12 februari 2009

Shame on UK

Bild: protest mot Geert Wilders islamkritiska film Fitna

Senaste nytt: flygbolaget har annullerat Geert Wilders biljett, han får inte flyga till London för att träffa lorderna i the House of Lords.

En muslimsk lords påtryckningar på brittiska UD ligger bakom. Lord Ahmed (bilden) hotade med att mobilisera tiotusen muslimer för att hindra Wilders från att komma in i parlamentets överhus. De utomparlamentariska takterna känns igen från kommunism och nazism. Wilders jämförelse av Koranen med Mein Kampf är inte helt fel.

Islamisterna bestämmer numera Storbritanniens utrikespolitik som därmed har blivit en säkerhetsrisk för hela världen. En demokratiskt vald holländsk politiker behandlas värre än terrorpredikande imamer.

”Wilders är här snarare att betrakta som ett besökande fotbollslag. Det är inte spelarna som hotar ordningen, det är huliganerna,” skriver
Gudmundson i SvD.

På Hodjas blog skriver
Skjoldungen: ”Skandalen växer och även delar av den annars så lammfromma brittiska pressen håller på att vakna upp. Således skriver Times - efter det obligatoriska avståndstagandet från Wilders - att det hela är en fars och en skamfläck på England.”

Uppdatering: Wilders har nu kommit till London men förbjuds av myndigheterna att lämna flygplatsen.
Guardian

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Geert Wilders, the rightwing Dutch politician accused of Islamophobia, was today refused entry to the UK after arriving at Heathrow airport in London.
http://www.guardian.co.uk/world/2009/feb/12/far-right-dutch-mp-ban-islam

Anonym sa...

Det är bara att konstatera att islamisterna är sina egna värsta fiender. Fortsätter dom så här så kommer dom även att väcka dom mest PK-förgiftade medierna ur sin Törnrosasömn och då kommer granskningen mot dom komma ifrån alla håll och kanter. En granskning som enbart kommer att vara till stor nackdel för dessa extremister.

Keep up the good work Lord Ahmed!!!

Knute sa...

Tack Pelena, då bytte kanske Wilders flygbolag? Han ska tydligen göra en turné med sin film:

"Wilders said he had already shown his film to Denmark's parliament and intended to take it to Italy and the US House of Representatives in the coming weeks."

http://www.guardian.co.uk/world/2009/feb/12/far-right-dutch-mp-ban-islam

Anonym sa...

Det är ju minst sagt skandal att Wilders inte fick resa resa in. Har följt det på webben under dagen.
Om Wilders har visat sin film för danska parlamentet vet jag inte - nog inte officiellt i så fall (?). Men han hade en föredragning i Landstingssalen på Christiansborg den 1 juni 2008 - inbjuden av Trykkefrihedsselskabet, som stod för arrangemanget. Fitna visades inte där.
(Jag var själv där).
Wilders gav ett mycket bra intryck - och det finns en del om detta på Snaphanens blogg. /Mats

LP sa...

citat:

"The Home Office has said it would "stop those who want to spread extremism, hatred and violent messages in our communities from coming to our country"."

Ups! Hur tänker de då? Det finns ju tusentals självutnämnda muslimska "talesmän" som predikar hat och extremism i UK. De släpps ju in och verkar ju kunna resa fritt med sina Brittiska pass när de skall träffa sina medbrottslingar i andra länder.

Sitter Wilders fortfarande kvar på Heathrow?

Man har hela tiden fruktat vad som kan hända om de mest konsekventa islamisterna kommer till makten i det kärnvapenbestyckade Pakistan. Nu börjar man inse att hotet kanske kommer inifrån EU...

Anonym sa...

Vad tycker ni andra om fimen Fitna? Än så länge finns den på webben här och var. Tydligen har Liveleak tagit bort sin från youtube för att deras personal blivit hotade:

Liveleak.com removes "Fitna" - but THANKS!
http://www.youtube.com/watch?v=SXPX6EoR4sU

Anonym sa...

Fitna visades i det brittiska parlamentet som utlovat. Den mötes av applåder och det blev en livlig debatt efteråt. Den har nog öppnat upp ögonen på många.

Geert Wilders har genom Lord Ahmeds agerade aldrig fått så mycket publicitet och petitionen till hans försvar ökade dramatiskt efter detta.

Vad folk inte förstår är att islamister öppet och ärligt säger vad dom tycker och vill göra.

T ex Lord Ahmed sysslade med uppvigling då han hotade med att samla 10 000 muslimer som ska demonstrera på Londons gator.

En mullan, i Australien tror jag att det var, sa klart och tydligt att det är ok för en muslimsk man att misshandla och våldta sin fru om hon är uppstudsig.

Det satt en mulla i BBC och på bästa sändningstid och sa att han aldrig kommer att fördöma sina muslimska bröder oavsett vad dom gör. Att offren i London, Madrid och 9/11 fick skylla sig själva de befann sig på fel plats och inte hade bekänt sig som muslimer. Han sade även att han räknar UK som muslimskt territorium och att han hade som mål att se till att muslimerna blir i majoritet.

Ändå blir folk fortfarande förvånade. Vad behövs för att folk ska vakna upp och inse vad som håller på att hända. Att islamister kapar ett plan och kraschar det i Big Ben, Vinterpalatset eller Louvren?

Berit sa...

Att krascha flygplan ger dålig publicitet. Det är mycket effektivare att införa islam på det sätt som pågår nu över hela Europa.

Anonym sa...

Berit,

"Att krascha flygplan ger dålig publicitet"

Det är väl ett tveeggat svärd? Dålig publicitet i västvärlden. Propaganda i hemländerna där rekryteringen sker. Något att visa upp för finansierarna i Saudiarabien.

Det är skrämmande att folk fortfarande är så naiva. Den brittiska regeringen har gjort ett gigantiskt misstag genom att neka G W inträde.

1. Övriga regeringar ser nog inte med så blida ögon på att parlamentsledamöter inte släpps in i ett EU land. Ska bli intressant att se hur det blir i Italien.

2. Denna publicitet han nu får nu är bara till hans fördel.

3. Människor som inte sympatiserar med honom i övrigt tycker att detta är ett hot mot yttrandefriheten och kan engagera sig i hans fall av ren principsak.

4. G W var i London och parlamenten för ca 10 dagar och då var det ingen som protesterade. Det var först när Lord Ahmed började prata om "rivers of blood on the streets" som regeringen Brown började dra öronen åt sig. Detta hyckleri kommer att stå PM Brown dyrt.

Anonym sa...

Lord Ahmed säger att han inte har hotat med att samla 10 000 muslimer som ska demonstrera på Londons gator.
In an article in the Spectator, Melanie Phillips falsely claims that I had threatened to mobilise 10,000 Muslims to demonstrate against Wilders. As a result, I have had hundreds of abusive emails, phone calls and threats from around the world to my office, my staff and myself.
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2009/feb/13/geert-wilders-extremists-liberty-central

Hur kan man kolla om han verkligen har sagt så eller inte?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.