13 mars 2009

Makaber demonstration

En 25-årig irakisk man utan närmare anknytning till gängkriget i Köpenhamn blev skjuten när han satt i sin bil på en parkeringsplats i bostadsområdet Mjølnerparken. Kanske gärningsmännen misstog honom för någon annan.
I morgon lördag skall hans kista bäras 3,5 kilometer på Nörrebrogade, i en protest mot gängkriget.

"Det finns goda vanor och dåliga vanor. Det här är en av de dåliga. Det har dödats massor av människor genom åren i och omkring och av de muslimska kolonierna. Varför skall just han släpas runt i gatorna? Det skall han naturligtvis, eftersom han är muslimernas första riktiga martyr, dvs någon som har dött i kampen mot en identifierbar fientlig makt. Med uppkomsten av en identifierbar fientlig makt kan vän-/fientligheterna gå upp i nivå 2. Det skall tydliggöras. Det skall firas.

En sådan martyr kan samla ummah'n i dess favoritkänslor, nämligen av kränkning i kombination med värdigt kontrollerad hämndtörst. För att påminna om hur alla hatar oss, hur mycket vi måste lida, hur skrupelfria våra fiender är, hur mycket de förtjänar att dö, hur många vi är, hur sårade vi är, hur mycket vi lider, hur arga vi borde vara etc.

Sådana marscher är krigshandlingar. HR-avdelningen [Human Resource], men ändå. En sådan hatmässig coitus interruptus är oerhört effektiv för att göra tre geniala saker på en gång: 1) att lura omvärlden att tro att man är rättvis och måttlig, trots att man pirrar hatet till det yttersta, 2) att stärka den muslimska kolonins sammanhållning-i-kränkning-och-elände och 3) att genom fina psykologiska mekanismer hetsa sönerna att trotsa all moderation och pragmatism för att engagera sig i kampen för sin förödmjukade nation (det fungerar varje gång).

Kom ihåg, om du kommer att delta: danskarna ombedes gå längst bak. Först de muslimska männen sedan de muslimska kvinnorna, och så alla nyttiga idioter."
En kommentar av Ulla Nørtoft Thomsen, som också skriver att vredespressen kommer att se till att skicka meddelandet om "slakten av danska muslimer" ut till alla rätta vederbörande.

Også dét nu

3 Kommentarer:

LP sa...

På sätt och vis är detta inte endast av ondo.

Det gör att islamisterna tydliggörs och från det danska samhället för gemene man (den trojanska hästen blir synlig). Hela affären kan, om den hanteras rätt, bli en kraftfull bredsida mot de naiva multikulturalisterna och hela deras dödfödda projekt.

Det behövs dock information av det slag som Ulla Nørtoft Thomsen ger oss ovan för att allmänheten inte skall missledas.

Anonym sa...

Sällan har väl denna typ av fenomen sammanfattats så tydligt som i Thomsens inlägg. En ilsket ringande väckarklocka för alla som inte ännu ser hur den muslimska agendan ser ut.

Anonym sa...

Något för våra vänner i Danmark att inspireras av. Detta händer om man som gäst/parasit i ett land kallar detta lands hemvändande soldater för barnamördare och ber dom dra år helvete inför deras anhöriga och vänner. Skäggen hade tur att det fanns polis på plats annars hade dom inte funnits idag. Visar med tydlighet den arrogans som finns hos dessa fanatiker. Dom verkar ha trott på allvar att dom skulle komma undan med detta. Dom har ju Lord Ahmed och Dhimmi PM Brown i ryggen men med all visad tydlighet inte det brittiska folket. Luton, UK 10/3-09.

Finns flera klipp på Bloggen Politiskt Inkorrekt

http://www.youtube.com/watch?v=I_ygCc9qlWM&eurl=http://politisktinkorrekt.wordpress.com

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.