27 april 2009

George Carlins syn på Earth Day2 Kommentarer:

pela68 sa...

Ahh!
Såg den här för något år sedan. Svårt att säga hur mycket ironi Carlin använder sig utav men jag väljer att tycka att det är insiktsfullhet till max!

Vi (eller egentligen Peter Eriksson och CO) är sannerligen besitta av värsta sortens hybris- såsom så många andra rörelser inklusive socialismen och islamismen.

Vi ÄR bara en fluglort på vindrutan i det stora hela.
Näsan upp efter 82,5 år liksom.
Men köper jag lågenergilampor så kanske en bäver överlever? Eller en lämmel?

Isbjörnarna får fasiken i mig klara sig själva- vilket de har gjort under de senaste 250 000 åren under såväl istider som varmare perioder.

Nä, nu går jag och tänder en helt onödig lampa. Det kanske kan rädda oss från istiden som klimatologerna varnade oss för 15 år sedan? Sedan planerar jag att andas lite extra mycket i natt och med lite tur kan jag lägga av en brakare eller två medans jag sover.

Undrar vad The Gore säger om det? På sin privatjet till Hong Kong?

Nåja- Tur vi har Obama och Hillary eller för den delen Mona och Wanja.

What could possibly go wrong?

Berit sa...

På Earth Day flög Obama från Washington till Iowa och gjorde fyra helikopterturer där han använde 9000 gallon bränsle för att hålla tal om hur vi ska spara energi.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.