29 april 2009

Vi-vet-vad-som-är-bra-för-dig-paradiset

Gudrun Schyman är kandidat för feministiskt initiativ i EU-valet. Hon har tidigare varit ledare för vänsterpartiet, före detta kommunistpartiet. Efter att ha uppträtt berusad offentligt gick hon 1996 ut med sin alkoholism i en tv-intervju.

Schymans senaste utspel är att "Europa måste nyktra till". Om hon själv numera är nykterist måste alla andra också vara det. Skämt åsido, det ligger i linje med hennes perverterade form av feminism som skuldbelägger både män och kvinnor. Hon säger:

"Det är fortfarande mest män som dricker och det är fortfarande mest män som begår våldsbrott efter att de har druckit. Men också bland de som utsätts för våldet finns alkoholen med.

Särskilt kvinnor är en grupp som exploateras med försäljningsknep som stinker sex och förvriden jämställdhet. Män dricker mest men kvinnor ökar sin konsumtion mer, särskilt unga tjejer och vi kvinnor 55+. Vi som behöver snabb avkoppling från genusstress och dubbelarbete, vi har fått både alkoläsk och Bag-in-box."
Det påminner om imamerna som säger att det är rätt att våldta kafirernas kvinnor därför att de dricker alkohol och inte bär slöja, som jag skrev i en tidigare postning om att Sverige har flest våldtäkter i Europa.

Skyll på alkoholen för att vara islam till lags. Europa ska ta över den svenska modellen med systembolag och rondeller (dock ej rondellhundar).

En undersökning av Folkhälsoinstitutet (vi lever i en socialstat) visar att fler unga väljer att inte dricka alls jämfört med för tio år sedan. Färre har druckit alkohol och man dricker vid färre tillfällen (30 april är förstås oundvikligt). Med andra ord är det bara dumt att utnämna alkoholen som syndabock för invandrade problem.

- - -
Titeln är ett citat från en talesman för Danmarks Rygerforening

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.