29 mars 2009

Licenspengar och infiltratörer

Vad är det för DDR-metoder Sveriges Radio håller på med? Nyligen avslöjades en reporter när hon försökte skaffa fram komprometterande material om Sverigedemokraterna under en tredagarskryssning till Tallinn. Hon hade gått med i partiet under falsk identitet redan i höstas.

Detta var inte den enda infiltratören. Sveriges radio har nu börjat sända hemliga inspelningar från SD-sammankomster och tänker förmodligen hålla på med det ända fram till valet om ett och ett halvt år.

Läs mer

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Dessa desperata sätt med infiltratörer kommer bara göra att folk tycker att Sveriges Radio beter sig patetiskt och ohederligt. Det som sverigedemokrater säger till varandra på sina interna möten är precis vad folk vid köksbordet i stugor och lägenheter säger till varandra. Även vad folk säger till varandra på fikarasterna ute i arbetslivet. Om någon spelade in dessa samtal och vidarebefordrade dessa till media hade folk blivit förbannade på infiltratören som betedde sig falskt och ohederligt. Det som sades var kanske inte så lämpligt men vanliga svenskar behöver ibland få lufta sina känslor. Och i det som sades låg det många sanningar. Hjärntvätten och skrämselpropagandan kommer att fortsätta fram till valet. Det är det som är skrämmande och inte vad som sades. Jag tror faktiskt det istället blev reklam för SD.

Elisabeth B.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Jonas, jag gillar inte personliga påhopp, så därför publicerar jag inte din kommentar.

Erre sa...

Just pga den här sortens saker som jag licensskolkar. Jag vägrar finansiera en socialistisk megafon som motarbetar pro-västerländska krafter.

Knute sa...

Fråga: När kommer Kaliber med ett reportage om vad som predikas (på arabiska) i de svenska moskéerna??
Svar: Aldrig

kommentar av Arlav http://www.henrikoscarsson.com/2009/03/sr-rekryterar-at-sd.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.