01 april 2009

Respektlöst

Jag vet inte om ni har den typ av reklam på TV som vi har här, där säljarens uppgift tydligen är att skrika högst av alla?
Oftast gäller det reklam för begagnade bilar och ju billigare bilarna är desto gapigare är representanten. Det verkar som man tror att ju mindre pengar någon har desto enklare är det att övertyga honom om att använda dem på lågkvalitetsprodukter.
Det kanske är rätt? Jag har inte hört någon skrik-annonsering för Mercedes.

Man skriker också om annat än bilar och en gaphals som man hör dagligen heter Billy Mays och han prånglar ut allt från lökhackare till mirakel-klister till knivslipare. Det han sammanknippas mest med är ett tvättmedel som kallas "Oxi clean" och vid en av presidentens presskonferenser härom dagen gjorde Mays världens klipp.

Den första reaktionen är att "det är ju kul" men vad det verkligen visar är att respekten för Barack Obama med rask takt närmar sig noll-nivån och att inte ens respekten för ämbetet avhåller längre någon från lågvattenmärket."Vad du försöker sälja, Mr President, är så mycket "bull shit" att jag kan lika gärna försöka sälja mitt också!"

1 Kommentarer:

LN sa...

Besök http://justitiemordilund.blogspot.com/
och upptäck den oförblommerade
SOVJETSTANDARDEN på dagens svenska rättvisa!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.