19 februari 2009

Vänstern har satsat på fel häst

Med sångaren Mikael Wiehe som frontfigur ska 10 000 människor, vänsterfolk och palestinier med flera, demonstrera mot Israel vid tennismatchen mellan Sverige och Israel i Malmö nästa månad. Om någon av dessa händelsevis skulle läsa detta vädjar jag: Skäm inte ut er utan stanna hemma. Historien kommer att visa att ni blivit utnyttjade av mörka krafter.

Gudskelov är inte alla i Europa lika förblindade. En italiensk röst, citerad från bloggen Fred i Mellanöstern:

"Det förefaller mig som för första gången i den arabisk-israeliska konfliktens alltför långa historia, bortsett från en minoritet av galna vänstermänniskor och fascister som äger gatan med antisemitiska slagord, har vi uppnått en stor enighet om en kritisk punkt: detta är inte en lokal konflikt, det finns ingenting i den som påminner oss om det fredstema som har präglat den palestinska frågan. Detta är en attack mot västvärlden och Iran ligger bakom den.

Förändringen i attityd är stor: terrorismen och den religiösa karaktären hos Hamas och den demokratiska, civiliserade karaktären hos Israel ses för vad de verkligen är, åtminstone av den europeiska eliten i stort, döda och sårade till trots, och det stiger en identifiering med Israel mot en regim som använder mänskliga sköldar och som i sin stadga lovar slakt av judar.

Vad som händer i dag, åtminstone i Italien, är nederlaget för vänstergruppernas ideologier: ideologier som har gjort det möjligt att rättfärdiga våldsbrott och motbjudande verbala attacker. Om Arafat inledde terrorn och intifadan, om han i offentliga tal lovordade att barn blev martyrer, var ideologierna redo att rättfärdiga honom med ockupationen, det palestinska lidandet och förlust av allt hopp. Inte så med Hamas."
Världen har duperats av Hamas uppgifter om att 895 civila dödades i Gaza, av totalt 1338. Israels armé, IDF, har identifierat 1200 döda varav 300 civila. Alla kvinnor räknades som civila, så bland de 300 fanns kvinnliga terrorister, varav minst två kvinnor som försökte spränga sig bredvid israeliska styrkor. Också klassade som icke-stridande var hustrur och barn till Nizar Rayyan, en militär befälhavare i Hamas som vägrade att låta sin familj att lämna sitt hem, även efter det att han varnades av Israel att det skulle bli bombat.

Ett exempel på snedvriden rapportering är händelsen i närheten av en FN-skola i Jabalya den 6 januari, där palestinska rapporter felaktigt hävdade att den israeliska armén hade dödat 40 eller fler människor, många av dem civila. I själva verket hade 12 palestinier dödats - nio Hamas-soldater och tre icke-stridande. Dessutom besvarade IDF eld efter de kommit under attack, och beskjutningen drabbade inte skolans område.

Enligt den palestinska pressen ska 15 palestinska läkare och sjukvårdare ha dödats i strider med IDF. Nu har det avslöjats att det rätta antalet är nio och att det är osäkert om de var läkare eftersom de stred med vapen i hand.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

De arabiska bosättarna i Europa utgör nu 54 miljoner. Det finns moderata muslimer, men moderat islam existerar inte. Koranen är inte moderat.

Anonym sa...

Nu är muslimerna och extremvänstern nöjda. Nu har vi gett efter för dem. Låtit de icke-demokratiska krafterna segra. Skandal. Hur kunde detta hända?

Knute sa...

Araberna i Israel har bättre levnadsstandard och medborgerliga rättigheter än sina bröder som lever i de arabiska diktaturer vars diktatorer bedyrar att vilja befria dem.

http://hodja.wordpress.com/2009/02/16/arabisk-forfatter-arabere-har-det-ingen-steder-bedre-end-i-israel/

Anonym sa...

Och som nämndes i inledningen, croonern Mikael Wiehe skall elda facisterna på vänsterkanten. Ja så klart, han skulle bara våga annat. Då rök ju alla hans betalande "fans". Ynkryggen.
midgardsjarlen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.