17 februari 2009

Reagan mot ObamaLyssna noga till den sista meningen:
"History will record with the greatest astonishment that those who had the most to lose, did the least to prevent its happening."

Det som händer i Amerika nu är att vi håller på att förlora det sista av vår frihet. Och vad värre är; vi kan inte, som tex. kubanerna, bygga ett flytetyg av innerslangar och fly. Vi har ingenstans att ta vägen. Fram till nu har detta varit frihetens sista utpost.

Vi har nu övergett den amerikanska revolutionens anda och fullständigt lämnat över all makt till en elit, i tron att den kan planera våra liv för oss bättre än vi kan planera dem själva.
De påstår att de kan lösa alla problem med mänskligt lidande genom regeringsingripanden.

Om det var så att regeringens planerande är lösningen och räddningen skulle de inte efter 30 till 40 år kunna visa en nedgång i det antal människor som behöver socialbidrag? Skulle de inte kunna visa på en nedgång i det antal människor som behöver hjälp till boende?
En regering kan inte kontrollera ekonomin utan att kontrollera människor. Och de vet att för att göra det måste de använda våld och tvång för att uppnå sitt syfte.

Detta är en kamp mot den farligaste fiende som mänskligheten någonsin mött, och det har sagts om vi förlorar den kampen kommer historien att visa att de som hade det mesta att förlora, var de som gjorde det minsta för att förhindra att det hände.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Man vill fan bara lipa... Har just fått mitt permanenta uppehållstillstånd i USA. Orkade inte med Sverige längre, och så väljer de nu att begå nationellt självmord.
- Delar din oro. Vart fan skall man ta vägen egentligen om man vill vara fri?

Anonym sa...

Flytta till Antarktis. Där är det fritt. Helt säkert skattefritt oxå. Vinkevink.

Anonym sa...

att printa ut och dela ut ÖVERALLT
http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

Anonym sa...

Apropå Reagan, hur många kommer idag ihåg att att det var just han som genom sitt ledarskap och sitt berömda "dubbelbeslut" äntligen fick sovjetkommunismen på fall?

Anonym sa...

Bara en tidsfråga innan det byggs moskéer på Antarktis också...

ProfessorPelotard sa...

Socialisterna har ockuperat hela USA med undantag för en liten stat i norr där invånarna verkar oövervinnerliga....

Palin on the stimulus package

Anonym sa...

Men men... tycker ni att Bush har skött sitt presidentjobb bra? Han har ju lyckats köra USA i botten startat ett krig på falska premisser mm
Skulle det alltså vara bättre att köra vidare i samma spår?
Det är i Afghanistan och Pakistan som islamisterna finns - inte i Irak! De röstade ju nyligen emot de islamistiska Iran-stödda politikerna...
Det var i Afghanistan man skulle ha bekämpat islamisterna från början, och inte startat några nya krig innan det var helt löst! Och kanske hittat bin Ladin på kuppen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.