26 april 2009

Handgranat-terror

För en månad sen slängdes en handgranat mot en polisbil i Göteborg. I torsdags var det Köpenhamns tur. Fyra män och en kvinna satt och drack öl på en uteservering i Christiania (bilden) när en handgranat exploderade. Svårast skadad blev en 26-årig man som träffades i käken. sds

"Att målet var ett ställe med uteservering är i sig intressant. Det finns flera rapporter från både Europa och länder utanför Europa att muslimer har attackerat platser som serverar alkohol för att hota och terrorisera dem till att sluta med det," skriver AntiJihad Norge.

"Om det är sant som danska polisen sade att de fyra som skadades var tillfälliga offer gör det i varje fall inte saken bättre, snarare tvärtom. Det finns ett ord för angrepp där syftet är att döda eller skada tillfälliga civila offer. Ordet är terror, och det är något som muslimer i praktiken har monopol på."
Det som gör det riktigt obehagligt är att det börjar likna etniskt krig. Rockerne (motorcykelgängen) har Christiania som intresseområde, och handgranaten kan vara invandrargängens hämnd för skottet på Nørrebro nyligen. Så den här gången var det nog inte islams alkoholförbud som var motivet, även om det kan ha haft sitt finger med i spelet.  

Det danska invandrargänget Black cobra expanderar nu verksamheten och rekryterar ungdomar i Rosengård i Malmö. Ligan lockar med löften om tillgång till skjutvapen.

3 Kommentarer:

Steen sa...

"muslimer har attackerat platser som serverar alkohol för att hota och terrorisera dem till att sluta med det".

Knute, jeg tvivler. Nemo er kendt som tilholdssted for HA. Boertset fra det, så kender vi ikke gerningsmændene,.

Knute sa...

Steen, jag infogar en en reservation:
"Så den här gången var det nog inte islams alkoholförbud som var motivet, även om det kan ha haft sitt finger med i spelet."
Mvh Knute

Steen sa...

ja, og att börjar likna etniskt krig, det ser man af at politikerne er så ivrige efter at benægte det.

Vi får se med hångranaten. Det som kendetegner HA, er omhyggeligt planerede attentater, hvor indvandrerne skyder i blinde mod uskyldige.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.