23 mars 2009

EU:s smygangrepp på yttrandefriheten


Den muslimska massinvandringen till Europa påminner om hur kommunisterna i Sovjet flyttade runt på olika folkgrupper. Härska genom att söndra sa redan Caesar. Sen när det blir bråk är det bara att inskränka yttrandefriheten.

Men islam komplicerar saken. Islam är en lära som predikar hat mot kristna, judar, hinduer, buddhister, ateister, homosexuella, olydiga kvinnor, osv. Nu krävs det drastiska medel tänker eurokraterna, från och med den 28 november 2010 förbjuder vi folk att hata!

Då slår vi två flugor i en smäll, dels oskadliggör vi islam, och dels kan vi förbjuda islamkritiska politiska partier, för var går gränsen egentligen mellan hat och berättigad kritik?

Så dumt, inte kan väl folk rå för att de hyser motvilja mot en religion som islam.

* * *

"Hata muslimer nya folksporten" skriver Andreas Malm i Expressen. "Föreställningen om muslimerna som farliga blivande makthavare - om ingenting görs nu! - sprider sig som ringar på ett avgrundsdjupt vatten."

Ingen orimlig farhåga. Det finns befolkningsprognoser som visar på muslimsk majoritet i många europeiska länder inklusive Sverige inom 30-50 år. Vid det laget har nog välfärdshönan slutat värpa guldägg.

"Antisemitismen är ett ytterligt marginellt fenomen i svensk politik, uppburet av enstaka förvirrade vänsterskribenter och nationalsocialistiska våldssekter."

Aha, det var där skon klämde. Han vill få oss att glömma vad de muslimska demonstranterna i Malmö ropade: "Khaybar, khaybar ya Yahud, gör som Muhammed och döda och fördriv judar".

Han skriver också att "Islamofobin blir ständigt allt mer rumsren, normal, ljudlöst accepterad." Här får Malm får svar på tal i en kommentar av "Flum Skåning":

"Islamofobi...?
En fobi är en OFÖRKLARLIG rädsla för olika ting (T ex Arachnofobi - Spindelfobi). Man vet inte varför man är rädd för det ting.

Kritiserar man Islam för att vara en farlig och kvinnoförtryckande religion, är man INTE Islamofob. Man är Islamkritisk. Ordet "Islamofobi" är uppfunnet för att s k "Sjukdomsförklara" oliktänkade, likt Kommunismen i Sovjet då man spärrade in "sjukdomsförklarade" människor som hade andra åsikter. (Eller dödade dem.)

SÅ, för att avsluta, så citerar vi Malm. "Inte på drygt 60 år har fascismen haft en så ljus framtid i Europa."
Nej, se bara på AFA."

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Självcensur och nedmonteringen av yttrandefriheten är en nödvändig följd av ett mångkulturellt samhälle, då statens viktigaste uppgift blir att dämpa och parera etniska revirstrider. Nivån på yttrandefriheten i samhällsdebatten kommer att sättas av den mest kränkta gruppen.

Svenska politiker importerar ivrigt det senaste av multikulturella teoribyggen från amerikanska tankesmedjor, och sjösätter entusiastiskt den senaste versionen av åtgärdspaket mot rasismen. Alltid lika övertygade om att denna gång så kommer det multikulturella utopia att infinna sig.

/ Tobbe

Knute sa...

Jag vet inte precis hur mycket kommunstyrelsens ordförande Anders Lago i Södertälje och kommunstyrelsens ordförande Ilmar Reepalu i Malmö med flera multikulturistiska sossepampar runt om i Sverige är påverkade av amerikanska tankesmedjor.

Anonym sa...

...All idédebatt importeras från USA. Om något diskuteras och anses som en viktig fråga i USA så tar det inte många dagar/veckor innan samma ämne avhandlas i svensk media. Problemet med det svenska offentliga samtalet är att vi tenderar att endast plocka in den amerikanska debatten från ett vänsterperspektiv. Den andra sidans åsikter fastnar någonstans på vägen över Atlanten. Västvärlden är som bekant besatta av multikulturalism, klimatfrågan, feminism. Dessa frågor är till stora delar dikterade från amerikanska liberala Universitetsmiljöer.

Det är delvis ett resultat av den Europeiska ditflyttade Franfurtskolan som arbetar efter en kulturmarxistisk agenda, med politisk korrekthet som främsta vapen i kampen mot den västerländska civilisationen.

Här finns ett intressant videoreportage av William Lind om detta:

http://www.tangle.com/view_video.php?viewkey=996fc30438d97a555098

Anders Lago och Ilmar Reepalu är två mycket stiltypiska anhängare av denna marxistiska agenda. Jag skriver anhängare inom citationstecken eftersom de inte alls behöver vara anhängare utan bara simpla utförare av densamma. Dessa två är verbalt, och kanske också mentalt neutraliserade/censurerade av den politiska korrekthetens språkbruk och tankegods. Vilket gör att de endast kan uttrycka, och ha en handlingsfrihet som är förenlig med den multikulturella agendan.

Så skall en slipsten dras!

/ Tobbe

Anna sa...

Jag håller helt med dig, Tobbe.
Det är för sorgligt att vi från USA bara importerar de idéer som går ut på att inskränka människors frihet. Att hela spektrat av åsikter finns representerat "over there" det förtigs här i Sverige.

Anonym sa...

Islamofobi my ass.
Jag är glad över att bo i ett samhälle där religionen får mindre och mindre plats i det offentliga rummet, är det då konstigt att vi reagerar på människor som jobbar för det motsatta.
Att tillåta att religionen tar upp mer utrymme är att gå bakåt i tiden och göra vårat samhälle sämre, vi har jobbat alldeles för hårt för att låta det ske.
Religiös är du hemma, privat och kan man inte acceptera det, ja då kanske man borde ha valt ett annat land att immigrera till.

Knute sa...

Tobbe, det är möjligt att Frankfurtskolan tog en omväg över Amerika, men den har minsann varit högst livaktig i Europa också.
För att genomföra proletariatets diktatur behöver marxisterna ett proletariat, och det är därför de är så angelägna om att importera ett nytt från tredje världen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.