10 april 2009

Bocka och BugaDet har varit en del diskussioner om mötet mellan Obama och den saudiske kung Abdullah nyligen.
Saudiarabien ligger högt upp på listan bland de länder som fostrar islamiskt hat gentemot Amerika. Hat och våld...och Obama bugar.
Det har orsakat mycket kritik bland bloggar och Washington Times kallar det en "chockerande trohetsed".
I den muslimska världen har Obamas beteende fått lovord och uppskattning, så mycket att Vita Huset ansett sig tvungna att presentera en sorts förklaring.

"Det var inte en bugning. Han grep kungens hand med sina båda och han är längre än kungen"

Denna förklaring är rent nonsens och lämnar det öppet för funderingar över vad det egentligen betyder.

Nu har Obama fått ytterligare en möjlighet att demonstrera för omvärlden vilken enastående ledare han är.
En amerikansk kapten hålls som gisslan ombord en båt utanför Somalias kust.
Alldeles i närheten finns en U.S. Guided Missile Destroyer. Man borde flyga Obama ut till fartyget så att han kan leverera en djup bugning till piraterna.

9 Kommentarer:

Anonym sa...

En video som kan förklara varför han bugar:
http://www.metacafe.com/watch/1752111/barack_

Lisa/

MS sa...

Bevisar väl det som dom flesta redan vet. Obama är muslim. Att ledaren för den fria världen bugar och fjäskar för ledaren för ett av det mest inhumana och bakåtsträvande länderna på denna Jord är skrämmande. Verkar som amerikanerna har valt en ulv i fårakläder. Masspykos i sin farligaste form.

Anonym sa...

Herregud. Här försöker Obama faktiskt vara trevlig mot omvärlden efter Bushs alla klavertramp och folk tolkar det som om han är svag... USA har fortfarande mest kärnvapen, mest hangarfartyg och har fortfarande världens största militära kapacitet. Lite trevlighet kanske leder till varmare världsklimat. Men det är kanske inte alls viljan från er sida?

/Hugo

Knute sa...

Hugo, det är inte alls trevligt att Obama bugar underdånigt för kung Abdullah. Som Berit skriver:
"Saudiarabien ligger högt upp på listan bland de länder som fostrar islamiskt hat gentemot Amerika. Hat och våld...och Obama bugar."

George W. Bush's utnämning av Iran och Nordkorea till ondskans axelmakter blir inte mindre sann av att Obama har ett charmigt leende.

Nog blir det ett "varmare" världsklimat om/när islamisterna får tillgång till atombomber.

Knute sa...

En kommentar av Hugo avspisades för att den i brist på argument för att försvara Nordkoreas och Irans politik i stället blev oförskämd mot bloggskibenterna.

Knute sa...

American retreat from the Middle East under Obama would enable the Islamic Republic to pursue hegemony of the region. Tehran is especially interested in dominating Iraq, thus consolidating a new position that extends its power to the Mediterranean through Syria and Lebanon.

During the “World Without America” conference, several speakers speculated that Obama would show “understanding of Muslim grievances” with regard to Palestine. Ahmadinejad hopes to persuade a future President Obama to adopt the “Iranian solution for Palestine,” which aims at creating a single state in which Jews would quickly become a minority.

http://mohammedjawad.wordpress.com/2009/04/10/ahadith-der-nævner-præsident-obama/

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Det kom en kommentar om min eventuella tro på Jesus, som jag gärna svarat på i ett annat sammanhang. Men det är klart, blir situationen i världen för mörk får man väl vända sig till honom. Fördelen med kristendomen som jag upplever den är att den är privat, inte politisk.

Daniel sa...

När Obama och hans fru var i England respekterades inte seder eftersom Obamas fru tog i Drottningen. Men i Saudi Arabien respekterar dom seder, mycket illa tycker jag personligen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.