20 mars 2009

Skillnaden mellan frihandel och fri invandring

Argumenten mot fortsatt massinvandring från framför allt tredje världen är så många, att alla partier från vänster till höger borde kunna finna något argument emot.

Jag vill här ge nyliberaler en räddningsplanka.

Nyliberaler är i de allra flesta fall för fri invandring. De tror på frihandel och fri rörlighet mellan nationer. Ofta menar de att båda dessa saker förutsätter varandra och hänger ihop. Vilket är ett iögonfallande tankefel.

Läs vidare >>

1 Kommentarer:

Knute sa...

I Norge är Sverigedemokraternas motsvarighet Fremskrittspartiet dubbelt så stort som Moderaternas motsvarighet Höyre. Något som kommer att ske i Sverige också om inte liberalerna tänker om i invandrarfrågan:

"Men en ting er at ikke-vestlig innvandring er en økonomisk katastrofe som mest sannsynlig på sikt vil knekke velferdsstaten.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article902132.ece

Et annet svært alvorlig problem er kulturen deres, spesielt Islam.

I dag begås 72,8% av voldtektene i Oslo av ikke-nordmenn. Ikke-nordmenn utgjør omtrent 20% av befolkningen i Oslo.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

Samtidig er 40% av barna i Oslo ikke-nordmenn, og Mohammed er det vanligste navnet. Hvordan vil voldtektsstatistikken da se ut om 15 år?

Kan norske kvinner gå trygt ute i Oslo om en generasjon? Hijab for norske jenter har av norske muslimer blitt foreslått som et tiltak som kan halvere antall voldtekter.

Når vi ikke klarer å få 20% til å integrere seg, hvordan skal vi klare å integrere 40%? Rundt 2050 er nordmenn i mindretall. Hvordan skal denne minoriteten klare å integrere en majoritet?

Jeg mener at den norske kulturen er bedre en alle andre kulturer i verden.

Norge ligger på topp i nesten alle positive statistikker, og på bunn i nesten alle negative statistikker. Vår kultur er preget av velferdsstat, vitenskap, sekularitet, likestilling og jevn fordeling av godene i en ærlig og hardtarbeidende fredelig befolkning.

Ser en på Somalia så kan en vri alle dise utsagnene 180 grader.

Hvilken av disse to kulturene er best egnet til å gi verdens befolkning et godt liv?

Hvilken kultur er det da en bør beskytte og sørge for overlever?

Hundretusener fra verdens mest dysfunksjonelle kulturer har valgt å komme til Norge for å ta del i våre goder.

Desverre har de det til felles med våre multikulturister at de ikke skjønner at disse godene ikke har kommet seg selv. Det er vår overlegne kultur som har produsert godene de ønsker å få ta del i. Oversvømmes 4 millioner nordmenns kultur av milliardene som vil inn, så dør gåsa som legger gulleggene.

Det som er et fyrtårn og eksempel for resten av verden på hvordan man får til et godt samfunnn, kan druknes på ett år av Pakistans 160 millioner.

For å gni inn hvor få vi nordmenn er: Det er flere jøder i New York enn det finnes nordmenn i verden. Vi er ikke flere enn at vi bare ville ha vært en kuriositet om vi alle flyttet til Karachi med sine 18 millioner.

Ayaan Hirsi Ali
“My dream is that those lucky enough to be born into a culture of “ladies first” will let go of the myth that all cultures are equal. Human beings are equal; cultures are not.”

http://leffe45.wordpress.com/2009/03/20/islamkritik-gav-framgang/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.