02 april 2009

Islam ingen helig ko

Det är ett faktum att Europa är utsatt för en muslimsk smygkolonisering. Genom åren har framträdande islamiska ledare som Boumedienne i Algeriet, Khadaffi i Libyen och Erdogan i Turkiet gjort klara uttalanden om att det är en medveten strategi. Men "politiska korrekta" kretsar i Europa har fått för sig att det är "rasistiskt" att varna för islamiseringen. Vi ska vara försvarslösa, inget annat duger tycker de.

Tidningen Expressen skriver att "Eurabia" bygger på en syn på miljontals muslimer som statiska komponenter i ett enhetligt kollektiv.

Det hade jag gärna fått förklarat, men eftersom tidningen inte gick i land med det får jag göra min egen tolkning: Så länge den stora massan muslimer låter styras av sina religiösa ledare är det lätt att betrakta dem som ett kollektiv, de beter sig ju på det viset.

Tidningen skriver också, "Man måste antingen var blind eller besudlad om man inte ser att det finns ett utbrett muslimhat i Europa. Det är inte lätt att heta Muhammed eller Ahmed i den europeiska vardagen."

Eftersom statistiken visar att de flesta som begår våldtäkter, rån och bränder har muslimsk bakgrund, är det inte konstigt att deras oskyldiga landsmän också betraktas med misstänksamhet. Det var muslimerna som kom med grupptänkandet, inte värdländerna som tog emot dem med öppna armar och ville göra dem till västerländska individualister som följer västerländska lagar.

Flosker ändrar inte på verkligheten. Vilken inverkan har liberala idéer om frihet och demokrati på muslimer när de själva inte har mycket till övers för dem. Därför måste demokratin försvara sig och inte släppa in dessa människor.

I samband med de hemliga inspelningarna från Sverigedemokraternas möten försöker Sveriges Radio skuldbelägga normal självbevarelsedrift på liknande sätt som Expressen: "På mötena har förtroendevalda bland annat sagt att invandrare inte är solidariska, inte vill betala skatt och är här för att jobba svart."

Jaha, vad är det för rasistiskt med det? En annan sak är de rasistiska uttalanden som spelades in, men att utan vidare koppla ihop dem med åsikter om invandringens nackdelar är inget annat än hjärntvätt.

De sociala och ekonomiska kostnaderna för den muslimska invandringen är väl kända. EU:s planer på att integrera de arabiska länder i Europa är också väl kända. Allt talet från makthavarna om att muslimerna möts med "rasism" och "islamofobi" är inget annat än dimridåer för att göra islam mer aptitlig.

"I ett så hatiskt klimat där det är så svårt att heta Muhammed blir givetvis den radikala vägen mer lockande," skriver Expressen. "Vi måste vara snälla mot muslimerna nu, så blir de snälla mot oss när de tar över", sa den socialdemokratiske ministern Orback i ett radioprogram. Förmodligen är det tvärtom. Radikaliseringen beror på vårt samhälles oförmåga att dra gränser. Islam saknar den gyllene regeln (det du inte vill att andra ska göra mot dig, ska du inte göra mot dem) och ser snällhet som tecken på svaghet. Ropen skalla, mer jihad åt alla.

Religionen islam tar ifrån människor deras naturliga moral och ersätter den med elakhet. Det är därför det vimlar av hemliga och halvhemliga poliser i islamiska länder. Skärp straffen och sätt igång och bygg fängelser. Makthavarna måste ta konsekvenserna av vad de ställt till med innan vi får libanesiska förhållanden.

10 Kommentarer:

Mattias sa...

Jag orkar inte diskutera dina åsikter, koncentrerar mig på ett rent faktafel. Den gyllene regeln finns inom islam, precis som i nästan alla andra religioner.

Berit sa...

Nowhere in the Koran is there an expression of the Golden Rule, therefore, it is of no importance in Islam and Muslims have no reason to observe it. Since Islam's most important message to humanity (the Noble Koran) does not contain the Golden Rule, it is logical that it was unimportant to Allah. This explains why he entirely omitted it from the Koran. The Golden Rule is held to be central by all religions except Islam.

Mattias sa...

Jag kan slänga ur mig citat med:

“Hurt no one so that no one may hurt you.”

"Woe to those . . . who, when they have to receive by measure from men, exact full measure, but when they have to give by measure or weight to men, give less than due"

"The Qur'an commends "those who show their affection to such as came to them for refuge and entertain no desire in their hearts for things given to the (latter), but give them preference over themselves"

“None of you [truly] believes until he wishes for his brother what he wishes for himself.”

"Seek for mankind that of which you are desirous for yourself, that you may be a believer; treat well as a neighbor the one who lives near you, that you may be a Muslim [one who submits to God]."

“That which you want for yourself, seek for mankind.”

"The most righteous of men is the one who is glad that men should have what is pleasing to himself, and who dislikes for them what is for him disagreeable."

Alla citat tillskrivs Mohammed.

Berit sa...

"None of you [truly] believes until he wishes for his brother what he wishes for himself." [Number 13 of Imam "Al-Nawawi's Forty Hadiths."

"Brotherhood" i islam gäller emellertid inte alla. På många ställen står det att man får inte ta en otrogen till vän och broder.
Det är för mig den stora skillnaden, den gyllenen regeln omfattar ALLA människor.

Mattias sa...

Och däri ligger kruxet inte bara för islam, men för alla religioner. Självmotsägelser och prioriteringar av olika texter innebär att det inte är religionen i sig som är farlig, utan att man låter mentalt instabila människor tolka den åt en.

Nils Dacke sa...

Tack Knute för ett sakligt och bra bemötande av Expressens PK-ledare.

Till Mattias vill jag säga: Den gyllne regeln finns alls inte i islam som i andra religioner. Det närmaste man kommer är följande: "Muhammed GUDs budbärare och de med honom, är hårda och stränga mot de som inte tror, men snälla och medlidsamma mot varandra..." (K 48:29). Islams gyllne regel omfattar alltså inte oss otrogna. Skillnaden mot det allomfattande kärleksbudet i kristendomen (vilket understryks av liknelsen om den barmhärtige samariten) och i flera andra religioner och filosofier är markant.

Dionysos sa...

"Skillnaden mot det allomfattande kärleksbudet i kristendomen ..."

Allomfattande, förutom till dem som den kristna Guden bränner i helvetet, vilket väldigt många kristna tror på ...

Knute sa...

Än sen då Dionysus, säger inte Jesus att man ska älska sin fiende? Vad som händer efter döden är en annan femma, eller rättare sagt tankevirus, som i detta fallet ger lite tröst åt dem som tycker att det orättvist att de elaka inte får något straff medan de lever.

Knute sa...

Att älska sina fiender gynnar bara de kriminella. Det där Jesusordet går förstås inte att ta bokstavligt. För den skull ska man inte avvisa det. Jag tolkar det som en uppmaning till empati.

Anonym sa...

Tycker att en del i SR:s reportage var fel slutsatser, just så här. Men när det övergick från Ultima thule till Feindflug (en tysk nynazistisk grupp) och sedan till en nazistisk kampsång från 30-talet som Almqvist sätter på och kallar en cool antimarxistisk låt går det för långt.

Almqvists rasistiska skämt om somalier anser jag är rasistiskt, så två fel av Almqvist ger förtroendet noll. Partisekreterare Mattias Karlssons tarvliga försök att försvara Almqvist låtval och det rasistiska uttalandet från honom samt det om 2000 parasiter och hundar, som Mattias kallar ickerasistisk fakta, är också minst dubbelfel och diskvalificerar honom (i alla fall i mina och 98% av svenska folkets).

/Magnus

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.