30 april 2009

Influensan förevändning för att trakassera kristna i Egypten

Times: Egyptiska bönder blockerar gatorna för att förhindra hälsoministeriets fordon att passera för att utföra mass-slakt av svin.

"Stackars kopter i Egypten. Än en gång blir den kristna minoriteten i Egypten nertryckt. På grund av den globala svininfluensan har de egyptiska myndigheterna utfärdat en stående order om att alla grisar i Egypten ska avlivas.
Det rör sig om en halv miljon grisar i Egypten.
Och grisarna äter matresterna från de insamlade sopor kopterna tvingas till att arbeta med i deras slum, kristna stadsdelar.
När svininfluensan är över införs ingensin egyptiska svin igen.
Så kan kopterna lära sig det, tänker den muslimska majoriteten i Egypten med skadeglädje."

Kommentar av Helge D-H på bloggen Snaphanen.

Den egyptiska reaktionen är utan proportioner. WHO har bekräftat endast sju dödsfall, alla i Mexiko, och 79 bekräftade fall av sjukdomen.

- - -
Egyptisk polis följer sharia-lagen:

"Paret som gifte sig var båda kristna. Ändå ansåg egyptisk polis att de begått en brottslig handling. Anledning? Kvinnan hade tidigare varit muslim.
Nu är Raheal Henen Mussa och hennes man på flykt undan hennes egen muslimska familj och polisen."

Inte ens Egyptens relativt moderna myndigheter förmår värja sig för sharia-lagen. Islam är en politisk religion, eller religiös politik. Enligt Bukhari, volym 9, bok 83, nr 17 (hadith) säger profeten: Blodet på en muslim..... får inte utgjutas utom i tre fall: i hämnd för mord, en gift person som varit otrogen, samt den som lämnar islam och överger muslimerna.

20 000 muslimer attackerade kyrka i Kairo

29 april 2009

Ett ord till miljöaktivister

De "extrema" bland er deklarerar öppet att 1 till 6,4 miljarder människor bör dö.
De "moderata" bland er kräver att vi ska tvingas minska koldioxidutsläppen med 90 procent inom några årtionden, vilket skulle bidra till att minska energianvändningen i nästan samma utsträckning. Det finns för närvarande inga befintliga storskaliga alternativ till fossila bränslen annat än kärnkraft och det betraktas av de flesta medlemmarna i rörelsen som än värre än fossila bränslen. Dessutom minskar sannolikheten att vi någonsin ska finna och utveckla sådana alternativ genom att vi förstör de energikällor vi har och som vi skulle behöver öka.
Så den rörelse ni förespråkar betyder massdöd eller åtminstone fruktansvärd utarmning, vars resultat kommer att resultera i tio-eller-hundratals miljoner onödiga dödsfall och ett liv i misär för dem som överlever.

Om ditt motiv för att kalla dig själv miljöaktivist endast handlar om att du vill se blommor på öppna ängar eller därför att du älskar träd, valar och isbjörnar och liknande, så du är skyldig att distansera dig själv så mycket som möjligt både intellektuellt och moraliskt från de som förespråkar massutarmning och massdöd.

Läs mera här


Vi-vet-vad-som-är-bra-för-dig-paradiset

Gudrun Schyman är kandidat för feministiskt initiativ i EU-valet. Hon har tidigare varit ledare för vänsterpartiet, före detta kommunistpartiet. Efter att ha uppträtt berusad offentligt gick hon 1996 ut med sin alkoholism i en tv-intervju.

Schymans senaste utspel är att "Europa måste nyktra till". Om hon själv numera är nykterist måste alla andra också vara det. Skämt åsido, det ligger i linje med hennes perverterade form av feminism som skuldbelägger både män och kvinnor. Hon säger:

"Det är fortfarande mest män som dricker och det är fortfarande mest män som begår våldsbrott efter att de har druckit. Men också bland de som utsätts för våldet finns alkoholen med.

Särskilt kvinnor är en grupp som exploateras med försäljningsknep som stinker sex och förvriden jämställdhet. Män dricker mest men kvinnor ökar sin konsumtion mer, särskilt unga tjejer och vi kvinnor 55+. Vi som behöver snabb avkoppling från genusstress och dubbelarbete, vi har fått både alkoläsk och Bag-in-box."
Det påminner om imamerna som säger att det är rätt att våldta kafirernas kvinnor därför att de dricker alkohol och inte bär slöja, som jag skrev i en tidigare postning om att Sverige har flest våldtäkter i Europa.

Skyll på alkoholen för att vara islam till lags. Europa ska ta över den svenska modellen med systembolag och rondeller (dock ej rondellhundar).

En undersökning av Folkhälsoinstitutet (vi lever i en socialstat) visar att fler unga väljer att inte dricka alls jämfört med för tio år sedan. Färre har druckit alkohol och man dricker vid färre tillfällen (30 april är förstås oundvikligt). Med andra ord är det bara dumt att utnämna alkoholen som syndabock för invandrade problem.

- - -
Titeln är ett citat från en talesman för Danmarks Rygerforening

28 april 2009

Skrämselhicka


Tusentals människor i Manhattan, New York var vettskrämda i måndags när ett av de Boing 747-plan som används av Obama och en F-16 jet flög runt Frihetsgudinnan.

Människorna på nedre Manhattan upplevde en ny mardrömssituation och befarade ett nytt Sept. 11.
Planen flög så lågt som 1000 fot över staden och folk började evakuera byggnaderna.
En rasande borgmästare Bloomberg var inte förvarnad om att det bara var ett fototillfälle, vare sig polis eller byråkrater hade upplyst honom om det.

Jag kan se att flygvapnet vill ha tjusiga bilder av Air Force One cirklande runt Frihetsgudinnan ... Men något samband mellan frihet och den person som för närvarande transporteras i Air Force One är så gott som obefintligt

Stäng gränsen

Vita huset har officiellt deklarerat en "folkhälsans krissituation" på grund av att människor insjuknat i svin-influensa.
Skräm upp folk så att regeringen kan framstå som den store räddaren och försäkra oss att de gör allt de kan för att stoppa den annalkande katastrofen!

I dag fanns det 20 rapporterade fall i USA. i Kalifornien, Kansas, New York, Ohio och Texas.
Det hela började i Mexiko, där 80 personer dött och man beräknar att 1300 har smittats.
Kan vi hoppas på lite sunt förnuft eller ska det bli som när man hotade att fåglar i massor skulle falla döda ner och smitta oss alla?

Omkring 1300 mexikaner har smittats och det bland en befolkning på 109 miljoner. Det motsvarar ungefär 0,00119% av befolkningen. Och i USA är procenttalet ännu lägre eftersom vi har en befolkning över 306 miljoner och man har funnits omkring 20 fall.
WHO har också hållit krismöte om svininfluensan.

Eftersom flunsan tycks komma från Mexico vore det en utmärkt idé att fullständigt stänga gränsen. En demokratisk representant från New York har faktiskt föreslagit det tills faran är över.
Samtidigt skulle man då också minska spridningen av tuberkulos, sänglöss och illegala invandrare.

27 april 2009

George Carlins syn på Earth Day



Flest våldtäkter i Sverige

Unga tjejer våldtas på löpande band - inte konstigt med tanke på att DO, diskrimineringsombudsmannen, bestämt att rätten att utöva islam går före jämställdhet. Vilket innebär att uppmuntra de imamer som predikar om att följa pedofetens exempel och våldta de otrognas kvinnor.

Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa - dubbelt så många som "tvåan" England, visar en EU-undersökning. Över 5000 våldtäkter per år anmäls i Sverige medan anmälningarna i andra ungefär lika stora länder ligger på ett par hundra per år.

Tidig sexdebut, hög alkoholkonsumtion, "fri sexualitet" och "rätten till ett sent nej" ger helt enkelt fler våldtäkter, enligt studien.

Det är inte hela sanningen. Sex, drugs and rock'n'roll har pågått i årtionden men det är bara under senare år som våldtäkterna har ökat. För övrigt är det trendigt att vara nykter, svenska tonåringar dricker mindre än för några år sedan.

Den självklara förklaringen är invandringen av unga män från länder där människor inte har rätt till fri sex och alkohol, och där man ser genom fingrarna med brott som våldtäkt om de begås i "religionens" namn.




Den blå kurvan kommer från BRÅ och den röda från Migrationsverket, via Snaphanen. Varför undanhåller oss tidningarna denna information och skuldbelägger offren? De är inte ett dugg bättre än imamerna som säger att det är rätt att våldta kafirernas kvinnor därför att de dricker alkohol och inte bär slöja.

"Alltså... då insåg jag... alltså män som kommer från dessa kulturer till ett västland där till och med kvinnor solar topless - är det konstigt att det slår total jackpott i huvudet på dom och att dom attackerar kvinnorna i det nya landet?"

Citat ur en mycket insiktsfull kommentar nedan, läs den!

26 april 2009

Handgranat-terror

För en månad sen slängdes en handgranat mot en polisbil i Göteborg. I torsdags var det Köpenhamns tur. Fyra män och en kvinna satt och drack öl på en uteservering i Christiania (bilden) när en handgranat exploderade. Svårast skadad blev en 26-årig man som träffades i käken. sds

"Att målet var ett ställe med uteservering är i sig intressant. Det finns flera rapporter från både Europa och länder utanför Europa att muslimer har attackerat platser som serverar alkohol för att hota och terrorisera dem till att sluta med det," skriver AntiJihad Norge.

"Om det är sant som danska polisen sade att de fyra som skadades var tillfälliga offer gör det i varje fall inte saken bättre, snarare tvärtom. Det finns ett ord för angrepp där syftet är att döda eller skada tillfälliga civila offer. Ordet är terror, och det är något som muslimer i praktiken har monopol på."
Det som gör det riktigt obehagligt är att det börjar likna etniskt krig. Rockerne (motorcykelgängen) har Christiania som intresseområde, och handgranaten kan vara invandrargängens hämnd för skottet på Nørrebro nyligen. Så den här gången var det nog inte islams alkoholförbud som var motivet, även om det kan ha haft sitt finger med i spelet.  

Det danska invandrargänget Black cobra expanderar nu verksamheten och rekryterar ungdomar i Rosengård i Malmö. Ligan lockar med löften om tillgång till skjutvapen.

Nytt parti i Norge: Independent Labour Party


Utan svin och alkohol är norrmän världens bästa muslimer. Nytt parti vill förbjuda homosex och Muhammedkarikatyrer. Det ska bli lättare för pakistanier att komma till Norge.

"Om tre år är Oslos ordförande norskpakistanier," säger partiledaren Ghufoor Butt. "Mitt hopp är att om femton år kommer Norge i likhet med USA att se en andra generationens invandrare i jobbet som statsminister."

Den mångkulturella mardrömmen blir bara värre.

I Norge är Butt mest känd för att ha hungerstrejkat mot de höga flygpriserna mellan Norge och Pakistan. Till hösten hoppas han få en plats i Stortinget. Sin valkampanj tänker han driva i Pakistan. Inte så underligt som det låter, det gjorde även Sosialistisk Venstreparti inför förra valet.

Hans förutsägelse om att Oslo kommer att styras av norskpakistanier slår säkert in, det går inte att blunda för invandringen och födelsetalen. Snart gör norrmännen som engelsmännen och flyttar till Nya Zeeland.

- - -
Den norska rödgröna regeringen är naiv, för att använda ett milt ord. Den stöder koranskolor i Pakistan som lär ut hat som dödar norska soldater som strider mot talibanerna i Afghanistan.

"En 18 år gammel Taliban-tilhenger trent i Pakistan gjennomførte selvmordsattentatet som drepte den 30 år gamle norske kapteinen Trond Petter Kolset. Han var opprinnelig fra Kandahar-provinsen i Afghanistan, men hadde den siste tiden vært student ved en religiøs skole i Pakistan før han ble rekruttert av Taliban." vg

Läs mer: Hur illa är det i Pakistan?

Hur en liberal förlorade oskulden



Ur ett samtal med den brittiske författaren Andrew Anthony, av Helle Merete Brix

Häxor i svarta kläder

En dag frågar Anthonys lilla dotter honom varför vissa av mödrarna på skolgården är klädda som häxor. Hon tänker på de muslimska kvinnor som bär ansiktsslöjor och svarta heldräkter. De blir fler och fler, både på skolgården vid Islamia School och dotterns kommunala skola. Anthony svarar att det har att göra med deras religion, och att de inte häxor. Dottern svarar att de skrämmer henne. Anthony svarar att det inte finns någonting att vara rädd för, och att de är precis som alla andra under kläderna.

Men egentligen vet han att detta inte är sant. Och hans dotter kan själv se att hennes far aldrig talar med dessa kvinnor, som han talar med andra mammorna. Anthony beslutar att försöka. Han vill veta varför de går beslöjade och väljer några kvinnor som går tillsammans med sina män:

Niqab - för att hålla männen borta

- Männen svarade och sade att det inte var tillåtet att prata med kvinnor. Så gick jag till moskén och träffade män som förklarade för mig varför kvinnor går beslöjade, ännu en surrealistisk situation. Efter många försök lyckades jag få en kvinna i samspråk i Leicester, en älskvärd kvinna som var helt täckt, bara ögonen var synliga. Det visade sig att hon arbetade som lärare i kommunikation. Jag kunde inte föreställa mig något mer absurt. Det är ansiktet som vi använder allra mest för kommunikation, och därför har vi hundratals muskler i det. Detta berövades tonåringarna hon undervisade. Skolan hade inga problem med det, de "förstod". Skolbarnen var för unga för att förstå. Men de har också rättigheter. Diskussionen fokuserade enbart på hennes rättigheter.

document.no

25 april 2009

Självcensurens tusenårsrike

Det finns en frestelse bland de kristna att stödja muslimerna, eftersom de kan känna igen sig i deras sårade känslor. Men de faller i en fälla om de applåderar beslutet av FN:s människorättsråd att förbjuda kritik av religion. Det gör inte Roland Poirier Martinsson i artikeln "Yttrandefrihet ingen rättighet", men närapå:

"FN:s råd för mänskliga rättigheter har antagit en resolution som fördömer kränkning av religion. Man får anta att det gäller sådant som Muhammedteckningar och Andres Serranos ”konstverk” Piss Christ – ett krucifix nersänkt i urin [...] Det är naturligtvis fel att kränka troende människor genom att håna deras religiösa symboler."

Är det verkligen fel? För vad är egentligen yttrandefrihet?

"Jo, yttrandefriheten är rätten att såra och kränka. Det är vad yttrandefriheten är, och ingenting mindre än det. För det är ju uppenbart att ingen människa behöver ha ett särskilt skydd för att uttala icke-förargliga åsikter. Det är först när någon person vill uttala sig kritiskt, eller vill vädra sitt missnöje, eller vill utmana till eftertanke, eller vill hävda sina rättigheter, som yttrandefriheten har en praktisk betydelse. Och faktum är att utan yttrandefriheten är det omöjligt att försvara de mänskliga rättigheterna. Det går inte att fredligt försvara någonting alls, om man inte får lov att yttra sig. Det är därför som yttrandefriheten är en omistlig del av det goda samhället."

Skriver Filip Björner. Läs mer här

Fredens religion: den äkta varan

Bohemian Rhapsody skriver om buddhismens heligaste plats, Bodhgaya, där Buddha uppnådde upplysning omkring 500 år f Kr, och där invaderande muslimer ställde till med en massaker omkring år 1200.

"5 gånger om dagen blåses Allah Uh Akbar-ramsan ut över de mediterande, bedjande, beundrande buddhisterna och annat gott folk. Minareten står alldeles intill Mahabodhi-templet.

Det är dålig stil att kalla till bön över den plats, där blodet flöt i Islams namn... Kan en grupp fredliga, äldre burmeser på deras livs resa inte få lov att uppleva sin fredliga religions mest heliga plats i fred?"
Jämfört med islam är buddhismen en äkta fredens religion. Buddhismen är ett sätt att leva sitt liv utan att inkräkta på andras åsikter. Att som islam sprida religionen med svärd och självmordsbombningar, och sen påstå att den är fredens religion är minst sagt dålig reklam.

24 april 2009

Med Obama vet man aldrig....

Wait a minute now, I didn't authorize ATTACKS on the Pirates,
I authorized A TAX on the pirates!

-------------------------------------------

Abduwali Abdukhadir Muse togs tillfånga av U.S marinstyrkor när de befriade den kidnappade kaptenen och han kommer att ställas inför rätta i USA. Tre av hans kamrater sköts vid tillfället.
Precis som man kan vänta sig bönar nu Muses mamma att Obama ska benåda sonen eftersom han egentligen är en så snäll gosse. Det var kompisarnas fel, han hamnade i fel sällskap.

Mamma säger:" Min son var influerad av ett gäng. Han hade bara varit med i 15 dagar. Han är väldigt ung och han visste inte att det han gjorde var ett brott."

Hennes son var beväpnad, bordade ett fartyg, höll besättningen som gisslan men visste inte att det var ett brott!
Mamma till en av de skjutna muslimerna vill ha betalt. Hon säger att "det var inte rätt beslut att skjuta våra söner. USA måste betala ett pris för det."

USA ska alltså betala för att denna kvinnas son kapade ett amerikanskt fartyg och begärde betalning för kaptenen de höll fången. Dessa gangsters har nu plötsligt blivit offren.
Det låter otroligt, men med Obama vet man inte vad som kommer att hända. Han kanske ger dem pengar.


Hur illa är det i Pakistan?

Den snabba framryckningen av tungt beväpnade talibaner mot Pakistans huvudstad Islamabad, och mot det närliggande Rawalpindi där landets armé har sitt högkvarter, samt mot kärnvapenbaserna i närheten, sänder chockvågor över världen.

USA:s utrikesminister Hillary Clinton säger att Pakistan nu utgör ett dödligt hot mot resten av världen.

Obama: här är ditt "test". Vad kommer "Messias" göra? Hålla ett tal och be talibanerna om ursäkt?

Infidels Are Cool

23 april 2009

Förhörsmetoder

Obamas administration har offentliggjort tidigare hemligstämplade dokument som behandlar vad man kallar "hårda" förhörsmetoder vad gäller de fångar som misstänks för terrorism.

Avsikten med att offentliggöra dokumenten är naturligtvis för att själv kunna slå sig för bröstet, samtidigt som man framställer Bush-regimen i dålig dager.
Man funderar på att ställa inblandade advokater inför rätta eftersom de ansåg att förhörsmetoderna var lagliga. CIA-personalen som förhörde fångarna ska lämnas utanför, säger Obama, eftersom de bara följde order.

Rekrytering till arbeten som förhörsledare inom CIA kommer nog att bli svårt i fortsättningen.

Det vore intressant att veta hur många liv som räddats tack vare "hårda" förhörsmetoder. Det som diskuteras är naturligtvis waterboarding och om det ska kallas tortyr eller inte.
Om Osama bin Laden fortfarande är i livet sitter han nog i sin grotta och gapskrattar.
När det gäller Khalid Sheik Mohammed, han som var hjärnan bakom September 11, visade det sig väldigt effektivt och en planerad attack mot Los Angeles kunde stoppas. Alla ni som nu ojar er, tänk er in i om era egna barn varit i farozonen, skulle ni inte göra allt som stod i er makt för att få information som kunde rädda dem?


Om det var berättigat att skjuta huvudet av tre pirater för att rädda livet på en sjökapten kan jag inte förstå varför man klagar över "hårda" förhörsmetoder.


Äntligen!

Dansk biskop skärper synen på religionsdialog. Nu har silkesvantarna tagits av och man törs tala om skillnaden mellan kristendom och islam. Dialog handlar inte bara om enhet utan också om att markera gränser, menar Niels Henrik Arendt som kommer ut med boken "Er det den samme Gud?" i morgon.

Allah är INTE den samma som Bibelns gud. Att en dansk biskop har skrivit en bok om detta får mig att dra en suck av lättnad. Kristenheten ger inte upp så lätt.

Läs mer >>

Förräderi mot västvärlden

Palestiniernas president Mahmud Abbas kommer till USA i slutet av maj för att tillsammans med Obama utarbeta en tvåstatsvision.

Ack ja, den visionen har vi hört om förr, och varje gång har det utbrutit en intifada mot Israel som gjort den omöjlig. Hatet mot judarna är så grundmurat ända sedan Muhammeds dagar att något hopp om fredlig samexistens är närmast löjligt. Araberna måste lugna ner sig först och riva ut hälften av sidorna ur Koranen. Men Obama är marxistiskt indoktrinerad och inbillar sig att om bara palestinierna får sin stat är allt frid och fröjd.

22 april 2009

Rökförbudet större problem än rökningen

"Länge leve danskarna", skriver Sydsvenskan, nu ska ni börja leva sundare. Nu har era myndigheter tagit efter Sverige och vill lagstifta bort bruket av alkohol och tobak. En dansk regeringskommission föreslår att rökförbudet kommer att utvidgas så att rökning i princip bara blir tillåten i hemmen.

"Nu blåser andra vindar över Danmark. Asiatiska vindar." Tidningen syftar förstås på danskarnas uttryck för den svenska auktoritetstron, "Asien begynder i Malmø".

Fast det kan ju likaväl syfta på den muslimska invandringen från Asien, alkohol betraktas ju inte med blida ögon i fundamentalistiska kretsar. Sen ligger ju också mer statlig inblandning i tiden, i den nya populära varianten obamaism. Medborgarna är till för staten. Rökning förbjuden.

Några danska blogreaktioner:

En tom sjæl i et sundt legeme
Sundhedstotalitarismen er over os
Sundhedskommissionen
Big Mother-rapporten

21 april 2009

Lika barn leka bäst

Europa var entusiastisk över Obama. Äntligen en president i U.S. som gömmer sig bakom FN och meningslösa, vackra ord och som har europeisk socialism och mångfald som sitt rättesnöre.

Under Bush-tiden hade Europa det bästa av två världar. Bush slog ner talibanerna, eliminerade Saddam, lovade beskydd gentemot ryssarna, jagade terrorister och förordade öppna handelsgränser trots en negativ handelsbalans och Europa tackade genom att sätta näsan i vädret och kritisera allt han gjorde.


Nu börjar emellertid Europa ana att Obama inte är speciellt intresserad av något bra förhållande med den gamla världen. Hans intressen och prioritet ligger mer åt att hålla sig väl med Asien och Latinamerika där de flesta av Amerikas invandrare kommer ifrån. Dessutom börjar Obama visa att han tom. är längre ut på den politiska vänsterkanten än Europa och det är ju förvirrande. Hans enorma krav på att låna pengar, hans ytterligt kostsamma energipolitik och hans närmanden till diktatorer gör att europeiska ledare börjar dra öronen åt sig.

Under sammankomsten för de 34 Nations of the Americas, lät sig Obama gladeligen utnyttjas för fototillfällen så att Hugo Chavez, Venezuela, Evo Morales, Bolivia och Nicaraguas Daniel Ortega kunde sola sig i Obamas glans och spy sin galla över USA.

Ortega använde uttryck som "USAs terroristiska aktioner" och "USA är ansvarig för problemen i Latinamerikanska länder". I stället för att försvara sitt land uttryckte Obama sin tacksamhet över att inte anklagas personligen.

Obama har ju under 20 års tid lyssnat till pastor Wrights hatpredikningar gentemot USA och hustru Michelle, som aldrig varit stolt över sitt land förrän hennes make blev presidentkandidat.
Hugo Chavez utnyttjade också tillfället genom att lämna över en bok till Obama.
Boken är mycket populär bland vänsteranhängare i Latinamerika eftersom den påstår att USA och andra länders kapitalism är ansvariga för alla problem i Latinamerika.
Obama får nog problem med att läsa den eftersom den är skriven på spanska, ett språk han inte behärskar men det påminner mig om presenten han gav till Gordon Brown; DVD-filmer som inte går att se på det system man har i Storbritannien.

Obama bara flinar och skakar hand med sina diktatorkompisar som vet att han inte tänker avspisa dem. De vet att de kan öka sin egen popularitet i hemländerna genom att visa att de har Obama på sin sida och han låter sig gladeligen utnyttjas.
De ger intryck av att vara starka och betydelsefulla och Obama framstår som en vekling, som man kan trampa på.

The odd man

När Europas utrikesministrar och diplomater reste sig och gick under Ahmadinejads tal vid FN-konferensen mot rasism, satt Norges utrikesminister Jonas Gahr Støre kvar.

Norska journalister och hjälporganisationer jublar, berusade av FN och självgodhet. Ingen frågar sig varför de andra européerna inte ville höra Ahmadinejads attacker på Israel och väst. En hycklare som styr över en av världens värsta diktaturer.

Förutom Iran åtnjuter även Hamas, Hizbollah med flera islamistorganisationer Norges socialistiska regerings välvilja. Inte underligt att Fremskrittspartiet växer så det knakar.

Också den svenska regeringen har en tveksam hållning till islamister. Sydsvenskan skriver att Reinfeldt är Erdogans bäste vän. Erdogan, Turkiets premiärminister och förespråkare av sharialagar. Om Turkiet lotsas in i Europa med Sveriges hjälp är det ett förräderi. Varför har Skandinavien blivit på det här viset?

Sveriges utrikesminister Carl Bildt är också en besvikelse. Nu riktar han skarp kritik mot Tjeckien för att landets delegation lämnade FN-konferensen och åkte hem. Vad väntar han sig egentligen? Tjeckien fick en utskällning av Iran för att "det förekommer rasism i EU-länder". Till skillnad från svenska och norska politiker har tjeckerna sin stolthet kvar. De vet vad diktatur vill säga och vill inte hålla god min.

Norges och Sveriges utrikesministrar visade sig således som fega dhimmis. Vad med den danske? Konservativ reaktion skriver:

"Fastän Per Stig som en annan Chamberlain nu fröjdar sig över resultatet av sin kompromissvilja och förhandlingsförmåga, så är det slutliga dokumentet mycket problematiskt. För även om ett direkt förbud mot religionskritik inte kom med, så har allehanda synpunkter som kan vara stötande på den en eller annan person nu fördömts av det samlade världssamfundet - inklusive Danmark och Per Stig Møller."

FN-konferensen ett slag mot yttrandefriheten således. Dialog till döds.

20 april 2009

Flerkoneri



Imamer i Danmark viger gladeligen en man till fru nummer två eller tre eller fyra, fast det är förbjudet.

Jyllands-Posten citerar en kvinna i Århus som känner sex muslimska kvinnor som lever i sådana relationer: "Kvinnorna i flerhustru-äktenskap är inspärrade antingen fysiskt eller psykiskt, och det är kvinnoförtryck av värsta slag. Det bör göras något för dessa kvinnor."

Den danska jämställdhetsministern Inger Støjberg (V): "Jag förväntar mig att imamerna nu träder fram och fördömer månggifte, för jag tror att de talar med kluven tunga."

Ett argument mot månggifte är att det öppnar porten på vid gavel för fri invandring från muslimska länder. Om en man kan ha fyra fruar, vilken anhöriginvandring det skulle bli! Vi bör stämma i bäcken med tanke på den enorma befolkningsexplosionen i muslimska länder.

Eftersom imamer med hänvisning till Muhammed envisas med att bryta mot lagen bör man ta ifrån islam dess status som religiöst samfund. Saken kommer förstås i ett annat läge om imamerna skulle deklarera att de är beredda att viga en kvinna till två eller flera män. Det vore i så fall en avancerad form av taqija - islams lagliga lögn.

Kvinnoförtryck fanns innan Muhammed men inte till den milda grad upphöjt till religion. Psykoanalytiskt går säkert hans relation till kvinnokönet att förklara med hans uppväxt. Sorgligt nog verkar många män ta efter. Bloggen skrev tidigare om en våldtäktsliga i Södertälje, och fick då denna anonyma kommentar: "Det hade varit värre om en arabisk oskuld hade blivit våldtagen."

Nu vet jag inte om den som skrev är muslim, men nog var kommentaren både sexistisk (mot kvinnor) och rasistisk (mot icke-araber).

Med stöd i Koranen är steget inte långt att behandla kvinnor som boskap, i synnerhet inte för boskapsskötande folk i öknen. Ibn Saud, som grundade Saudiarabien år 1932, har tusentals manliga ättlingar. "Prinsar" finns det gott om men inte prinsessor.

Obama redan värre än Carter

Nu har Obama-EPA officiellt förklarat att koldioxid är en växthus-gas som bidrar till luftföroreningar som kan hota människors hälsa eller välbefinnande.

Så här låter det:

"Denna slutsats bekräftar att växthusgasernas föroreningar är ett allvarligt problem, nu och för kommande generationer. Lyckligtvis följer av detta att president (Barack) Obamas ställer krav på att vår ekonomi bygger på låga koldioxidutsläpp och ett starkt ledarskap i kongressen som kräver ren energi och klimat lagstiftning,
Det finns en lösning på föroreningsproblem - en lösning som kommer att skapa miljoner av gröna jobb och sätta stopp för vårt lands beroende av utländsk olja."
Objektiva bevis - i motsats till datormodeller - visar tydligt att det blir allt svalare. Faktum är att EPA: s beslut kom på samma dag som det British Antarctic Survey presenterade faktiska tester av havsisen i Antarktis, där 80% av världens is finns, som visar att isen har utvidgats betydligt under de senaste trettio åren

Samma dag avslöjar också en Rasmussen-undersökning att bara 34% av den amerikanska befolkningen tror att en eventuell uppvärmning har något att göra med mänsklig aktivitet.

Trots detta fortsätter Obama sin plan att avskaffa all energi alstrad från kol olja och påtvinga oss en teknik som inte fungerar, men som man säger kommer att skapa miljontals nya jobb.
Han använder Spanien som förebild och tidigare har jag skrivit om detta fiasko där varje nytt jobb inom den gröna energin kostade 2.2 vanliga jobb och där bara 1% av dessa resulterade i ett permanent arbete.

Man skyfflar in skattepengar i understöd i den "gröna ekonomin" och det enda som händer är att man flyttar resurser från en produktivitet till en annan.
Det man arbetar på nu är att sätta upp ett "Cap and Trade-system" och organisera försäljning och tilldelning av koldioxid.
Varje 12-åring i detta land vet att koldioxid är en naturlig gas inom fotosyntesen och nödvändig för livet på jorden. Inte överraskande visar tester också att växter trivs bättre med högre mängd CO2 och att skördarna blir större.

I och med att regeringen också tagit ansvar för mängden koldioxid öppnar det möjligheterna att stämma regeringen för "skador" man anser sig få pga. CO2. Tills vidare har man begränsat ersättningen till 75,000 dollar i varje enskilt fall.

Allt detta på toppen av den värsta ekonomiska kris världen haft sedan Den Stora Depressionen kommer verkligen att försäkra oss om att inte ens våra barnbarn kan betala statsskulden under sin livstid.
Amerika kommer inte att ha en chans att konkurrera med tex. Kina utan att lägga någon form av importavgifter på kinesiska varor vilket omedelbart kommer att leda till ett "handelskrig".

19 april 2009

Hur blir man Illegal?

The Honorable Tom Harkin
731 Hart Senate Office Building
Phone (202) 224 3254
Washington DC, 20510

Kära Senator Harkin,
Som infödd Iowa-bo med goda kundrelationer till Skattemyndigheten, skriver jag för att be om din hjälp. Jag har kontaktat Department of Homeland Security i ett försök att fastställa processen för att bli en illegal invandrare och de hänvisade mig till dig.

Min främsta anledning till att vilja ändra min status från amerikanska medborgare till illegal invandrare kommer från den lag som nyligen antogs av senaten och som du röstade för.
Om min tolkning av lagförslagets bestämmelser är korrekt, allt jag behöver göra som illegal invandrare om jag varit i USA i fem år, är att betala en bötessumma på 2000 dollar och inkomstskatt för tre av de senaste fem åren för att bli medborgare. Jag känner igen en bra affär när jag ser en och jag är angelägen om att starta processen innan alla andra upptäcker det också.
Enkelt uttryckt, vi som har varit här lagligt har varit tvungna att betala skatt varje år så jag är entusiastisk över möjligheten att undvika två års skatter genom att betala 2000 i böter.
Går det att ordna så att jag blir retroaktivt illegal ? Detta skulle vara bra för mig och min familj, eftersom vi betalade mycket i skatt under 2004 och 2005.
Dessutom, som illegal invandrare skulle jag kunna börja använda den lokala akutmottagningen för min primär-sjukvård. När jag slutar betala premier för min sjukförsäkring, säger min revisor att kunde jag spara nästan 10,000 dollar per år.
En annan fördel, genom olaglig status, är att min dotter skulle få förmånsbehandling när hon söker till skolor och avgiften skulle bli lägre för min son till flera högskolor runtom i USA .

Slutligen, förstår jag att illegal status skulle befria mig från bördan av att förnya mitt körkort och betala dyra bil-försäkringspremier. Detta är mycket betydelsefullt för mig eftersom jag fortfarande har ungdomar som kör min bil.
Om du kunde ge mig en beskrivning av processen för att bli illegal (retroaktivt om möjligt) och skicka kopior av de nödvändiga formulären, skulle jag vara mycket tack.
Tack för din hjälp.

Din trogne väljare, (som hoppas att nå status som "illegal invandrare" snarare än bara en vanlig medborgare, född i USA)
Donald Ruppert
Burlington, IA

Skaffa dina Blanketter (NU)!
Ring Skattemyndigheten 1-800-289-1040.


18 april 2009

Jag är från (Somalias) regering och är här för att hjälpa er.

Flera vänstergrupper och rasistiska talesmän, så som Al Sharpton, som försörjer sig på att leta efter rasism så snart negrer blir bestraffade för att de bär sig dumt åt, har föreslagit att de somaliska piraterna bör betraktas som "frivillig kustbevakningspersonal".
Man säger att rederier har för vana att "dumpa giftigt avfall i somaliska kustvatten" därför att landet är i avsaknad av en fungerande central regeringen. Detta påstående framförs utan några som helst belägg för sanningshalten i påståendet.

Intervjuer med verkliga pirater bekräftar att deras motiv är rent ekonomiska.

Dessutom, kom i håg när du tittar på den kanadensiskt producerade videon ovan, att på grund av havsströmmarnas riktning i Indiska oceanen, kommer skräp i området väster om Sumatra att på goda grunder hamna på stränderna i östra Afrika, inklusive Puntland och södra Somalia.

En sådan logik kommer dock inte att påverka fantasivärlden som de senaste dagarnas högljudda vänsteranhängare och rasister lever i, och vars enda syfte är att fördöma alla verksamheter som har samband med västerländsk kultur.

Pensionerna rena pyramidspelet

Folk får bara hälften av sin slutlön i pension, har Statistiska Centralbyrån räknat ut. De orange kuverten som skickas ut är glädjeprognoser. Inte konstigt med tanke på att när socialdemokraterna regerade stal de ett antal hundra miljarder kronor ur pensionsfonderna. Nu beror pensionerna alltmer på vad staten råkar ha i kassan.

Pensionssystemet är ett pyramidspel som förutsätter en ständig ökning av antalet arbetare som betalar skatter och pensionsavgifter. Det kommer en massa folk till Sverige, hundratusen om året, men jobben blir inte fler, tvärtom ökar arbetslösheten.

I backspegeln var 1959 då sossarna införde den allmänna tjänstepensionen ett ödesdigert år. Ansvaret togs ifrån individen som skulle inbillas att det ordnar sig alltid, jag behöver inte spara, staten tar hand om mig när jag blir gammal.

Med facit i hand visar det sig att även de som betalat in miljoner i pensionsavgifter till staten inte får mycket mer än de som aldrig arbetat och inte betalat ett rött öre. Alla pensionärer ska vara lika fattiga och leva på existensminimum, det är jämlikhet. Var det meningen med pensionsbluffen? Vi kunde lika väl ha varit utan den, därför att folkpension fanns redan. Den infördes redan 1914, långt innan välfärdsstaten.

17 april 2009

En för alla, alla för en

En historia, kanske en skröna som nådde mig via mail.

En ekonomiprofessor vid Texas Tech University, sa, att han aldrig hade underkänt en enda student tidigare, men att han en gång underkänt en hel klass.
Majoriteten av klassen hade insisterat på att socialismen fungerade och att ingen skulle vara fattig och ingen skulle vara rik, man skulle sträva mot utjämning och rättvisa.
Professorn sa okej; vi kommer att utföra ett experiment i den här klassen om socialism:

Alla betyg skulle vara ett genomsnitt, och alla skulle få samma betyg så att ingen skulle misslyckas, och ingen skulle få ett A.
Efter det första testet var genomsnittet ett B och alla fick det betyget.
De elever som studerat hårt var upprörda och de studenter som inte studerat särskilt mycket var lyckliga.
Men när de fick andra provet hade de som tidigare studerat lite, läst ännu mindre och de som studerat hårt tidigare beslöt att de också ville ha en gratis-skjuts , så de brydde sig inte om att läsa så mycket. Det andra testet fick därför ett D i genomsnitt! Ingen var lycklig.
Resultatet efter test nummer tre var ett genomsnitt som gav betyget F. Klart underkänt!

Betygen blev aldrig bättre och allt käbbel, anklagelser och beskyllningar resulterade bara i sårade känslor och att ingen tänkte läsa för att andra skulle dra fördel av det.
Till sin stora förvåning misslyckades alla och professorn förklarade för dem att socialism misslyckas slutligen också eftersom ju svårare det är att lyckas, desto större blir belöningen men när en regering eliminerar alla belöningar kommer ingen att försöka eller att lyckas.

Socialism: allmän term för den politiska och ekonomiska teori som förespråkar ett system med kollektivt eller statligt ägande och förvaltning av medel för produktion och distribution av varor. På grund av den kollektiva karaktären av socialism, står det i motsats till den doktrin som håller privatägande heligt vilket kännetecknar kapitalismen. Där kapitalism betonar konkurrens och vinst, kräver socialismen kooperation och social service.


16 april 2009

Kirurgisk konkurs

TARP, förkortning för "Troubled Assets Relief Program", det program där U.S. regering tar över tillgångar och skulder från bolag med problem har blivit ett så vanligt begrepp att det numera används som verb. "The company has been tarped"

USAs regering kommer att spendera 285 million dollar för att inhandla bilar från GM, Chrysler och Ford före den 1 juni; 17,600 energisnåla bilar som man förmodligen skulle klara sig utan. Regeringen har hittills pumpat in miljarder med skattedollar för att hålla biljättarna flytande.

General Motors pumpar i sin tur in pengar i Chevrolet Volt men erkänner att det kommer att dröja länge innan man får igen pengarna på den modellen. Redan för ett år sedan var man medveten om det men har ändå fortsatt projektet fast det kostat skjortan.

GM förbereder också en "kirurgisk konkurs" och en plan för detta är att skapa ett nytt företag som köper alla "goda" tillgångar omedelbart efter konkursen.
De fullständigt olönsamma delarna ska man sedan göra sig av med i framtiden.
Det betyder i klarspråk att skattebetalarna får stå för fiolerna igen vilket kommer att innebära ytterligare miljarder. Bra för GM, men varje amerikansk familj åker på ytterligare en bil de ska betala för, men som de aldrig ser.

Chefen för ett av USAs största gas och oljebolag säger att den politik som nu drivs kommer att förvandla nationen till tredjevärlden renaste landet .


Ge mig....Ge mig...


Invandring till arbetsfria inkomster

Politikens viktigaste mål för stunden är att försöka hålla massarbetslösheten stången, skriver Sydsvenskan.

"När det kommer till vilka insatser som skall prioriteras och hur de skall finansieras går åsikterna vitt isär.

Följdriktigt beklagar Svenskt Näringsliv att regeringen lägger ut mångmiljardbelopp på bidrag till arbetslösa men nästan ingenting på att stimulera industrin. Företagarna är missnöjda med att kommunerna fått företräde framför småföretagen. Facket förespråkar en förstärkt a-kassa och studentkårerna efterlyser satsningar på universitet och högskolor. Medan oppositionen i stort sett vill ha mer av allt – utom möjligen skattesänkningar – till alla."

En bra sammanfattning, men en punkt fattas. Allt fler blir arbetslösa men ändå fortsätter invandringen till Sverige. Invandring till arbetslöshet, är det vettigt? Eller ska man kanske använda ordet arbetsfrihet. Det är inte vettigt ur samhällsekonomisk synvinkel men kan vara behagligt för individen.

Enligt finansministern satsar nu regeringen mer på aktiv arbetsmarknadspolitik än något annat EU-land. Det handlar om plus 50 miljarder kronor de närmaste åren.

Minska på invandringen, så får du igen de pengarna, Anders Borg.

"Migrationsverket räknar under 2009 med 43 000 ansökningar för anknytning, 23 000 för asylsökanden, 26 000 för arbetskraftsinvandrare, 26 000 för studerande samt 22 000 för EES-invandrare ... Mitt i brinnande lågkonjunktur, dessutom!"

Vi importerar ett arbetslöst SAAB varannan vecka...

* Läs ett intressant inlägg om massinvandringsförnekelse här
* Ett par intressanta diagram över olika gruppers nettobidrag till samhället, eller brist på samma, här

15 april 2009

Musen som röt


Muslimska piraterna försökte borda ett nytt fartyg men misslyckades denna gång. Piraterna sköt mot fartyget och besättningen gömde sig i maskinrummet och kallade på hjälp via radion.
Ett krigsfartyg anlände 6 timmar senare.

Uttalande från handelsfartyget Liberty Sun: "Vi vill tacka United States Navy för att de kom till snabb undsättning, och vi vill speciellt tacka regeringen."

Trots att Obama har lovat att sätta stopp för banditfasonerna har pirater tagit över fyra fartyg sedan fritagandet av Kapten Phillips i söndags.
En talesman från Somalia säger att de senaste kapningarna bevisar att "ingen kan stoppa oss från att försvara våra farvatten."
Obama vill prata. Han vill belöna fartygskapningar genom att pumpa in pengar till Somalia.

Påminner mig om en gammal film...

Ändamålet helgar medlen


Det sägs att man gjorde en undersökning i Kalifornien och frågade befolkningen om illegal immigration var ett allvarligt problem. 29% svarade, "Ja, det är ett allvarligt problem." Men 71% svarade:"No es una problema seriosa."

En Zogby-undersökning i Florida visar att kostnaderna för den illegala immigrationen skjuter i höjden och en övervägande mängd floridianer anser att de "papperslösa" är ett stort problem.
Enbart undervisningen för deras barn uppgår till 3.4 miljarder dollar och kostnaden för sjukvård och kostnaderna för de som sitter i fängelse närmar sig 1 miljard.
En övervägande majoritet floridia-bor klagar och anser att de illegala har ett negativt inflytande både på budgeten och på staten i största allmänhet.

Under sin kampanj sa Obama: "Ja, de bröt mot lagen. Och vi ska inte ursäkta det. Vi borde kräva att de betalar böter, lära sig engelska, och ställer sig sist i kön för medborgarskap - bakom dem som kom hit lagligt. Men vi kan inte - och bör inte - deportera 12 miljoner människor. "

Den ekonomiska nedgången under det senaste året har visat en sak och det är att om man nekar jobb till illagala kommer de ganska snart att resa tillbaka till den plats de kom ifrån. Problemet löser sig själv.
Arbetstillfällen försvinner och så gör också de som är här illegalt.

Vi har flera miljoner amerikaner som mist sina jobb och arbetsmarknaden ser inte ljus ut och trots att 75% av amerikanerna är emot det, kommer Obama tillbaka med sin fantastiska idé om att bevilja amnesti för de som brutit mot lagen för att ta sig in i landet.
Han fick rösterna från Hispanics genom detta löfte och nu ska han förvissa sig om att demokraterna får minst 12 miljoner röster till i nästa val och det är vi skattebetalare som står för fiolerna.

Guvernören i Arizona anklagar Maricopa County Police Department för att vara rasister.



Västvärlden måste visa vilja att överleva

Läs mer här

Omänskliga rättigheter

De 57 stater som bildar The Organization of the Islamic Conference (OIC) planerar att gå samman om sin egen definition av Mänskliga Rättigheter och höll en konferens i Saudi Arabien för att lägga ut riktlinjerna,
De har anklagats för att underminera de regler som fastställts av FN och de anser att reglerna måste klargöras bättre "med anledning av den nuvarande globala snedvridningen"
Muslimska ledare har genom åren bestridit påståendet att den islamiska definitionen motsäger den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna.

Motståndare till kampanjen säga att det handlar om att stoppa all kritik av islams mer kontroversiella sedvänjor - att skydda en religion snarare än dess anhängare, från "förtal".

Den uppfattning jag får när jag läser uttalanden av muslimska ledare är att mänskliga rättigheter a la islam innefattar bara de rättigheter som har getts av Allah.
Man anser att rättigheter garanterade av en stat eller regering kan ändras lika enkelt som de gavs men att ingen myndighet har auktoriteten att ändra något som påbjudits av Allah.
Regler och resolutioner från FN är inte obligatoriska för någon men de rättigheter som sanktionerats av Allah är en integrerad del av den muslimska tron. Alla muslimer och alla administratörer som påstår sig vara muslimer måste acceptera, erkänna och verkställa dem. Om de misslyckats med att genomdriva dessa rättigheter eller kränker dem genom att bara låtsas, är Koranens dom entydig:

"De som inte rättar sig efter vad som kommer från Allah är otrogna." ((Kafirun)." (5:44)
"De är syndarna" (zalimoon)". (5:45)
Med andra ord, om världsliga myndigheter betraktar sina egna ord och de beslut de fattar som riktiga och de som Allah förespråkar som felaktiga , är de otrogna. Om de å andra sidan anser att Allah's kommandon står högst men medvetet avvisa dem till förmån för sina egna beslut, då är de syndare.

Det är tydligt att "mänskliga rättigheter" inte gäller för alla människor

14 april 2009

Militären överväger att städa upp i Somalia

Man måste ge Obama en eloge eftersom han var så klok och modig att han gav militären fria händer att reda upp pirat-incidenten.

Klok, eftersom jag kan tänka mig att han under dessa dagar utsatts för rådgivning från alla håll och kanter, speciellt från de som till varje pris anser att våld får INTE mötas med våld.
Modig, eftersom det enkelt kunde ha misslyckats fullständigt och den kidnappade kaptenen kunde ha dödats.

Alla vet väl detaljerna vid det här laget och är djupt imponerade av skyttarnas träffsäkerhet under enormt svåra förhållanden.

En av piraterna hade skurits i handen vid tumultet när man tog över handelsfartyget Maersk Alabama. Fyra dagar senare lämnade han piratbåten och bad om medicinsk hjälp från U.S.
Det säger mycket om hur Amerika är och att även hårdföra pirater vet det. Kan bara undra hur det skulle ha utvecklats om handelsfartyget varit ryskt. Skulle piraterna ha bett Putin om medicinsk hjälp?

Nu säger ryktet att U.S. militär planerar att gå in i Somalia och rensa upp piratbaserna på land och samtidigt ge hjälp till befolkningen.
Man ämnar också träna och stötta den så gott som obefintliga somaliska regeringen att utbilda säkerhetsstyrkor och ett kustbevakningssystem.
För att göra farvattnen runt Somalia säkrare måste man förstöra piraternas nätverk på land.

Ett billigare sätt vore att låta varje handelsfartyg anställa 9 man från Black Water Security och utrusta dem med en 20 mm. chain gun

Orättvis svartmålning av katolska kyrkan

I frånvaro av George W Bush har påve Benedikt blivit medias nya hatobjekt. Läs mer

13 april 2009

Obama: hård mot Israel, sympatisk mot Iran och Saudiarabien

Kartan visar varför det är så svårt för Israel att upphäva ockupationen av Västbanken. Vilken raketramp för palestinierna den skulle bli!

Caroline Glick skriver:

"Vid ett möte i London i torsdags gjorde Obama klart att han stöder massfördrivning av judar från Jerusalem, Judeen och Samarien (liksom Golanhöjderna), när han tillkännagav sitt stöd för den så kallade saudiska fredsplanen.

Den saudiska planen, utfärdad som ett propagandanummer av Saudiarabiens Kung Abdullah under ett möte med New York Times krönikör Thomas Friedman 2002, uppmanar Israel att begå nationellt självmord genom att krympa till oförsvarbara 1949 års gränser och acceptera miljontals fientliga utländska araber som medborgare i utbyte mot "vanliga" relationer med den arabiska världen.

I torsdags förra veckan föll en 13-årig pojke i händerna på en palestinsk yxmördare bara några meter från sitt hem i Bat Ayi ... Mordet visar tydligt att Obama och hans anhängare ser den arabiska konflikten med Israel genom en snedvriden lins.

Det faktum att palestinska terrorister specifikt gör barn till måltavlor - både inom och utom 1949 gränser - och att det palestinska samhället firar deras mord säger oss att de två grundläggande antaganden som Obama och hans anhängare grundar sin politik mot Israel och Mellanöstern är falska. Det är inte avsaknaden av en palestinsk stat som grundorsak till konflikten, och det är inte närvaron av israeliska samhällen, eller "bosättningar", bortom gränserna vid 1949 års vapenvila som gör konflikten svårbemästrad.

Istället är roten till konflikten den arabiska världens avvisande av Israel rätt att existera - oavsett dess storlek. Och orsaken till konflikten är svårbemästrad eftersom hatet mot Israel och judarna är så djupt och utbrett i både Palestina och den större arabiska världen att de betraktar själva existensen av judar - även judiska barn - i Israel som en oacceptabel kränkning av deras känslor. Faktum är att den judiska närvaron både inom och utom gränserna för 1949 års vapenvila är så oacceptabel att mördandet av judar vid varje tillfälle anses vara ett acceptabelt och hjältemodigt företag."

Blir Obama slutet för Israel? Valet av säkerhetsrådgivare säger en del om hans avsikter. Från bloggen MXp:

BARACK OBAMA har valt general James L. Jones till National Security Adviser (NSA). General Jones anser att Israel måste pressas till överenskommelse med palestinierna. I en nyligen publicerad intervju med Inside Pentagon sa general Jones att "ingenting är viktigare" för Mellanöstern än att lösa den israelisk-palestinska konflikten. Han har också skrivit en rapport som kritiserat Israels säkerhetstaktik på Västbanken och rekommenderat att använda NATO-styrkor för att säkra området.

GENERAL JONES sitter också i styrelsen för Chevron Corporation. Chevron har nära affärsmässiga band med Saudiarabien (KSA). Kanske detta hjälper till att förklara hans aggressiva hållning mot Israel och hans silkesvantar gentemot palestinaaraberna. Det borde oroa Israels vänner att en man med Jones´ åsikter kommer att vara presidentens högra hand. Som bekant har inte sällan en NSA haft vida mera inflytande på presidenten än en utrikesminister."

Tips Monokultur

Bra människor

För de flesta av oss är blogging inte ett yrke, utan snarare ett "tvång". Få av oss försörjer sin familj med bloggandet.
Så varför ägnar vi oss åt det?? Ju mer vi skriver om svårigheterna i vårt land , eller i vår västerländska civilisation i allmänhet, ju värre tycks det bli. Varför ens bry sig?

Bra människor! Det är dom vi skriver för.
De bra människorna, som genom sin ouppmärksamhet bara låter dessa saker hända.

De är inte okunniga eller ens nödvändigtvis ointresserade, de är bara upptagna av den dagliga kampen för arbete och familj.
Vi har alla sådana vänner; de är plikttrogna, intelligenta människor. De är vanligtvis optimistiska människor, som tror att saker och ting kommer att "ordna sig" - som det alltid gör.
Dessa bra människor tillbringar i genomsnitt tjugo minuter i veckan på att lyssna till nyheter, som de får från en partisk TV-kanal. Den lilla fritid de har väljer de att tillbringa med sina familjer och sina anhöriga. De har varken tid eller intresse i sitt hektiska liv att studera Koranen, eller att överväga hur inflytandet av islam påverkar livet i Belgien.
De bra människorna i Amerika är upptagna med att bevara Amerika som ett storslaget land. Än så länge har de inte drabbats av den socialistiska apatin.
Problemet med detta är naturligtvis att det räcker inte med att bara vara bra. Att vara ärlig och hårt arbetande och bra kommer inte att rädda dem. Det fanns många bra, intelligenta och flitiga människor i Tyskland på tjugo-och-trettiotalet, som genom sin ouppmärksamhet och sin tystnad, tillät att landet togs över av ett monster som drev dem till undergång.

Våra bra människor är just sådana. De är rejäla och bra och vi är inte arga på dem, de är vårt enda hopp. När vi skriver, är det inte för att omvända någon av dessa vänsterfanatiker - det är omöjligt - det är för att försöka nå fram till dessa anständiga, hårt arbetande människor som verkligen skulle bry sig om de förstått allvaret i sin situation.
De är vad som håller i gång oss och ger oss hopp. De sover inte så de behöver inte "vakna", de har varit vakna i timmar. De har redan fått iväg barnen till skolan och är på väg till sina arbeten. Nej, de behöver inte väckas, men de måste övertygas om att de verkligen är i fara, att vi verkligen är i ett desperat krig, ett krig som vi absolut måste vinna.

Och det, mina bloggarvänner, är så som jag ser det. Det är vårt jobb och vår plikt.

Från The Good People.

Finns raser?

Nu har vi fått en genetikprofessors ord på att det inte finns olika människoraser. Kanske man ska se det som ett "paradigmskifte" - ett steg bort ifrån ett kollektivt självbedrägeri.

Ungefär som att vi ser med våra egna ögon att solen går runt jorden, fast vi vet att det är tvärtom. Vi ser ju att olika folkslag har olika utseende. Men det ska vi alltså bortse ifrån menar sakkunskapen.

Det har blivit en politiskt korrekt dogm att det inte finns raser. Alla människor är "nästan" likadana säger man. Det är en förenkling. Människor är inte mer lika än att det går att avgöra en persons etniska tillhörighet med hjälp av DNA.

Folk gillar inte att bli manipulerade. Rasförnekelsen uppmuntrar snarare till etnocentrism och rasism än motverkar den.

Medfödd intelligens är ofta avgörande för en individs framgångar i livet. Enligt boken IQ and the Wealth of Nations gäller det även olika nationer. Men det finns undantag. Varför är det hinduiska Indien så rikt och det muslimska Pakistan så fattigt? De har ju precis samma genetiska bakgrund, så arvet kan inte spela in.

Anledningen till att det är så stor skillnad mellan Indien och Pakistan är att islam omöjliggör demokrati och marknadsekonomi, och islam är knappast något medfött utan något som utspelar sig i en människas psyke.

Den genetiska forskningen genomgår en hisnande snabb utveckling, så sista ordet får vänta. Människan är ett mirakel, med upptäckten av DNA har vi kommit till den punkt i livets utveckling då livet kan betrakta sig själv. Vi är Guds ögon.

12 april 2009

Två enkla frågor

Det statliga skolsystemets främsta uppgift är att fostra landets barn till goda arbetare och lyckliga bidragsmottagare.
Regeringens moraliska uppgift är att pränta i människor att de inte kan ta hand om sig själva eller leva ett gott liv utan inblandning från regeringen.

En nyligen gjord undersökning från Rasmussen visar att 34% av amerikanerna tror inte att de kan försörja sig utan hjälp av staten. Bland Demokrater var siffran så hög som 51%. Republikanerna håller inte riktigt med; marginalen är 3-1.

Här följer två enkla frågor. Vill du hellre leva i ett land där:

1.) Människor kan leva och försörja sig på ett effektivt sätt utan understöd av regeringen?
2.) En person inte kan ta hand om sig själv och sin familj utan regeringsbidrag och där självförsörjning är så gott som omöjlig?

-----------
Fler barn föddes i USA under 2007 än någonsin tidigare.
Den första tanken som slår en är... det är ju bra, det blir fler skattebetalare, som kan ta hand om den enorma stats-skulden.
Men sedan ser vi att antalet ensamstående mödrar ökar drastiskt. En statlig undersökning visar att antalet ensamstående mödrar är nu uppe i 40%. Tre fjärdedelar av dessa är under 20 år, alltså tonåringar, vilket innebär att många av dessa barn kommer att växa upp med socialbidrag.
Man ger som anledning att det nu är mer acceptabelt att vara ensamstående mamma.
Den verkliga förklaringen är att det är enklare att bli beroende av staten.

Socialism är som en beroendeframkallande drog. Avsikten är att människor ska dras in i smeten så att de får svårare och svårare att ta sig ur

11 april 2009

Kriget mot droger

I mitten av år 2001 avkriminaliserade man droganvändningen i Portugal och efter det har man noterat en avsevärd minskning av drogmissbruket bland ungdomar.
Tabellen jämför alla sorters droger under åren 2001 och 2006 och alla varianter minskade.
I så gott som alla övriga EU länder steg användningen; ju hårdare ett land bestraffar missbrukarna desto fler blir de. Storbritannien och USA är exempel på det.
Tidigare, under 1990 och framåt, innan avkriminaliseringen , var Portugal bland de värsta missbrukarländerna.

Droger bör avkriminaliseras av flera anledningar. Vi äger våra kroppar och bör ha rätt att göra vad vi vill med dem
Myten om att legalisering skulle öka missbruket gör att frågan inte kan diskuteras sakligt. Man kan emellertid visa på ett betydligt starkare argument:
Man kan eliminerar rädslan som finns hos missbrukarna över att de ska åka fast och de enorma resurser som nu går åt till att arrestera, åtala och fängsla kan i stället satsas på avvänjningsbehandlingar och upplysning.
När droger blir avkriminaliserade sjunker priset avsevärt eftersom missbrukarna inte behöver råna och stjäla .

Glen Greenwald, som gjort utredningen, visar också att drogrelaterade dödsfall har minskat. Man kan även se att 0.9 procent av alla portugiser (15-64 år) har använt cocain medan i USA, som har bland de tuffaste droglagarna och mest människor i fängelse för drogmissbruk i världen, visar att 16.2 procent använt drogen.