18 februari 2009

Största möjliga tystnad

I samband med att Chris Brown arresterades för att upprepade gånger ha misshandlat och hotat sångerskan Rihanna så allvarligt att hon inte kunde delta i Grammys, ansåg National Organization for Women (NOW) att det var på sin plats att göra ett officiellt uttalande och fördömande. Man säger:
"Våld i hemmet är ett stort problem, som påverkar inte bara kändisar. Enbart genom att titta på de senaste nyheterna kan man hitta många upprörande fall som berör även mindre kända människor."

Även om jag personligen inte känner till Rihanna eller Brown är det naturligtvis berömvärt att NOW uttalar sig och samtidigt skaffar sig uppmärksamhet på deras bekostnad.

I Buffalo News skriver man om Muzzammil Hassan, en inflytelserik man i det lokala muslimska samhället, som arresterats och erkänt att han huggit huvudet av sin fru Aasiya Z. Hassan.
Muzzammil Hassan är chef och grundare av TV bolaget Bridges TV, som han skapade för att hjälpa till att framställa muslimer i en bra dager.
Inte ett ord från NOW!

En, enligt egen uppgift, polygamist dömdes i fredag till sju livtids-fängelsestraff för att han torterat sju av sina 19 barn, misshandlat fyra andra och hållit två av sina tre hustrur fängslade.
Största möjliga tystnad från NOW!

Mohammed Fagirad, 30, en vice konsul i Afghanistans konsulat misshandlade sin hustru i deras hem. Fagirad bet, slog och försökte kväva den 22-åriga kvinnan med ett bälte, knuffade henne nerför en trappa och satt på hennes bröstkorg. "Min hustru var en hund och hon ska behandlas som en hund"
Inte ett uttalande från NOW!

Kan det vara så att dessa "fall" kan misstänkas representera en religion som NOW håller om ryggen? Som man har överseende med eftersom Fundamentalistiska Islam har så mycket gemensamt med marxismen?

I det utopiska islamska eller marxistiska samhället sker ingenting utan råd och regler från den allt överskuggande filosofin vare sig det gäller utbildning, konst, lagar, sexualitet och religion. Allt är politiskt och allt styrs av "profeten".
Islam utgår från det lilla till det stora-- från hemmet till resten av samhället--medan marxismen går den andra vägen, men båda reglerar individen och det allmänna på samma vis.
Individualism är ett hot eftersom den rubbar stabiliteten hos fundamentalisterna och marxisterna. Individen är ingenting, gruppen är allt och att alla ska vara lika är viktigare än frihet.

PS.
Här ser vi hur Muzzammil Hassan, den man som högg huvudet av sin hustru, mottager en utmärkelse från CAIR-PA ordförande Iftekhar Hussain och CAIR:s national- ordförande Parvez Ahmed. (juli. 2007)
Eftersom han så tydligt visat att kvinnor inte har någon rätt under Islam borde han kanske också få någon form att "Kvinnors Rätt" utmärkelse.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

maila och fråga dom om de silar mygg och sväljer kameler! vettja

robban

Berit sa...

Arab-American Psychiatrist Wafa Sultan Harshly Criticizes the Status of

Women in Islam

Ex muslim Wafa Sultan speaks of the barbaric treatment of women and very young.

girls in islam

Anonym sa...

Ja, vad ska man säga.....

//Signature

LP sa...

Ytterligare ett exempel på kryperiet inför islam hos media, vänstermänniskor, feminister, PK-politiker (den kategorin som majoriteten av de svenska politikerna tillhör), religiösa ledare mfl.

Skrev en post om hur media mumlar i skägget ang den historiska Wildersskandalen häromdagen:

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/02/svenska-medier-tiger-om.html

Såg att Säfflemannen skrev om ett annat fall av medial tunghäfta inför islam i förrgår ang Hitlerälskaren och tillika chefen för islams Europeiska fatwaråd, Youssef al-Qaradawi, och hans nazistanstrukna hetsande mot det judiska folket:

http://safflemannen.se/?p=5031

Bloggen Muslimska friskolan skrev senast igår om fallet med det extremt kontroversiella och mycket märkliga islamiseringsprojektet av den svenska polisen (där man bla skall bedriva rekryteringsmöte på fredag den 27 feb 2009 i Stockholms Moské), även står media intresse inte alls i proportion till sakens enorma betydelse. Betänk att SR så sent 2005 avslöjade att Stockholms Moské sålt antisemitiska ljudband i sin bokhandel!

Läs Bloggen Muslimska friskolans artikel:

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/02/media-tystar-polisrekrytering-i-moske.html

Läs även här om ljudbanden:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholms_mosk%C3%A9

och här:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_325126.svd

Fast detta är ju inte det enda som är kontroversiellt. Media borde kasta sig över nyheten eftersom det rör sig om polisrekrytering inom en särskild religiös grupp. Läs igen, det handlar alltså om "polisrekrytering inom en särskild religiös grupp"! Förstår ni?! Religionen, läs islam, görs till en särskild faktor då det gäller att forma den myndighet som skall skydda medborgarna och samhället mot våld och brott!!

Anonym sa...

Hej alla FREDS-älskare som vill leva i Frihet, och dessutom unna denna rätt till alla andra människor.

Friheten KOMMER ATT SEGRA. Alternativet finns inte med på skalan. Att förlora mot Islam är ingen till mot Hiroshima och Nagasaki 1945.

Islamisterna vill MÖRDA 4,000,000,000 människor. FYRA MILJARDER, dvs. alla icke-muslimer skall mördas.

Är det OK om vi förlorar lite mot Muslimernas krig ?

Kämpa på !!

Anonym sa...

Islamisterna vill även döda andra muslimer som inte tycker exakt likadant som de...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.