26 april 2009

Nytt parti i Norge: Independent Labour Party


Utan svin och alkohol är norrmän världens bästa muslimer. Nytt parti vill förbjuda homosex och Muhammedkarikatyrer. Det ska bli lättare för pakistanier att komma till Norge.

"Om tre år är Oslos ordförande norskpakistanier," säger partiledaren Ghufoor Butt. "Mitt hopp är att om femton år kommer Norge i likhet med USA att se en andra generationens invandrare i jobbet som statsminister."

Den mångkulturella mardrömmen blir bara värre.

I Norge är Butt mest känd för att ha hungerstrejkat mot de höga flygpriserna mellan Norge och Pakistan. Till hösten hoppas han få en plats i Stortinget. Sin valkampanj tänker han driva i Pakistan. Inte så underligt som det låter, det gjorde även Sosialistisk Venstreparti inför förra valet.

Hans förutsägelse om att Oslo kommer att styras av norskpakistanier slår säkert in, det går inte att blunda för invandringen och födelsetalen. Snart gör norrmännen som engelsmännen och flyttar till Nya Zeeland.

- - -
Den norska rödgröna regeringen är naiv, för att använda ett milt ord. Den stöder koranskolor i Pakistan som lär ut hat som dödar norska soldater som strider mot talibanerna i Afghanistan.

"En 18 år gammel Taliban-tilhenger trent i Pakistan gjennomførte selvmordsattentatet som drepte den 30 år gamle norske kapteinen Trond Petter Kolset. Han var opprinnelig fra Kandahar-provinsen i Afghanistan, men hadde den siste tiden vært student ved en religiøs skole i Pakistan før han ble rekruttert av Taliban." vg

Läs mer: Hur illa är det i Pakistan?

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Det er viktigere enn noensinne at de norske, svenske og danske broderfolk står sammen slik at vår felles etnisitet, og så og si identiske kultur og historie ikke blir vasket ut av fremmedkulturelle elementer.

Islams fremvekst i Skandinavia, er den største trusselen mot vårt stabile demokratiske og siviliserte levesett.


-Tommy B

From Sweden with Grief sa...

Ja, så klagar man i dessa länder på brittiska och franska kolonialister som kom till dessa länder och visst tog för sig, men då är det nu helt rätt att göra samma sak i Norge och Sverige och andra länder i Norden? Vi hade inte mycket med kolonialiseringen att göra, men vi ska ändå "betala priset" som dessa muslimer säger. De är inte flyktingar i Norden, de beter sig exakt som kolonisatörer. De är den nya adeln som ska kunna komma undan med nästan vad som helst på grund av sin kultur.

Anonym sa...

Instämmer med UltraV till 100 procent. Just detta har jag tänkt på mycket, hur de forna kolonialmakterna i Europa lider av dåligt samvete och av denna fåniga anledning släpper in superegotrippade islamister som beter sig som svin mot sina värdländer medelst "demonstrationer" (=bärsärkargång) sjukt omåttliga krav på den inhemska befolkningens anpassning till dessa "kulturberikares" krav på respekt för deras religösa tvångsföreställningar.
Varför bara lägga sig och liksom bara säga "kom gärna och våldta oss, ty det gjorde våra förfäder mot er under kolonialtiden". Jag börjar nu förstå innebörden i Nietzsches ord: "Dåligt samvete är oanständigt"!!!
Skall kommande generationers engelsmän, fransoser, spanjorer, holländare m.fl. behöva lida för att deras farfars farfars far levde under kolonialtiden. Allmogen hade säkert ingen glädje av kolonierna i alla fall, den har alltid varit ungefär lika fattig överallt i Europa.
Särskilt de engelska politikerna verkar har blivit mest undfallande och oanständiga - mot sitt eget folk, barn och barnbarn.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.