06 februari 2009

Kränkande språkbruk

Något som kan avleda uppmärksamheten från "ungdomars" kriminalitet är förstås elaka poliser. Nu har en polis sagt "blattedjävul" och polischefen polisanmäler sig själv i hopp om att undgå journalisternas vrede. Läs mer >>

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Det var länge sedan man läste om en sådan ryggradslös människa som Ulf Sempert. Han offrar sina medarbetare för att själv komma undan. Att han visste om vad dom sagt innan men inte reagerare förens kommunistmedia tog upp saken visar att han håller med polismännen men är för feg att stå upp för sina åsikter.

När polis och annan räddningspersonal riskerar sitt liv varje gång dom åker till Rosengård så ser man inte företrädare från PK- Sverige som trampar ned varandra i iver för att fördöma stenkastare och andra rötägg. När några poliser i en pressad situation visar sin frustration med att kalla dom som försöker skada dom för apa och blatte då blir det fart på PK-packet. Fy fan.

Vad dom inte förstår att många som är inblandade i upploppen i Rosengård tillhör en religion/politisk rörelse som föraktar svaghet. Kan tänka mig att det blir omöjligt svårare för att polisen att jobba i dessa områden. Det är väl bara en tidsfråga innan dom som är häktade för att starta upploppen kontaktar DO och får ett kraftigt skadestånd.

Om det inte vore så tragiskt så skulle man kunna skratta åt alla idioter som raserar detta land med all sin Pk- ism och dumhet. Domen kommer bli mycket hård över dessa människor en dag

LP sa...

Förödmjukandet av svenskarna, det svenska samhället, sunt förnuft och vanlig anständighet, firar nya triumfer med denna "affär". Man gör polisen till förövare och vips har man sopat det verkliga problemet (som är extremvänstern, islamisterna och kriminella invandrarungdomar) under mattan.

Jag vet inte hur länge man tror att detta kan hålla på innan allting exploderar. När lågkonjunkturen når sin absoluta botten, kommer förhoppningsvis även gränsen att passeras då det gäller hur mycket förnedring svenskarna finner sig i.

Vi får se hur det går på söndag då Manifestationskommittén Shalom-Fred skall göra ett nytt försök på Stortorget i Malmö. Skall vänsterextremister, islamofascister och andra samhällsfiender än en gång sabotera mötesfriheten? Skall polisen visa att de vill och kan försvara demokratin? Skall packet, pöbeln och islamisterna härska på gatan ännu en gång?

http://fredimellanostern.wordpress.com/2009/02/05/manifestation-i-malmo-sondag-8-februari/

Anonym sa...

Se hela videosekvensen om ni inte gjort det redan, medias sekvens är fixad:

http://svtplay.se/v/1433057/langre_sekvens_fran_polisens_egen_film

Postat på en annan blogg.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=fPabC2lmMsc
som visar hur polischefen reagerar på intern rasism (fast denna gång inte på allvar)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.