30 mars 2009

Inte ens predikanten tror på sitt budskap


Det är troligt att Al Gore's inspirerade några att delta i lördagens jippo genom att släcka lampor under Earth Hour men han glömde att skicka påminnelselapp till sig själv.

Drew Johnson, ordförande i Tennessee Center for Policy Research, körde förbi Gore's mansion i Nashville klockan 20:48 och rapporterade att strålkastarbelysning var tänd över uppfart till huvudbyggnaden.

På sin blog skriver han:
"Jag körde upp till Al hus, beläget i överklassområdet Belle Meade i Nashville, klockan 20:48 - mitt i Earth Hour. Jag såg att den största huvudstrålkastarbelysningen, som brukar lysa upp hela hans 840 kvadratmeter stora herrgård var släckt, men flera av lamporna i huset var på."

Men det komiska var att dussintals strålkastare lyste upp träden och gatan vid infarten till Gores herrgård . Jag skämtar inte, mina vänner, räddaren av miljön brydde sig inte ens om att stänga av belysningen för att visa upp sina träd."


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hehe härligt Gore!!!

/Signature

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.