06 februari 2009

"Dödens moder"


Al-Qaida-ledare våldtar unga manliga konvertiter för att vanära och förnedra dem till att bli självmordsbombare .
Den intensiva sociala skammen och rädslan för mer gay sex- attacker gör att muslimer är beredd att dö.

Denna sjuka nya taktik avslöjades av en reformerad algeriska militant. Abu Baçir El Assimi sade: "Den sexuella akten mot unga rekryter i åldern 16 till 19 var ett medel för att uppmana dem att begå självmord ."

En 22-åring hade utsatts för sexuella skador innan han sköts till döds under ett självmordsuppdrag i Tademaït, Algeriet för tre veckor sedan. Prover tagna från hans kropp håller på att analyseras i ett försök att identifiera hans bödel.

Och den amerikanska militären upptäckte för två år sedan att al-Qaida vanärade kvinnor i Irak för att förvandla dem till självmordsbombare. Ett förfarande var att låta en terroristledare gifta sig, och sedan låta en annan man våldta hans fru.

Det avslöjades också i går hur en 51-årig militant kvinna hade rekryterat mer än 80 kvinnor som självmordsbombare.
Samira Jassim, som kallar sig " Trons moder", utnyttjade de svaga och nödlidande. Arresterad efter ett tips, erkände hon att hon iscensatt 28 framgångsrika självmordsbombningar.

Experter tror al-Qaida sjuka taktik kan vara ett tecken på desperation. En av dem sa: "Det börjar kanske ta slut på potentiella martyrer."
---------

Bush har ofta kritiserats för krigsfångelägret på Kuba och man hävdar att de tillfångatagna borde placeras i vanliga amerikanska fängelser i stället.
Kanske inte så bra idé?


6 Kommentarer:

Anonym sa...

Ren ondska i religionens namn. Stackars dom människor som har utnyttjas som brickor i detta sjuka och cyniska spel och deras civila offer. Det är ett misstag att stänga GITMO. Jag hoppas innerligt att Sverige säger nej till att ta emot fångar därifrån. Enligt Amnesty så har vi redan 1500 krigsförbrytare här och det räcker gott och väl.

LP sa...

Fanatism = skadade själar = hat = extremism = empatilöshet = våld = endlösung ...

Det är en mörk och hopplös spiral för en människa att hamna i. De friska krafterna måste bryta detta inifrån. Det måste komma inifrån annars går det aldrig. Man måste uppmärksamma de som trots allt är vettiga, även om ideologin islam är mycket svårsmält för en sekulär västerlänning. Mörkermännen måste skrumpna ihop, glömmas och torka bort annars är mänskligheten dömd.

Anonym sa...

Fattigdom = hjälplöshet = Fanatism = skadade själar = hat = extremism = empatilöshet = våld = endlösung ...

Du missade de två första delarna.

Berit sa...

Det finns inget muslimskt land i dag som kan visa andra nationer, eller folk med annan tro, att de står för hoppfullhet, jämlikhet, respekt, möjligheter och framgång.

Anonym sa...

Förskräckligt!
Tur att det finns kvinnor som kämpar mot islamism:

Ayaan Hirsi Ali Interviewed On Swedish Television
http://www.youtube.com/watch?v=q6Wrhivp7eQ

Submission Part I Theo van Gogh Ayaan Hirshi Ali MPEG2
http://www.youtube.com/watch?v=ga-BY2G-y4I

Despite threats, Ayaan Hirsi Ali keeps going
http://www.youtube.com/watch?v=L8U2fOB9X0E

Anonym sa...

Fattar inte varfør troende kristna är så rädda för Satan.
Har han någonsin funnits, så är han utkonkurerad av en viss Fredens Religion för sen länge.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.