09 april 2009

"Moderat" imam invigde scientologikyrka

Malmöpolitikern Adly Abu Hajar (M) invigningstalade när när Scientologkyrkan invigde sina nya lokaler i Arlöv i helgen. Adly Abu Hajar är tillika imam och anhängare av sharialagen, enligt en intervju i Skånska Dagbladet. Hur det går ihop med att vara moderatpolitiker kan man undra.

Hajar säger att han känner flera scientologer sedan länge eftersom de, liksom han själv, är medlemmar i organisationen Universal federation for peace. Han ansåg det därför självklart att tacka ja till inbjudan att tala.

Tydligen finns det beröringspunkter mellan islam och scientologi, vilket uppmärksammats i Tyskland. "Scientologin verkar på grundval av massivt förtryck, likt en totalitär organisation som vill bryta folkets vilja, vilket är precis varför vi måste bekämpa den," sa Ralf Stegner, inrikesminister i Schleswig-Holstein.

Islam verkar också på grundval av massivt förtryck, likt en totalitär organisation som vill bryta folkets vilja, och försätta det i slaveri. Om någonting utgör en fara för det demokratiska systemet, är det islam!

Scientologins ledare säger att den är en religion, men tyska tjänstemän hävdar att den är en totalitär kommersiell sekt som försöker krossa människors individualitet.

Islams ledare säger också att islam är en religion, men i verkligheten är den en totalitär sekt som försöker krossa människors individualitet.

Ännu värre, den försöker få folk att underkasta sig genom hot och våld och sprider skräck genom världen. Jämförd med islam är scientologin ett harmlöst trossystem, fastän den utnyttjar sina anhängare.

2 Kommentarer:

Nils Dacke sa...

I artikeln om sharialagen, som du länkar, till kör denne muslimske kommunpolitiker med rena lögner när han påstår att man som muslim kan välja att leva efter bara vissa delar av sharia. Sanningen är att sharia enligt en av de vedertagna rättsskolorna gäller som en helhet. Enligt Ammanbudskapet skall en muslim följa sharia enligt en av åtta skolor. Notera att sharia är grundad på Koranen, som inte heller får accepteras bara delvis (2:85).

Det är förfärligt att moderaterna har en sådan man bland sina valda representanter.

Andreas sa...

Scientologins mål kan ju förklaras med ett citat av grundaren, Ron L Hubbard från en science fiction konferens året innan han grundade scientologerna, "Vill man bli riktigt rik ska man grunda en religion".

Det är en stor skillnad att försöka utnyttja människor för sina mål och att tro något konstigt såsom man kan tycka att både, scientologer, islamister, vänstervridna, moderater, kristna, osv är. Det är en stor skillnad mellan att försöka binda människor i ett nät för att utnyttja det och att tro att något är det "rätta".

Så det är skillnad på islamister och

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.