01 mars 2009

Våga identifiera problemet (islam)

Vad är det för några som placerar tidsinställda bomber bland potatischipsen i matbutikerna?

”Vi tittade på oss själva; hemlösa, boende i andra och tredje hand, svartkontrakt, kollektiv. Vi tittade sedan ned på seglarjackorna och Ganttröjorna, ned på den välmående medelålders villaägande borgarklassen och vi tänkte alla samma tanke: Åt helvete med dem."
sds

Uppenbarligen bortskämda "marxistiska" ungdomar som har tröttnat på det kapitalistiska chipsöverflödet. Dessutom är de tvättäkta islamister. Fråga dem själva vad de kallar sig, så får du det svaret.

"Det är häftigt. Vi är en massa
marxister som inte tror på Gud och en massa islamister. Och vi samarbetar mot samma mål!" sds

Är inte namnet "Global Intifada" talande nog? Afa och röd ungdom osv inbillar sig möjligen något annat, men i praktiken har de konverterat till islam.

En rapport från WorldPublicOpinion visar att 24 procent av palestinierna är anhängare av angrepp på civila amerikaner i Amerika, 15 procent har blandade känslor inför det och 30 procent "somewhat disapprove". Bara 29 procent är klart emot, vilket ger dem regionens förstaplats i terrorsympati.

Den masspsykotiska ilskan mot Israel i svenska media osv är i hög grad inspirerad av islams hat mot judar. Om det inte hade varit för islam skulle palestinierna kunnat haft det riktigt drägligt.

Det är svårt att veta om de palestinier som bor i Sverige är lika sympatiskt inställda till terror som de i hemlandet. Klart är att deras svenska sympatisörer smittats av islams oresonliga och obefogade hat.

Bild: Demonstration i Malmö mot polisen

16 Kommentarer:

Anonym sa...

"Det är svårt att veta om de palestinier som bor i Sverige är lika sympatiskt inställda till terror som dem i hemlandet. Klart är att deras svenska sympatisörer smittats av islams oresonliga och obefogade hat."

Konstigt vore det väl annars? Dom är ju uppfostrade med ett hat gentemot Israel och Judar. Här kan i Sverige kan dom dessutom skrika ut sitt judehat under polisskydd och med företrädare för svenska riksdagspartier i ryggen. Läs Lars Ohly och Mona Sahlin.

Det verkar som i sagolandet Sverige tror folk på allvar att människor som flyr från djupt odemokratiska länder med en utpräglad våldskultur och kvinnoförakt genomgår någon slags rening så fort dom sätter foten på svensk mark. Att dom då som genom ett trollslag blir sanna demokrater och verkar för jämställdhet och demokrati.

Alla som har något innan pannbenet förstår att detta självklart inte sker automatiskt. Om dessa människor sedan går sysslolösa hela dagarna, söker sig till bostadsområden där dom fritt kan odla sina radikala åsikter och känner ett stöd från PK-media och av den rödgröna sörjan så är det klart att dom inte förändras och blir delaktiga i det svenska samhället. Källarmullorna som sprider hat gentemot homosexuella, kvinnor och vår västerländska demokrati ska åtalas för uppvigling och utvisas på livstid. Vi behöver och vill inte ha deras gift och bakåtsträvande propaganda. Trivs man inte i västvärlden och kan acceptera vårt levnadssätt så är det bara packa väskorna och dra. Vi kommer inte sakna dom.

Anonym sa...

Hoppas Israel vinner matchen.
Civilisationens sista utpost i en region av bara mörker och elände.

Anonym sa...

Nu ska SS(u) hetsa till Israelhat i skolorna

http://www.ssu.se/om_ssu/?idart=2911

http://fredimellanostern.wordpress.com/2009/02/23/nu-ska-ssu-hetsa-till-israelhat-i-skolorna/

B-O Gavne, Vasteras sa...

VARFÖR SVARAR INTE POLISJURISTEN Mårten Unbeck i Malmö på min fråga om
det ändå inte är brottsligt, av några stycken malmöpoliser, med att dessa, vid ett tillfälle kallade malmöbor för ”apejävlar”, vid ett annat tillfälle fotograferade en psykiskt sne man och skickade ut bilden till andra människor.
Som Ni säkert kommer ihåg att en allmän åklagare har hävdat att detta INTE skulle vara brottsligt. -Alltså inte något brottet Tjänstefel.
Till som vi svenska folk skriver det för brottet Förtal (Brottsbalken 5:1) att det är brottsligt att lämna ut –på nått sätt- en uppgift som, bara på att kunna medföra missaktning av någon. Förvisso kan sådant vara tillåtet, dels om det är försvarligt, av någon anledning, att ha lämnat ut uppgiften, dels att uppgiften är en sann. ..å inte fasiken kan det vara nått försvarligt, för någon, -och inte minst poliser! att kalla någon för ”apejävel” eller att allmänt vissa upp en psykiskt sne människa.
Och nu har jag stött på poliskjuristen Mårten Unbeck i Malmö två gånger och väntat i 3 veckor, och han hör inte av sig!

Anonym sa...

"Bränderna i Södertälje är det värsta terrordådet hittills. Men det är bara början på den kommande terrorn. Mordbränder, brottslighet, mord, våld och hot kommer att svepa över Sverige i en omfattning vi aldrig upplevt under vår 12.000-åriga historia.
Att mordbränderna startat just i Södertälje är helt naturligt. Här har vi landets mest mångkulturella stad. Vad kommer att hända i Malmö på söndag när kanske 10.000 muslimer och hundratals kommunister samlas för att protestera mot tennismatchen mot Israel?

Radikala muslimer och vänsterslödder har samma beteende runt om i hela västvärlden; stenkastning, mordbränder, sprängdåd, misshandel m.m. - oavsett miljö och omständigheter. De hittar alltid på anledningar att plåga folk. Senaste åren har de förenats i ett ondskans samarbete.

Det är dags att SÄPO och Polisen slår dövörat till mot naivisterna inom politik och media, och i stället tar i med hårdhandskarna mot kommunistslöddret. Dömda våldsverkare och terrorister bör Kriminalvården placera enskilt i fängelser och celler tillsammans med kraftiga pojkar som tillhör Vitt ariskt motstånd, Hells Angels, Ariska Brödraskapet och liknande käcka sällskap. En sådan pedagogik är överlägsen alla socialtanters terapisamtal."

http://freesweden.org/blog/?p=311

Anonym sa...

Vad är "Röd ungdom"?

Är det något ungdomsförbund man har missat?

Anonym sa...

Ja alltså, det var jag som skrev den kommentaren!

Knute sa...

Röd Ungdom, jag menade förstås Vänsterpartiets ungdomsförbund Ung Vänster. Miljöpartiets ungdomsförbund Grön Ungdom är inte bättre dom, det är inte bara den gröna färgen de har gemensamt med islam.

Knute sa...

En kommentar togs bort som var skriven av en muslim som på välformulerad svenska men med febrig hjärna förnekade Förintelsen, förespråkade mord på judar och hyllade Ahmadinejads planer på att bomba Israel med kärnvapen.

Anonym sa...

Signaturen Hjalfred sa tt "Bränderna i Södertälje är det värsta terrordådet hittills. Men det är bara början på den kommande terrorn."
De enda som kan veta detta är de som organiserar attentaten. Och som kanske bekant har man inte hittat vare sig gärningsmän eller ens kunnat avgöra vad som var motivet till de anlagda bränderna i Södertälje.
Borde man kanske kolla med Hjalfred?

Knute sa...

Sådant här händer numera dagligen i Sverige:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2539237.svd

Ett lagerhotell eldhärjades i Karlskrona. På grund av explosionsrisken hölls både väg- och järnvägsinfarterna till Karlskrona avspärrade i åtskilliga timmar.

En 17-åring är häktad för mordbranden. Den andre misstänkte, en 18-åring, ställs inför häktningsdomaren under måndagseftermiddagen.

Varför tände de på? Lite pojkaktigt hyss bara? Lokal intifada? Krig mot svenskarna?

Anonym sa...

Att inte veta vem som är gärningsman (rätten att betraktas som oskyldig till dess man överbevisats som sin skuld) eller varför ett breott begåtts. Inte ens om det var "svenskarna" som drabbades - lagret kan ju ha innehållit U-hjälp till exempel, eller kanske till och med nödhjälp till Gazaområdet - är inget argument för vara sig det ena eller andra.
Möjligen för det tredje. Att återinföra en politik enligt Sveriges grundlag "det skall sätskillt åligga det allmänna att trygga ... rätten till arbete", eftersom ökad socialrättvisa - särskillt vad gäller bostads och försörjningsmöjligheter - minskar kriminaliteten totalt sett.

Knute sa...

Det kan också vara en maffia som ligger bakom butiksbränderna:

"Vi har ju under de senaste åren i Södertälje haft lite påtryckningar på handlare i dagligvarubranschen, hot och annat för att komma åt deras verksamheter."

http://lt.se/nyheter/1.81553

Lite global intifada är nog inblandad. Maffian vill ta över butikerna och ersätta de amerikanska varorna med varor från Mellanöstern.

Anonym sa...

Vad eller vem som "nog" är inblandad i Södertäljebränderna vet vi icke ännu. Det kan vara värt att påminna om den förra månadens stora skandal med den påstått antijudiska förstörelsen av en synagoga i Venezuela, som visade sig vara en aldeles normal kriminell verksamhet vilken försökte leda pressen och polisen på villospår.

Reaktionära spekulationer och guilt by associiation mellan "Global intifada" och den politiska vänstern har även UNT:s ledare stått för i fallet med bränderna i Södertälje. Liksom DN, fast där var det anständigtvis bara en singerad ledarartikel. Givetvis kommer ingen av skribenterna att erkänna sina "misstag" om de skulle visa sig ha huggit i sten även denna gång.

amanda sa...

palestina kommer vinna en dag över Israel, och då är domedagen väldigt nära.. Allahu Akbar!

Knute sa...

Amanda, är domedagen islams mål? Världens undergång?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.