17 februari 2009

I går kväll

Jihad i förorten. Ungdomsgäng som drar runt och ställer till med bränder och därmed tycker att de gör sin religiösa plikt. I moskén får de höra att de otrogna inte är mer värda än hundar och ännu värre saker.

Stenkastning och anlagda bränder skakade Tensta i norra Stockholm i går kväll. Flera personer ringde till polisen och anmälde att 40-50 ungdomar drog runt i Tensta centrum. svd

Strömmen försvann i stora delar av Sofielund i Malmö strax efter klockan 21 på måndagkvällen. Snart fick polisen larm om ungdomsgäng som drog omkring och kastade sten, snöbollar och kraschade rutor. sds

Ett dagis på Gasverksgatan i Malmö i närheten av Rooseum fattade på måndagkvällen eld. sds

En 17-åring blev knivhuggen av ett ungdomsgäng på Ystadvägen i Malmö, i höjd med Mc Donalds. Han fick ett stick i bröstet. Sen lyckades han slå undan kniven och springa därifrån. sds

* * *

Den som på felaktiga grunder blivit svensk medborgare ska kunna förlora medborgarskapet, föreslår en moderat arbetsgrupp med bland andra migrationsministern Tobias Billström.
Exempel på felaktig grund för medborgarskap är hot, muta eller falsk identitet. svd

Ett bra förslag. En nödvändig men inte tillräcklig förutsättning för att få tillbaka något som liknar ett rättssamhälle. Nu väntar vi bara på ett förslag liknande det som framförts av det invandringskritiska Schweiziska Folkpartiet:

Hela familjer ska kunna bestraffas genom utvisning ifall en av dess medlemmar begår ett allvarligt brott.

Det är inte fråga om kollektiv bestraffning. Föräldrar ansvarar rimligen för sina barn. Eller har familjen avskaffats? Något måste göras åt "ungdomsgängens" jihad mot svenskarna och det svenska samhället.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Apropå Moderaternas förslag att utvisa kriminella invandrare och ta ifrån dom deras medborgarskap ser jag enbart som spin(PR) för att detta ska falla i glömska: http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4433605.ab

Eftersom förslaget är vettigt så kommer det att stöta på kraftigt motstånd från både vänstern, liberaler och media. trist.

Knute sa...

Tack för tipset Robert:

Invandringen nådde rekordgräns förra året. För första gången sprängde invandringen 100 000-gränsen. Det är lika många som bor i en större svensk stad. Kan de jobba, kan de skaffa bostad? Eller avser de att leva på bidrag och annat?

Anonym sa...

Dom har inte dykt upp här i Vasastan, Sthlm ännu. Undrar just hur lång respiten är innan man måste ut och skjuta av. (Äh, ta kalven åsså). Dags att trumma ihop ett Guardia civil!
midgardsjarlen

Knute sa...

"Abdulkadir Aygan har erkänt att han är delaktig till 36 politiska mord i Turkiet under 90-talet. Hur många gånger han själv hållit i mordvapnet framgår inte men det är sannolikt många gånger. Frågan är hur många mord ytterligare som han är delaktig i? Med stor sannolikhet är det bara en bråkdel som han erkänt.

Givetvis har Sverige gett denna mördare asyl i vårt land och hela hans familj (5 barn). Han har dessutom fått en skyddad identitet och livstidsförsörjning av den svenska staten."

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/february/abdulkadir-aygan.html#comment

http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=2633298

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.