18 april 2009

Jag är från (Somalias) regering och är här för att hjälpa er.

Flera vänstergrupper och rasistiska talesmän, så som Al Sharpton, som försörjer sig på att leta efter rasism så snart negrer blir bestraffade för att de bär sig dumt åt, har föreslagit att de somaliska piraterna bör betraktas som "frivillig kustbevakningspersonal".
Man säger att rederier har för vana att "dumpa giftigt avfall i somaliska kustvatten" därför att landet är i avsaknad av en fungerande central regeringen. Detta påstående framförs utan några som helst belägg för sanningshalten i påståendet.

Intervjuer med verkliga pirater bekräftar att deras motiv är rent ekonomiska.

Dessutom, kom i håg när du tittar på den kanadensiskt producerade videon ovan, att på grund av havsströmmarnas riktning i Indiska oceanen, kommer skräp i området väster om Sumatra att på goda grunder hamna på stränderna i östra Afrika, inklusive Puntland och södra Somalia.

En sådan logik kommer dock inte att påverka fantasivärlden som de senaste dagarnas högljudda vänsteranhängare och rasister lever i, och vars enda syfte är att fördöma alla verksamheter som har samband med västerländsk kultur.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.