12 mars 2009

Halalhippies och islamister skadar Malmös ekonomi

Sydsvenskans ledarsida 2009-03-12 kostar på sig att reflektera över de ekonomiska konsekvenserna det dåliga hanterandet av bråken kring Davis Cup-matchen mot Israel i Malmö kan ge. Man skriver:

"När bilder på Calatravas Turning Torso sprids över världen och när arkitektoniska och ekologiska lösningar från Västra hamnen kopieras i andra världsdelar är det guld värt för Malmö. Men. I detta sammanhang är det omöjligt att gå förbi den olycksaliga hanteringen av den gångna helgens Davis Cup-match i tennis. Med den kommunala vänstermajoritetens beslut att spela inför tomma läktare. Med demonstrationsarrangörernas oförmåga att resolut hålla maskerade våldsverkare utanför sina led. Och med alla dessa glidningar – från konkret kritik mot staten Israel till svepande angrepp mot allt judiskt. Sverige, Skåne och Malmö har tagit skada. "

Rubriken till ledaren är KOM IGEN MALMÖ, KOM IGEN. Man inleder tyvärr artikeln med sedvanligt politiskt korrekt dravel, så som man alltid gör när man skall kritisera sådant som har med extremvänster, islamism och invandrare att göra. Dock är det inte SD som används denna gång, utan istället norska Fremskrittspartiet.

Men bortsett från det är det en bra och pricksäker ledare, och rubriken säger väldigt tydligt vad det handlar om - skall Malmö bli den framtids- och kunskapsstad man talar och drömmer om, så måste man "komma igen!". Förutsättningarna är ganska hyfsade om man beaktar läge och tillgång till utbildning och kommunikationer. Men skall Malmö inte malas ned i ett träsk av antisemitism, slutna etniska gruppbildningar, islamister, våldsamma gatuterrorister, organiserad kriminalitet, etc etc, så måste visionerna drivas igenom utan att man låter sig hindras av dessa bakåtsträvare och bråkmakare.

De politiskt korrekta vänsterpapegojorna som styr kommunen måste vara försiktiga i sin iver att klappa valboskapen medhårs i alla lägen. De skötsamma, kreativa, arbetssamma, pålitliga personerna som utgör kommunens ryggrad, kan tröttna vad det lider. I bästa fall resulterar det i än högre segregation och gated communitys inom kommunens gränser. I värsta fall en ökad utflyttning av skötsamma människor som fått nog.Idrottsplats i Malmö 2030, två versioner. Hur skall vi ha det?

UPDATERING!
Se videon från CBN News om läget i Malmö!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=wRnP-XzB_U0

Som ni ser sa har Malmo fatt internationell uppmarksamhet. Det kan var en bra film att visa folk som vill vet mer.

LP sa...

Skånska dagbladet skriver 2009-03-12 under rubriken "Utländsk kritik efter matchen" på sidan A6, om de mail Reepalu fått från personer i andra länder ang Malmös handlande. Citat:

"''Jag var i Malmö förra året, men jag kommer aldrig att återvända och jag tänker inte besöka Sverige igen!''
---
En man från North Carolina i USA skriver att han tycker att Malmö blivit den nya huvudstaden för antisemitism.
---
''Shame on you, ugly people'', skriver en annan mejlare. En tredje uppmanar till bojkott av både svenskar och Malmöbor."

slut citat

Har man nu skitit i det blå skåpet...

Anonym sa...

Saxat ur Sydsvenskan augusti 2008:

"Malmö stad gör en kraftfull politisk markering mot kungahusen i Sverige, Danmark och Norge. Stadens politiska majoritet vägrar bjuda de tre skandinaviska statscheferna till hundraårsjubileet av trekungamötet 1914.
– Det finns ingen anledning att bjuda hit människor som inte är demokratiskt valda, säger Göran Andersson (s)."

Vilka tomtar. Hur röstar ni där nere?
/Lasse

LP sa...

Tack för tipset anonym 1.

Jag lägger in länken till YouTubeklippet som en uppdatering av denna artikel och skriver även en extraartikel med hänvisning till videon.

Detta bör spridas av alla medvetna bloggare!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.