22 mars 2009

Taqija - Islams lagliga lögn

En av världens rikaste män, prins Al-waleed bin Talal, köpte för ett par år sen ett flygande palats för 350 miljoner dollar, en Airbus 380 inredd som ett tält med mysiga gömställen bland persiska mattor och kuddar och låga bord samt väggmålningar av ökenlandskap med kameler i solnedgång.

Nu vill han visa att han inte bara spenderar pengarna på lyx utan också vill göra något för islam, det vill säga den arabiska imperialismen. Därför har han finansierat en opinionsundersökning utförd av det ansedda Gallupinstitutet, som ska bevisa att muslimer är mer västerländska än västerlänningarna själva och i själva verket inte alls är särskilt intresserade av islam, utan vill ha demokrati.

Västerländska media bombarderas nu med denna heliga lögn som syftar till att göra den muslimska massinvandringen till väst mer accepterad. Att det är en lögn visar andra undersökningar där många muslimer säger sig stödja självmordsbombningar, attacken på World Trade Center, sharialagar etc.

Läs mer här: Saudisk vetenskapsjournalistik

Angående bilden, se kommentarer.

6 Kommentarer:

Knute sa...

Vad väst måste göra är att ställa politiskt inkorrekta frågor och människor med arabiskt och muslimskt ursprung är skyldiga att ge ärliga svar.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nonie_Darwish

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/03/ett-elande-orsakat-av-araberna.html

Knute sa...

Though it touts itself as "America's largest Islamic civil liberties and advocacy group," an FBI agent has testified that the Council on American-Islamic Relations (CAIR) is a Hamas front.

http://europenews.dk/en/node/21414

Anonym sa...

Är det bin Talal på bilden? Trots alvaret i inlägget så är det bloggens fel att jag bryter mot min princip att ej förfalla till lyteskomik. Jag klarar inte det här, måste sluta nu.
midgardsjarlen

Knute sa...

Förlåt jarlen, jag kanske borde motstått frestelsen att välja denna photoshoppade bild. Jag hittade med hjälp av Google sök bilder:

http://hanubabbel.files.wordpress.com/2007/11/alwaleed_bin_talal.jpg

Originalet kan ses på
http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Waleed_bin_Talal

Anonym sa...

Dessa muslimska rikemän spronsrar ju även "islamstudier/islamologi" vid västerländska universitet. Säkert för att de vill sprida en mer "nyanserad" bild av islam.

"Roy P. Mottahedeh, Gurney Professor of History in the Faculty of Arts and Sciences, has been appointed inaugural director of the new Prince Alwaleed Bin Talal Islamic Studies Program at Harvard University."
http://www. news.harvard.edu/gazette/2006/11.09/05-mottahedeh.html

Knute sa...

På tal om lögner, här intressant läsning som avslöjar hur media gått på Hamaspropagandan:

Förbryllad i Gaza

obegripligt att förstå hur FN och reportrar någonsin kunde påstå att UNRWA-skolan skulle ha träffats av israeliska granater. Skolan, liksom de flesta i Gaza, var synbart välbehållen.

DET GAZA jag såg var samhälleligt intakt. Det fanns inga hemlösa, sårade som gick omkring, hungriga eller personer med klädbrist. Gatorna var livliga, affärerna belamrade med broderade klänningar och gigantiska kokkärl, marknaderna fulla med färskt kött och underbara varor - de röda rädisorna var större än grapefrukter. Mammor i sällskap med en 13-årig pojke berättade att de var trötta på att lämna sina hem för att sitta bland ruiner hela dagarna, för att berätta för pressen hur de lyckats överleva. Universitetsutbildade kvinnor jag mötte i Shijaya talade om styrkan i utbildning, samtidigt som äldre män vakade över dem.

Ingen hyllade regeringen då de visade mig tunnlarna där krigare hade smält bort. Ingen utropade Hamas till segrare för att ha tvingat civila att agera kanonmat då de visade mig resterna av försåtsminerade hem och skolor.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.