11 mars 2009

Här är någon som vill hjälpa invandrare att komma till Sverige... Vem är det?Lägg märke till det oavsiktliga get to europe (getto europe)

gettoeurope.com/immigration-sweden

Immigration Lawyers in Sweden Let us help you. Visit now!- - -
Fler som vill ha hit fler invandrare: Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson och miljöpartisten Maria Ferm t ex. Läs kommentarerna nedan ↓

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Länk till Spydpigens blog:

http://spydet.blogspot.com/

Anonym sa...

GettoSweden, haha. Kollade länken. Tja alla vill dansa kring guldkalven.
midgardsjarlen

Knute sa...

Det finns fler som vill profitera på invandringen, den socialdemokratiske riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson till exempel. Han äger en massa fastighetsbolag som profiterar på flyktinginvandringen. Befria Media skriver:

"Vi tar in 100 000 nya flyktingar varje år som ska placeras i olika hem. Om alla asylfall kostar 2000 kr per dygn så kan alla sveriges sossar tjäna en bra hacka pa det projektet. Men nu sprids inte vinsten jämlikt över hela landet, bara de smarta sossarna profiterar. Resten av befolkningen begriper inte motiveringen bakom de som driver fram massinvandringen, men detta exempel kanske belyser en hel del."

Knute sa...

Miljöpartisten Maria Ferm skriver i Svenska Dagbladet:

"Vi är kritiska till nationalstatstanken och anser att alla människor har samma rätt till vår gemensamma jord.

Sverige har inte ett fungerande flyktingmottagande. Det måste förbättras. Grön ungdom har lagt en motion till Miljöpartiet de grönas kongress om att införa ett Rätt till boende-bidrag åt asylsökande som väljer eget boende.

Alla asylsökande bör få samma ekonomiska möjligheter till ett adekvat boende, men idag får de som väljer eget boende inga ekonomiska bidrag för detta."

Är det inte naivt? Jag återkommer när jag hämtat andan.

Knute sa...

95 procent av de asylsökande har gömt sina pass och kan inte styrka sin identitet. Varför? De är inte hotade till livet i hemlandet och har därför inga asylskäl. Men ett sånt argument biter inte på Ferm därför att hon drömmer om en värld utan gränser och tror att om Sverige med sina 9 miljoner invånare går före kommer världens övriga sex och en halv miljarder att göra likadant.

LP sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
LP sa...

Maria Ferms artikel sorterar jag under mappen "Svenskfientlighet" i min webbläsare.

Jag skulle också kunna skapa en mapp som kallas "allmän politisk, filosofisk och ekonomisk förvirring och naivitet" och spara länken även där.

Om man tar henne på orden måste man reda ut en del saker:

- Vad menar Ferm med "alla"?
- Vad menar hon med "samma rätt"?

Om hon med "alla" menar just alla, och med "samma rätt" menar lika rätt, alltså att ingen har mera rätt än någon annan till den jordiska materien X, då borde det betyda det att hon förnekar äganderätten.

Vare sig man köpt eller ärvt en del av jorden (som kan vara alltifrån flera kvadratkilometer mark till ett cigarettpaket), så har då alla samma rätt till denna del av jorden. Jag kan alltså klampa hem till Maria Ferm och slita kläderna av hennes kropp eftersom jag har samma rätt till dem som hon. Jag kan sedan rensa hennes kylskåp och slå mig ned i henne TV-soffa för att frossa lite på VÅRA matvaror.

Barnsligt resonemang? Jag vet inte. Hur skall jag annars förstå henne?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.