13 mars 2009

Gräva sin egen grav

Tack vare möjligheten till beskydd från självutnämnda liberala grupper som universitetsprofessorer, administratörer och rektorer, och på grund av likgiltighet från grupper som Världskyrkorådet, American Civil Liberties Union, (ACLU) , National Organization of Women (NOW), förespråkare för homosexuella och lesbiska samt PETA , har anti-israeliska grupper tillåtits att gömma sig bakom yttrandefriheten för att avancera sina planer på att kväva all frihet.

Det aktiva och passiva stöd som ges till de anti-israeliska vänsteranhängarna och muslimer, av dessa tjänstemän och grupper, har försett dem med den ideologiska rustning som behövs så att de kan ta sin aktivism till nästa nivå, vilken är hot om våld i syfte att tvinga stater, universitet, företag och privata organisationer att klippa alla band till Israel.

Bevis för att det lyckas kan man se i hela Europa idag.
Ett utmärkt exempel är de senaste händelserna från tennismatchen i Malmö.
I en artikel i Yediot Ahronot skriver Andy Ram "Under hela mitt idrottskarriär har jag aldrig tidigare upplevt ett sådant hat och en sådan blandning av sport
och politik".

Trots upprepade önskemål från Israel vägrade svenska myndigheter att flytta matchen från Malmö till Stockholm. Med sin enorma muslimsk befolkning är Malmö platsen där några av de värsta islamistiska våldhändelserna mot icke-muslimer - och i synnerhet judar, kvinnor och flickor - i västvärlden har ägt rum.


De protesterande hävdar att deras önskan att mörda Israeliska tennisspelare beror på "Operation Cast Lead". Men detta är ren propaganda. Deras önskan att mörda Ram och Haddad härstammar inte från Israels militära åtgärder för att försvara sin medborgare, utan från de protesterandes hat mot den judiska staten. Och detta hat kommer från samma källa som deras kvinnofientlighet, deras hat mot USA och därför stöder de till exempel Osama bin Laden och Mahmoud Ahmadinejad.

En rapport från svenska regeringen visade att under 2004 ökade antalet våldtäkter med 50 procent i hela landet.
I en rapport från Malmöpolisen konstateras att 68 procent av våldtäktsmännen var minoriteter.
Den islamiska experten Robert Spencer har konstaterat att islamisk undervisning anser att våldtäkt är en legitim akt gentemot kvinnor och flickor, som beter sig på ett "icke-islamiskt" sätt.
På flera ställen i Skandinavien samt i muslimska områden i Frankrike, har kvinnor börjat bära slöjor för att skydda sig mot ambulerande gäng av muslimska unga män.


Caroline Glick

3 Kommentarer:

Knute sa...

Hollandsk politi forhindrede torsdag flere butikker i at åbne og anholdt syv personer, som er mistænkt for at ville rette terrorangreb mod blandt andet Ikea.

Kristeligt Dagblad

LP sa...

Det låter som muslimer när man läser artikeln som ju hänvisar till Madridbombningarna och till en Marockan.

Vet inte de stackars muslimska terroristerna att grundaren av IKEA en gång i tiden tillhört en politisk ideologi vars största företrädare hade intima relationer och gemensamma intressen med muslimerna?

Eller är de sura för att Kamprad gjorde avbön?

Knute sa...

Lars Hedegaard:

Der er stadig nogle gråhårede post-socialister, der kan huske, hvad deres tidligere profet, Karl Marx, skrev i den allerførste sætning af sit ”Bidrag til en kritik af den hegelske retsfilosofi fra 1843: ”… religionskritik er forudsætningen for al kritik”.

Religionskritik er ikke bare udgangspunktet for al kritik. Den er forudsætningen for en enhver form for kritik. I et samfund, hvor religionen ikke må kritiseres, bliver alt til religion - fra længden af ens skæg og til hvilken hånd man skal bruge, når man tørrer sig bagi.

http://www.uriasposten.net/?p=6649

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.