02 mars 2009

Varning!


Med anledning av flera kommentarer som skickats till bloggen, men som inte publicerats, vill jag på detta sätt försöka varna, speciellt judar men också andra i Sverige.
Vi vill gärna tro att de aktioner, hot och den ondska vi läser om inte existerar nära oss.
Att de människor som uttrycker sitt enorma, otroliga hat finns någon annanstans, inte där jag bor och vistas. Och om de finns i landet inbillar vi oss att det bara rör sig om några enstaka fall och de är säkert så vansinniga att de blir omhändertagna innan de gör någon illa.

Vi kan inte sätta oss in i hur de resonerar och därför är det lätta att skjuta det ifrån sig och kalla det vansinne. Av dessa kommentarer att döma har vi emellertid verkligt farliga, sjuka hjärnor mitt ibland oss.
Om jag skulle uppmana till dödande av andra människor, därför att de bekänner sig till en annan religion, skulle jag förmodligen åtalas för hets mot folkgrupp, men muslimer verkar vara undantagna.
Jag talar inte om organiserade, militanta grupper. Jag talar om människor som finns mitt ibland oss och jag uppmanar er alla att vara alerta och på er vakt.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.