06 februari 2009

Rasistisk lynchmobb mot svenskar

Det rasistiskt motiverade lynchningsförsöket mot en svensk flicka som utfördes av en mobb bestående av invandrarmän i Södertälje, kommer inte att leda till åtal.

"...den 21-åriga tjejen som utsattes för gängets sparkar och slag, har inte informerats att utredningen lagts ner, det får hon veta först när LT ringer upp.

– Jag tycker att det är helt sjukt, fördjävligt helt enkelt. Vi har namnet på två personer och min tjejkompis och expojkvän har pekat ut personer till polisen, säger hon.

Själv hade hon svårt att se någon av misshandlarna – hon överöstes med sparkar och förlorade medvetandet.
– Jag såg bara fötter tills det svartnade, säger hon.

Men enligt 21-åringen pekade hennes tjejkompis och dåvarande pojkvän ut personer på plats till polisen.
– Men de grep dem aldrig, säger hon.

Senare har en vän till henne tagit namnet på två killar i 17-årsåldern som gått runt på en gymnasieskola i stan och skrutit över att de misshandlade ”den där horan”.
– De visste inte att de berättade det för min vän, säger 21-åringen.

Som en effekt av händelsen har hennes syn på invandrarkillar kommit på skam."

Samtidigt skriver Metro 2009-02-06:

"Stor ilska i Rosengård. Upprört i Malmö efter polisens rasistattack"

En Ding Ding Värld eller?


Läs mera på:

AB LT Exp

Observera - Expressen censurerar för att dölja att det är ett rasistiskt hatbrott. De skriver endast "Hora" när det i själva verket skall vara "Svennehora".

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Myndigheterna uppmanar med andra ord folk att ta lagen i egna händer. Dags att beväpna sig.

Anonym sa...

I bliver skull-fucked af jeres regering. Først flår de jeres øjne ud (mainstream media), og så blir ni inseminerade af socialistisk og islamistisk dhimmi-propaganda.

Fruktansvard at se på for en dansker, som älsker Sveriges land.

LP sa...

Jepp

Jag börjar bli alltmer vapenliberal, trots alla skolskjutningar och trots att jag vet att det skulle sätta igång en upprustning även hos banditerna.
I valet mellan att bli ihjälslagen av en flock med 20-25 babianhannar, eller att bli ihjälskjuten i en duell där man kanske kan ta några med sig, är kanske det senare att föredra?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.