna libanesisk dialekt och kultur, medan libaneserna inte förstår arabiska lika bra.
Landet hade öppna gränser, det var ett multikulturellt samhälle, som tillät alla att fritt få komma in i landet och också lämna det.

Libanon tog emot ett stort antal palestinska flyktingar på 70-talet och dessa slog sig ihop med Libanons muslimer som förökade sig snabbt. Den mest kände muslimen i världen idag är Osama bin Laden. Han är bara en av 53 syskon i sin familj! Han själv har 27 egna barn! Mellan fadern bin Laden och sonen Osama finns det mer än 80 barn och ett mycket stort antal fruar. Hur många av oss västerlänningar känner till någon som har producerat 80 barn?

Yassir Arafat skapade en bas i Libanon för att lättare kunna anfalla israelerna. Detta gjordes möjligt eftersom han (Arafat/Al Fatah) systematiskt började missbruka och utnyttja Libanons öppenhet, landets demokratiska samhällssyste, den liberala lagstiftningen och libanesernas kristet humana inställning till alla folk som vistades i landet. Det resulterade i att muslimerna började förfölja och döda de kristna med hjälp av Al Fatah och de militanta muslimerna. Plötsligen hade de kristna libaneserna inget att säga till om i sitt eget land.
De kristna libaneserna hade aningslöst släppt in en fiende i landet. Man hade ignorerat muslimernas snabba förökning och tillväxt, i tron att man levde upp till sina demokratiska, liberala och västerländskt humana värderinga. Man hade utan att göra något åt det, låtit det egna landet inifrån ockuperas av muslimerna och före detta palestinska flyktingar som ju hade samma religiösa och dominanta övertygelse – nämligen islam.

Hon går därefter vidare och drar paralleller med dagens västvärld:

Det är upprörande att upptäcka hur okunniga och vilseförda västerlänningarna och särskilt deras politiker och regeringar är. De är aningslösa om vad det är som verkligen ligger bakom den muslimska terrorismen och vad som är deras målsättning med sina grymma och omänskliga attentat mot helt oskyldiga människor. De har tagit på sig ansvaret för att i Allahs namn lägga världen under sig och förvandla hela mänskligheten till rättrogna muslimer. Det är dessa, islamisterna, som israelerna ensamma bekämpat de senaste 50 åren.
Det är samma militanta islamism som idag allt fler västerlänningar och kristna samhällen utsätts för, på grund av den stora invandringen. Islamisterna har bara en målsättning, att med alla till buds stående medel tvinga människor att konvertera till islam – eller dö under det islamistiska svärdet i Allahs namn. Det har man Koranens ord att stödja sig på.

Vad vi alla måste göra i den fria västvärlden är att ta den politiska korrektheten och slänga den där den hör hemma – på sophögen!
Vi har inte bara problem med Hamas, vi har problem med spridandet av radikal islamism i våra (ofta nybyggda) moskéer och liknande lokaler som växer upp som svampar runt om i våra städer och samhällen, finansierade i huvudsak av pengar från Saudiarabien och andra oljeproducerande arabstater.

Det har hänt förr, att människor bara stått handlingsförlamade och tittat på när Ondskan tagit över och spridit sig bland oskyldiga människor. USA stod upp och bekämpade kommunismen på 40-talet. Nu är det hög tid att bekämpa islam och den radikala islamismen. Vi har inte råd att inte göra något mot denna ondska, den ondska som radikal islamsim utgör. Vi måste agera Nu!

Vi måste utmana de moderata muslimerna nu, över hela världen, de som inte är radikaliserade islamister! Det finns 1,2 miljarder muslimer i världen idag. Alla är inte radikala, men man uppskattar att av dessa är så många som mellan 15 – 25 %!
Det motsvarar180 – 300 miljoner islamister – lika många som bor i hela USA!
Tänk vilken förödelse dessa kan orsaka! Det är alltså en allvarlig och stark faktor att räkna med! Vi vet att det finns många moderata muslimer som lever i USA och i Europa. Var är deras röster? Varför protesterar de inte?

USA och Europa är några av alla platser där muslimerna lugnt kan demonstrera, där kan de marschera på gator och torg, där kan moderata muslimer uttala sig kritiskt utan att bli hotade av de radikala islamisterna. Man kan förstå varför de inte kan göra det i Libanon, i Arabien, i Amman, i Jordanien, i Syrien – det finns därför ingen ursäkt varför inte dessa moderata muslimer protesterar här i väst mot islamisternas härjningar, varför de inte sänder ett högljutt budskap till dessa: ”att vi är för det första amerikaner eller européer! Om ni dödar en av oss, så dödade ni oss alla! Vi fördömer Hamas, vi fördömer al Qaida, vi fördömer Islamiska Jihad och vi fördömer Hizbollah!
Men ännu har vi inte fått höra ett enda knyst från de moderata muslimerna i väst eller USA.

Tomma ord är bara varm luft som kommer ur munnen på ett talande huvud! Aktion och handling är det enda som gäller nu. Inget annat. Att bara prata leder ingen vart. Samtal bryr sig inte de radiala islamisterna om! De förstår bara fysisk handling – ”action”!
Så sluta nu att lyssna på den lögnaktiga och meningslösa politiskt korrekta massmedian! Sluta köp dagstidningar! Lyssna istället på information som bygger på välinformerade källor och på sannfärdiga redovisningar av verkliga händelser och som inte blivit censurerat. Använd Internet, You Tube osv. Människor drunknar numera i de massmediala lögnerna som strömmar ut över den fria världen idag.
Allmänheten får ofta höra att det i landet bara finns en massa moderata och fredliga muslimer. Var är då dessa? Varför ser man aldrig några av dem ställa upp och protestera mot islamisterna? Det påstås ju att det är så många? Är de verkligen det? Förmodligen är det så, att de faktiskt inte är så många som man vill göra gällande. Man tycker att dessa fridfulla muslimer, som påstår att islam är en så kärleksfull, rättvis, respektfull och tolerant religion mot alla människor, att Koranen inte uppmanar till den terror som islamisterna utför. Varför protesterar de inte då mot att deras högt älskade och respektabla övertygelse har kidnappats av de militanta islamisterna? Nej, inget hörs! Det är dödstyst!

Detta är ett utdrag från ett tal av Brigitte Gabriel ( på engelska)

Hela föredraget översatt till svenska här12 Kommentarer:

Anonym sa...

Vilken bra artikel!Den beskriver exakt vad som händer och sker i världen i dag.Vad som gäller Sverige har ju massmedia och politikerna helt fört svenska folket bakom ljuset,för att dölja alla problem som invandringen av folk med islamisk religion medfört.Numera läser man bara om problem,det verkar inte finnas något positivt med Islam,för svenska folkets del.Berra

Anonym sa...

Den enkla sanningen är att det finns ingenting som heter moderata muslimer eller radikala för den delen. Det finns bara muslimer som iofs följer olika strategier men de följer alla koranen och alla accepterar slutmålet,dvs världsherravälde. Ju längre man skjuter upp kampen, desto värre blir det
!
/Kunskap är makt

Anonym sa...

En mycket välskriven artikel men svår för mej att sprida till "vanliga" svenskar. Den är för lång, skall se om den går förkorta utan att ngt väsentligt går förlorat. Det är inte bara LIX-värdet man får anpassa utan som här textmassannär man sprider sanningarna. Tack i allafall.
midgardsjarlen

Berit sa...

Ja, jag vet Jarlen. Jag klippte så mycket jag kunde utan att ta bort för många väsentligheter. Det är inte lätt. Som du ser är orginalet mycket längre.

LP sa...

Kanon Berit!

Jag såg ett föredrag med Brigitte Gabriel för ett tag sedan, men det blev aldrig av att jag skrev om det. Jag var alldeles perplex efter att ha lyssnat till henne.

Skall läsa igenom din artikel noggrannare sen och även kolla videon. Än en gång mycket bra och nödvändigt inlägg Berit. Detta bör följas upp av alla som bedriver kritik av "kärlekens" "religion".

Gokväll

Anonym sa...

Brigitte Gabriel har grundlagt organisationen Act for America, som informerar om och bekämpar islamiseringen i USA.

http://www.actforamerica.org/

Anonym sa...

Angående inlægget om Act of America.

Namnet är Vivian

Anonym sa...

Det Brigitte säger om Libanons utveckling är tyvärr ett tragiskt exempel på att historien faktiskt kan upprepa sig. En liknande händelse hände faktiskt redan i islams barndom. Sedan Muhammed (FVHM)med sitt följe år 622 flyttat till Yathrib utgjorde muslimerna där en liten minoritet bland tre betydande judiska stammar och två arabiska. På mindre än tio år lyckades "profeten" och hans anhang genom hot, våld och mord på kritiker ta kontroll över såväl Yathrib som större delen av den arabiska halvön. Om vi inte börjar agera snabbt kommer vi snart att få se nya varianter på samma tema men nu här i Västeuropa.

Läs för övrigt Bigittes bok; den är ett måste.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Man skall inte vända sig till några "moderata" muslimer. Deras endgame är det samma som de radikalas bara så mycket långsammare. Det är därför dom tiger när deras radikala kompisar begår brott mot mänskligheten. Muslimerna skall ut ur Europa helt och hållet.

Kurre sa...

"När landet (Libanon) blev självständigt 1940 ... [hade det] bara en obetydlig minoritet som var muslimer" står det i artikeln.

Jag kollar i wikipedia:
"The 1932 census stated that Cristians made up 55% of the population"
Andelen muslimer nämns inte i wikipedia men bör rimligtvis bli 45%. En obetydlig minoritet?

Sedan 1932 har det inte gjorts någon folkräkning men CIA Fact Book anger andelen kristna idag till 39% och andelen muslimer till 59,7%. Jag har svårt att få dessa siffror att stämma med beskrivningen i artikeln.

Palestinierna i Libanon lever i flyktingläger och har (i motsats till andra länder som t.ex. Jordanien) inte fått några medborgerliga rättigheter, något som framförallt de kristna motsätter sig eftersom det skulle "störa den etniska balansen". Så mycket om "den kristet humana inställningen" till "före detta flyktingar".

/Kurre

Berit sa...

Bara för att kristna var, som Wikipedia påstår, 55% betyder det inte automatiskt att resten var muslimer.
Från annan källa,New York Time säger man att alla "public positions" var uppdelade mellan olika religiösa grupper varvid kristna var i majoritet.
Vilka de olika religionerna var framgår inte.
Från 1970 talet säger samma källa att muslimerna var i majoritet och att förhållandet i dag är Islam 70%, kristna 30%.

Karpstryparn sa...

Mycket bra och saklig artikel det här.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.