12 mars 2009

CBN News rapporterar om Malmö - YouTube

Se denna video från CBN News.

Man rapporterar huvudsakligen från Malmö angående den långt gångna islamiseringen av Sveriges tredje största stad. Det är alltid intressant att se hur utländsk media betraktar hemlandet och i detta fall hemstaden.
Jag blir först chockerad och värjer mig mot deras sätt att tala om den stad jag har ett så nära förhållande till. När jag sedan reflekterar över deras TV-inslag inser jag att det egentligen inte finns några direkta faktafel i deras rapportering.

Då blir jag ännu mera kallsvettig och ganska förbannad.

2 Kommentarer:

Berit sa...

Skulle inte förvåna mig om videon snart "försvinner".
Alliansen mellan socialistiska / vänster politiska grupper och kulturberikarna fortsätter att sammanfalla. Det återstår att se om ökningen av medlemskap i de konservativa partierna, såsom Sverigedemokrater, BNP (British National Party) och PVV (Freedom Party) i Nederländerna är för liten och för sen, för att motverka att dessa länder rasar ner i ett mångkulturellt helvete.

Här i USA är det ett tyst samarbete mellan det konventionell media och de styrande politikerna, att föra en politik som förtalar och marginaliserar alla gräsrotsrörelser som vill sin behålla traditionella kulturella identitet.
Anti dhimmi grupper i allmänhet porträtteras som "fascister" eller "långt ut på högerkanten".

Men med den allestädes närvarande alternativa media= bloggare blir det allt svårare för Fulmedia att behålla sina monopol på spridning av information.

LP sa...

citat:

"Här i USA är det ett tyst samarbete mellan det konventionell media och de styrande politikerna, att föra en politik som förtalar och marginaliserar alla gräsrotsrörelser som vill sin behålla traditionella kulturella identitet."

Tillståndet i Sverige är väl ungefär detsamma. Här förringas och undermineras betydelsen av allt som den hittills dominerande kulturen stått för (alltså den svenska), för att acceptansen för de främmande kulturerna skall öka.

I själva verket kommer det motsatta att ske. Om vi som har rätten till kulturen och landet (alltså svenskarna), hela tiden ifrågasätts och motas tillbaka, kommer vår generositet och nyfikenhet inför det främmande att bli mindre och mindre. Om detta fortgår kommer kanske till slut verklig rasism och verklig främlingsfientlighet att dominera den svenska kulturen. Vi kommer då inte bara att förkasta sådant som är dåligt (tex slamism och hederskultur), utan även att sluta oss inför det som faktiskt skulle kunna berika vår kultur.

Häri ligger det stora misslyckandet med den mångkulturalistiska ideologin/politiken - den fungerar som en slags självpåtagen kolonialism, och detta utnyttjas friskt av andra icke självkritiska kulturer som den muslimska. Sverige är på väg att förändras alltför snabbt och till något sämre, istället för i en mänsklig hastighet till något bättre.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.