13 april 2009

Bra människor

För de flesta av oss är blogging inte ett yrke, utan snarare ett "tvång". Få av oss försörjer sin familj med bloggandet.
Så varför ägnar vi oss åt det?? Ju mer vi skriver om svårigheterna i vårt land , eller i vår västerländska civilisation i allmänhet, ju värre tycks det bli. Varför ens bry sig?

Bra människor! Det är dom vi skriver för.
De bra människorna, som genom sin ouppmärksamhet bara låter dessa saker hända.

De är inte okunniga eller ens nödvändigtvis ointresserade, de är bara upptagna av den dagliga kampen för arbete och familj.
Vi har alla sådana vänner; de är plikttrogna, intelligenta människor. De är vanligtvis optimistiska människor, som tror att saker och ting kommer att "ordna sig" - som det alltid gör.
Dessa bra människor tillbringar i genomsnitt tjugo minuter i veckan på att lyssna till nyheter, som de får från en partisk TV-kanal. Den lilla fritid de har väljer de att tillbringa med sina familjer och sina anhöriga. De har varken tid eller intresse i sitt hektiska liv att studera Koranen, eller att överväga hur inflytandet av islam påverkar livet i Belgien.
De bra människorna i Amerika är upptagna med att bevara Amerika som ett storslaget land. Än så länge har de inte drabbats av den socialistiska apatin.
Problemet med detta är naturligtvis att det räcker inte med att bara vara bra. Att vara ärlig och hårt arbetande och bra kommer inte att rädda dem. Det fanns många bra, intelligenta och flitiga människor i Tyskland på tjugo-och-trettiotalet, som genom sin ouppmärksamhet och sin tystnad, tillät att landet togs över av ett monster som drev dem till undergång.

Våra bra människor är just sådana. De är rejäla och bra och vi är inte arga på dem, de är vårt enda hopp. När vi skriver, är det inte för att omvända någon av dessa vänsterfanatiker - det är omöjligt - det är för att försöka nå fram till dessa anständiga, hårt arbetande människor som verkligen skulle bry sig om de förstått allvaret i sin situation.
De är vad som håller i gång oss och ger oss hopp. De sover inte så de behöver inte "vakna", de har varit vakna i timmar. De har redan fått iväg barnen till skolan och är på väg till sina arbeten. Nej, de behöver inte väckas, men de måste övertygas om att de verkligen är i fara, att vi verkligen är i ett desperat krig, ett krig som vi absolut måste vinna.

Och det, mina bloggarvänner, är så som jag ser det. Det är vårt jobb och vår plikt.

Från The Good People.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Som nybliven pensionär har jag möjligheten till, att granska media och ge mig tid till analys!!!!
Jag kan konstatera, att genom alla år så har jag blivit ordentligt "blåst" av makthavarna!!!!
Det tror jag det, att den "politiska adeln" vill ha "knegoffarna" skall fortsätta att slava till "döden skiljer oss åt"!!!! Därmed gives ingen tid och ork till att granska; "Vad händer med min inbetalade skatt och övriga dumheter som pågår på Helgeansholmen, Rosenbad och Bryssel"!!!!
Internet och blogg - världen har verkligen vidgat vyerna och samtidigt är man inte bara hänvisad till den politikerkontrollerade media - världen!!!!
Vakna, svenska folk!!!!

Erik sa...

Ett klokt och välskrivet inlägg!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.