15 april 2009

Ändamålet helgar medlen


Det sägs att man gjorde en undersökning i Kalifornien och frågade befolkningen om illegal immigration var ett allvarligt problem. 29% svarade, "Ja, det är ett allvarligt problem." Men 71% svarade:"No es una problema seriosa."

En Zogby-undersökning i Florida visar att kostnaderna för den illegala immigrationen skjuter i höjden och en övervägande mängd floridianer anser att de "papperslösa" är ett stort problem.
Enbart undervisningen för deras barn uppgår till 3.4 miljarder dollar och kostnaden för sjukvård och kostnaderna för de som sitter i fängelse närmar sig 1 miljard.
En övervägande majoritet floridia-bor klagar och anser att de illegala har ett negativt inflytande både på budgeten och på staten i största allmänhet.

Under sin kampanj sa Obama: "Ja, de bröt mot lagen. Och vi ska inte ursäkta det. Vi borde kräva att de betalar böter, lära sig engelska, och ställer sig sist i kön för medborgarskap - bakom dem som kom hit lagligt. Men vi kan inte - och bör inte - deportera 12 miljoner människor. "

Den ekonomiska nedgången under det senaste året har visat en sak och det är att om man nekar jobb till illagala kommer de ganska snart att resa tillbaka till den plats de kom ifrån. Problemet löser sig själv.
Arbetstillfällen försvinner och så gör också de som är här illegalt.

Vi har flera miljoner amerikaner som mist sina jobb och arbetsmarknaden ser inte ljus ut och trots att 75% av amerikanerna är emot det, kommer Obama tillbaka med sin fantastiska idé om att bevilja amnesti för de som brutit mot lagen för att ta sig in i landet.
Han fick rösterna från Hispanics genom detta löfte och nu ska han förvissa sig om att demokraterna får minst 12 miljoner röster till i nästa val och det är vi skattebetalare som står för fiolerna.

Guvernören i Arizona anklagar Maricopa County Police Department för att vara rasister.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.