04 april 2009

Familj och äktenskap i Europa

Grön Ungdom är namnet på Miljöpartiets ungdomsförbund. Det var länge sen deras gröna färg symboliserade miljö, nu är det islam som gäller. De vill legalisera "antalsneutrala" äktenskap. Vilket innebär att det blir fritt fram att hämta hem två eller max fyra brudar från hemlandet, oavsett man kallar det polygami eller ej.

Grön ungdom och andra familjefientliga grupper propagerar entusiastiskt för både "samkönade" äktenskap och "antalsneutrala" äktenskap och begriper inte att man inte kan äta kakan och ha den kvar. Islam tillåter inte homosex. Varför lägger inte "de gröna" i stället sin energi på att motarbeta kusinäktenskap? Då skulle de kunna förhindra att handikappade barn föddes till ett liv i lidande. Men något sådant kan man inte vänta sig av Sveriges mest islamfjäskande riksdagsparti, i hård konkurrens med de övriga.

Läs mer här

6 Kommentarer:

Knute sa...

"Något som blivit allt vanligare för de invandrare som varken vill eller kan arbeta i Sverige har blivit att istället ta “anställning” som personliga assistenter för att i hemmet “vårda” sina anhöriga (oftast egna barn) med funktionsnedsättningar, vilka många gånger är ett resultat av omfattande inavel," berättar Webmagasin Rebell.

"En av dessa invandrade “entreprenörer” som hoppat på denna mycket lukrativa del av den industri som följt i massinvandringens spår är Hassan Charkas vars företag är sysselsatt inom branschen personlig assistans.

41-årige Hassan Charkas affärsidé handlar i stor utsträckning om funktionshindrade barn med assistentbehov och föräldrar, ofta invandrare, med svårigheter att få sina rättigheter tillgodosedda. Hassan Charkas ser till att de, i sin roll som anhörigvårdare, får rätt till assistentersättning från staten och han är sedan med och delar på pengarna som kommer.

Förutom sin egen VD-lön har han under de tre senaste redovisade åren, som ensam aktieägare i sitt företag, tagit ut 22 miljoner kronor i aktieutdelning. Dessutom misstänker Skattemyndigheterna att Hassan Charkas ha betalat ut 12,3 miljoner kronor till sina assistenter och inte redovisat eller hanterat utbetalningarna som lön. Alltså svarta löner...

Att det nu handlar om ett företag drivet av en invandrare har naturligtvis mycket att göra med faktumet att just invandrare i allt större omfattning lär sig utnyttja lagstiftningen till att låta skattebetalarna stå för kostnaden för att sköta sina egna handikappade barn, något som naturligtvis inte är möjligt i deras hemländer. Ytterligare en bra och nyttig välfärdsreform som nu sannolikt kommer att urholkas av människor som aldrig bidragit med ett enda rött öre till den gemensamma skattekistan..."

Anonym sa...

Och ni experter säger det. Fy skam på människor som lever kvar med sina stenålders tankar. Visst finns inga handikappade barn med etnisk svenska föräldrar?
Vakna upp någon gång. Gott och ont finns hos alla människor av olika folkslag. Att generalisera leder ingen stans.
Anita

Berit sa...

Man behöver inte vara mycket till expert, Anita, för att veta att inavel och kusingiften leder till problem.
Gott och ont?? Det handlar om kunskap och sunt förnuft.

Anonym sa...

Anita ovan kör den klassiska sossemanövern, "men det är ju bara individer!"
Visst, det är bara "individer" som håller på med överraskningssex, "individer" som rånar andra ungdomar, "individer" som bötar svensk skolkompisar.. etc etc..
När övergår "individer" till alltför "många individer"???
Vi har tidigare aldrig haft något större problem med kusingiften i Sverige, det HAR förekommit i vissa delar av landet, MEN, det finns också färsk statistik på att "vissa grupper" har en markant högre frekvens av förståndshandikappade pga inavel..
Grön Ungdom kan fö stoppa upp sitt förslag på lämpligt ställe...
Det är sällan som uttrycket ju mindre man vet, ju enklare är problemet" passar så väl som här.
//WR

Leif Ekstedt sa...

I USA har invandrarna från Indien och Turkiet statistiskt sätt en högre inkomst än snittet.
Där gör man dem inte till offer som här när de kommer in i landet. Sverige förstör ju så gott de kan de invandrades möjligheter genom att krångla till för t.ex. fullt utbildade läkare att få jobb utan att sitta i något år på svenskutbildning.Berit/inavel och kusingifte var väl kanske att ta i? Se Dig om!

Knute sa...

Ekstedt, en stor del av de mentalt handikappade som sitter på olika institutioner är det på grund av denna typ av genetiska skador. Se dig om själv, så skulle du bli förfärad.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.