23 april 2009

Förräderi mot västvärlden

Palestiniernas president Mahmud Abbas kommer till USA i slutet av maj för att tillsammans med Obama utarbeta en tvåstatsvision.

Ack ja, den visionen har vi hört om förr, och varje gång har det utbrutit en intifada mot Israel som gjort den omöjlig. Hatet mot judarna är så grundmurat ända sedan Muhammeds dagar att något hopp om fredlig samexistens är närmast löjligt. Araberna måste lugna ner sig först och riva ut hälften av sidorna ur Koranen. Men Obama är marxistiskt indoktrinerad och inbillar sig att om bara palestinierna får sin stat är allt frid och fröjd.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

En tvåstatslösning är inte det viktigaste. Stopp och förbud mot Israels illegala bosättningar är det enda som kan sätta stopp för palestinsk raketskjutning. Det är dessutom en ännu oprövad lösning.Det måste finnas en anledning att sluta med raketbeskjutning. Den anledningen finns inte så länge man är utsatt för provokation. Det borde Israel ha insett för länge sen om det är fred de eftersträvar.

NN

Gammelsvensk sa...

Spel för gallerierna?
Jag tror inte ett ögonblick på en tvåstatslösning. En sådan skulle innebära att båda parter fick ge upp vissa för dem viktiga områden. Detta kommer aldrig att ske.

Jag tror heller inte på en enstatslösning. Att judar någonsin skulle kunna lita på palestinier är lika otänkbart som att dessa skulle sluta att hata judar.

Det är väl också så att det finns många aktörer runtomkring i världen som har intressen i konflikten.

René sa...

En tvåstatslösning med internationellt erkända gränser är den enda lösningen.
Med en sådan lösning elimineras den illegala bosättningen.
René i Svedala

Knute sa...

Hur meningsfullt är det egentligen att tala om illegala bosättningar efter 41 år?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.