06 mars 2009

Fulmedia spekulerar

Fulmedia är som bekant mycket försiktiga med att återge spekulationer om motiv när det gäller brott från invandrare mot svenskar och när det gäller våld som kan kopplas till de "kroniskt kränktas" religion. Det senaste tydliga fallet här i Malmö torde vara det islamistiska mordet av en homosexuell svensk man, som utfördes i enlighet med islam av en eller två unga och hängivna jihadister. EKP skriver om saken här och här.

Ibland verkar det dock vara OK med spekulationer. Under rubriken Knivman hotade döda skolflickor skriver Sydsvenskan 2009-03-06:

"I över en timme jagades två unga systrar i Malmö av en knivbeväpnad man när de var på väg till skolan. En bilist räddade den ena flickan just när mannen hunnit ifatt henne.

BELLEVUEGÅRDEN. Dramat på Bellevuegården på torsdagsmorgonen förbryllar polisen. Spekulationerna bland polisen går mot ett psykdåd eller någon form av rasistiskt motiverad händelse".

"Psykdåd"
eller "rasistiskt motiverad händelse". Intressant! Var det månne en rasistisk arab eller neger som jagade två blonda och vita svenska flickor? Om det var det skulle jag bli mycket förvånad och då lovar jag att teckna en helgprenumeration på SDS (jag äger ingen hatt att äta upp).

1 Kommentarer:

Knute sa...

En liten pojke, bara åtta år gammal, blev fyra dagar innan julafton överfallen och rånad på sin mobiltelefon av tre stycken "män" i 20-årsåldern.

Expressen anonymiserade gärningsmännen genom att sudda ut deras ansikten:

"Ja, att små barn överfalls och rånas av invandrargäng är ju tråkigt, men om vi berättar det kanske folk går och röstar på SD. Hu vad hemskt."

http://erikhellsborn.blogspot.com/2009/02/expressen-skyddar-invandrargangsters.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.