05 mars 2009

Mångkulturella problemställningar

En bloggare skrev att idag är det den sista dagen då Malmö är svenskt... Jag håller med, vad kommer helgen att bjuda på för elände?

10 000 människor ska försöka stoppa tennismatchen mellan Sverige och Israel. Antingen begriper de inte eller också begriper de alltför väl, att det där inte alls kommer att bidra till någon fred. Hamas kommer att få blodad tand och skjuta in ännu fler raketer i Israel och den israeliska armén kommer att bli tvungen att gå in i Gaza igen.

Till och med nynazister ska vara med och marschera mot matchen! Det räcker inte med att nätverket Global Intifada tänker vara med, de som bränner ner matbutiker i Södertälje. Jag skulle skämmas om jag deltog i en sådan antisemitisk masspsykos. Hur i hela världen är man funtad om man vill ta hit kriget till våra gator?

Well well, nu har jag klagat färdigt, cheer up! Livet är underbart trots allt, snart är det vår! Följd av en het sommar... Läs här och här.

Bild: Irans president Ahmadinejad uppmanar till bildandet av en ”global antisionistisk front”.

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan detta alls accepteras? (Den frågan ställer jag samtidigt som SSU går med i det odemokratiska och antisemitiska tåget.)

- Att orsaken är invandring, av människor från arabvärlden och Mellanöstern, är ett faktum.

- Att arbetslinjen som Alliansen föreslår inte förändrar detta visar bl a terrorattentaten i Storbritannien, utförda av människor med en bra status i samhället, delvis födda i England och där ett halvdussin som planerade ett av de värsta dåden var läkare.

Jag tror att en del av SD:s ideologi är riktig, såsom att stater har kulturer som bäst utvecklas kulturellt relativt homogent, och jag tror att SD har rätt svar på den nu viktigaste frågan plus att de anammar värdekonservatism jag gillar.

Nackdelar med SD är såklart om de har en eller annan med rasistiska preferenser inom eller som sympatisörer utom sina väggar (exempel på både och har funnits), samt att de är oerfarna och kan ha lite stolliga idéer om politiken (men detta finns i alla nya partier och mer stollighet ser jag nog i dag i bl a MP, V och C samt t.o.m. i S).

Så det känns som att det är dags att säga vad man tänkt i några veckor, nämligen att man gillar SD, och betala en medlemsavgift så att de får en nationalstatsälskande ickenationalistisk sympatisör.

Hoppas SD får 10 procent 2010, och att andra partier vänder helt i invandringsfrågan. Vi än nog redan rätt rökta, men vi måste nu ta den utmaning som detta är och säga nej till att för att slippa våld spela på islams villkor i det de ser som Dar al Harb (krigets hus) och istället säga stopp och belägg. Det blir inte smärtfritt (med tanke på att radikala muslimer får använda våld i Dar al Harb om de inte får sina önskemål tillgodosedda) men ju längre vi väntar med hållbar invandringspolitik och avvisande av mångkulturalism för att rädda vårt land kommer detta att bli svårare att göra.

/Magnus A

Knute sa...

Bortsett från de tiotusen huliganerna som är på väg är Malmö med sitt Rosengaza ändå ganska idylliskt jämfört med Nörregaza i Köpenhamn.

"Islamiske indvandrere fra resten af landet er begyndt at køre i små hold til Nørrebro for at blande sig.

Nu skal vi åbenbart også til at finde os i organiseret islamisk voldskriminalitet. Velkommen til den første intifada i Danmark.

Hvis ikke politikerne begynder at benytte sig af repatriering, er slaget tabt - det er det eneste, muhamedaner-mændene har respekt for."

http://annalyttiger.wordpress.com/

Anonym sa...

Israeler får spela inför publik i Dubai men inte i Malmö. I dag väntar katastrofen som för alltid förändrar svensk invandringspolitik.

LP sa...

Socialislamistiska Muslimpartiet (fd Socialdemokratiska arbetarpartiet) är det största hotet mot den svenska demokratin på lång sikt.

Bredvid dem förbleknar alla nazister, kommunister, AFA-amöbor och annat pack till att endast vara små praktiska verktyg.

World traveller sa...

Har precis laest klart boken 'Eurabia'.
Kan klart rekommendera boken aven om det inte stod nagot i den som foervaanade mig.

Vilken j-a samling psykopater som ska ut paa Malmos gator idag, ledda av Socialislamisternas egen Mullah, Reepalu. Stormuftin av Malmo.

Emmie sa...

Europaparlamentsvalet närmar sig och du verkar vara en person med någon typ av samhällsintresse - jag utgår givetvis från att du röstar den 7/6. Jag vill i detta mail lyfta fram Jörgen Warborns politik, gå gärna in på hans hemsida www.warborn.se för att läsa om vad han kan göra för dig i EU. Warborn är en underdog i EU-valet, som nummer 17 på moderaternas lista är hans chanser att faktiskt komma in i europaparlamentet ganska små. Vad som krävs är 30 000 kryss i valet. Driver du eller funderar på i framtiden driva ett företag är Warborn kandidaten för dig, oavsett "politisk färg".

Jag skulle bli jätteglad om du väljer att kryssa Warborn den sjunde juni.

Tack för en bra blogg!

LP sa...

Å f-n var jag först?!

Kl 12:21 2009-02-06 en googleträff på "Socialislamistiska Muslimpartiet" och den leder hit.

"Reepalu. Stormuftin av Malmo." Ha ha, träffande Wt!

Knute sa...

Polisen i Kalmar meddelar:

”Större bråk på skola i Vimmerby
"Onsdagen den 4 mars 2009 kl. 13:13 - inkom larm till polisens ledningscentral om ett större bråk på Vimmerby gymnasium. Enligt de första och mycket knapphändiga uppgifterna skall det röra sig om bråk och slagsmål mellan invandrargrupper.
Elever skall hållas instängda i klassrum. En lärare är förd till sjukhus.
6 polispatruller är beordrade till platsen. Mer uppgifter kommer senare under efter middagen.”

http://kurtlundgren.webblogg.se/2009/march/vi-har-varldens-basta-skola.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Socialislamsitsiska Muuslimpartiet. SIMP for short m a o.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.