13 februari 2009

Geert Wilders, "Lord" Ahmed och Jöran Jermas

Få har väl missat dramatiken kring islamkritikern Geert Wilders försök att som EU-medborgare fritt få resa in i ett annat EU-land (Storbritannien). Detta stoppades pga hot från islamister och det är alltså from nu muslimer som bestämmer vem som skall få resa in i Storbritannien.

En viktig person i dramat är den trojanska hästen "Lord" Nazir Ahmed, en än så länge något så ovanligt som en muslim i The House of Lords (första kammaren i det brittiska parlamentet). Han är också aktuell med ett fall av vårdslös körning där han orsakade en dödsolycka.

Hans senaste bedrift hänger alltså samman med Wilders försök att resa in i Storbritannien. "Lord" Nazir Ahmed hotade att mobilisera 10.000 muslimer som skulle stoppa Wilders från hans besök i det Brittiska parlamentet. När det lyckades skröt han i den Pakistanska pressen att det var "en seger för det muslimska samhället".

Den "svenske" Jöran Jermas då. Mannen med tre (?) namn; Jöran Jermas/Israel Adam Shamir/Adam Ermash, bjöds in av just "Lord" Nazir Ahmed den 23 feb 2005 för att tala i första kammaren under rubriken "Jews and the Empire". Jöran Jermas/Israel Adam Shamir/Adam Ermash har tidigare gett ut den antisemitiska boken "Blommor i Galiléen" som förbjudits i Frankrike. I sitt tal tackar Israel Shamir (som han kallas där) "Lord" Nazir Ahmed för att han bjudits in till första kammaren. Citat:

"It is a great honour for this small writer from far-away Jaffa to speak to you in this ancient abode of democracy and aristocracy intertwined, and I wish to thank my host tonight, my dear brother, his lordship Nazir Ahmed of Rotherham in the heather-bound Yorkshire."


Rörigt, tja det kan jag hålla med om. Fast det mest påfallande är väl absurditeten i allt. Storbritannien böjer sig för inifrånkommande islamistiskt hot och förvägrar en person från ett europeiskt broderland att resa in. En trojansk muslimsk häst som de själva planterat i sitt politiska system uttalar hotet, och de bara böjer sig. Kan förnedringen bli större? Rekyleffekten kommer att bli fruktansvärd då gränsen nås. Kanske måste vi tills dess be israelerna om hjälp för att hantera säkerhetsproblemen som islamiseringen av Europa orsakar. Nästa rysare blir Davis Cup matchen i Malmö. Kommer Sverige att fega ur och böja sig för hot? Om det blir av, kommer spelarna att utsättas för hot och våld från våra egna jihadister? Kommer Malmöpolisen att klara av denna svåra uppgift?


Läs det starka tal Geert Wilders skulle ha hållit om han släppts in i Storbritannien:

"Freedom must prevail"

Webbmagasin REBELLs svenska översättning av ovanstående tal.

UPPDATERING!
Glömde att hänvisa till Knutes artikel "Shame on UK" här på EKP ang Wilders resa!
Igår publicerades en längre artikel på Gates of Vienna om Lord Ahmed.

länkar:
VIDEO! A DEBATE FOR THE SAKE, THE SURVIVAL OF A NATION: THE HOUSE OF LORDS
Lord Ahmed sent texts before crash
Lord Ahmed's unwelcome guest
Lord Ahmed must be prosecuted for treason
MP: Arrest British Jews fighting for IDF
Low Life LORD NAZI AHMED: Arrest British Jews fighting for IDF
Blommor i Galiléen
Jews and the Empire
sds

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Funderar man lite längre är det fruktansvärt att importerade muslimer, genom hot om våld, ska få bestämma dagordningen om en av de fyra friheterna som EU baseras på.

"Fritt flöde av människor (inom unionen)".

/Paraflex

Knute sa...

Han tabte ikke hovedet…

…men holdt sig fromt til reglerne da konen ville skilles. Hun fik skilt hovedet fra kroppen.

Mønster- muslim, som bl.a. oprettede en TV-kanal med det formål at bekæmpe folks negative indtryk af muslimer - hvor de så ellers har det fra…?

http://hodja.wordpress.com/2009/02/14/han-tabte-ikke-hovedet/

Anonym sa...

Islam is nice and peaceful:
http://www.terrorismawareness.org/islamic-mein-kampf/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.