10 april 2009

Vem kan först briljera med dödstalen?


Från Spydpigen

De senaste dagarna har haft möjlighet att höra olika arabiska radio- eller TV-stationer jubla över jordbävningen i Abruzzerna i Italien. De verkar tävla om vem som snabbast kan uppdatera dödssiffran.

"Åh Allah, få dödstalen att stiga, krossa våra fiender och hjälp muselmanerna."

"Äntligen har de också upplevt sina mörka dagar. Åh Allah döda dem och låta dem flacka omkring."

Och från programmet "al-Falluja:" Åh Allah, låt jordbävningar och olyckor fortsätta, säger Ashiq al-Irhab, ett öknamn som betyder något i stil med "begärlig efter terrorism".

"Vårt vapen är starkare än ett skjutvapen. Det är åkallandets vapen och ju mer vi anropar Allah, desto längre blir dödslistan. Vapnet är starkare än al-Qaidas."

- - - och liknande kommentarer

Enligt deras uppfattning är jordbävningen Allahs gudomliga straff av dem som de kallar "islams fiender".

Månne inte en sådan retorik ger ännu fler fiender?

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Dette er skremmende. Er det virkelig mulig å si sånt? Hilsen Tovema.

Anonym sa...

Låt oss europer gå ihop och starta ett korståg mot dessa vedervärdiga muslimer, deras religion är förkastlig,den förespråkar bara hat.dom känner ingen respekt och vördnad inför dom levande och döda.blir så förbannad över kommentarerna dessa low life ger.

TBA sa...

Oavsett vad de säger eller gör kan muslimer inte få fiender i (det officiella) Väst. De är ju utsatta och dessutom "Andra".

Anonym sa...

Ljuga är fult har jag hört. Var finns bevisen?

Anonym: Snacka om att kasta sten i glashus. Du förordar precis samma sak. Skit som skit.

/Sven

Knute sa...

Sven, det är ingen lögn att sådant skrivs på diverse jihadistiska forum. Vederhäftiga italienska adncronos.com skriver om det:

http://www.adnkronos.com/IGN/Esteri/?id=3.0.3192370143

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Detta är det slutliga beviset att muslimer inte har alla sina kameler i stallet. Detta är helt sjukt. Hade det varit kristna som yttrat sig så här så hade drevet gått för länge sedan och dom skyldiga varit inburade.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.