21 maj 2009

Är Israel redo?

Fox News - "President Mahmoud Ahmadinejad sade att Iran testat en ny avancerad missil i onsdags med en räckvidd på ca 1200 miles, långt nog att nå Israel och sydöstra Europa. Iran har nu också "tagit steget fullt ut" och har expertis och material nödvändigt för en atombomb.
Tillkännagivandet kommer inte att lugna den amerikanska regeringen. Det kommer bara två dagar efter att president Barack Obama deklarerat en vilja att söka djupgående internationella sanktioner mot Iran om landet tar avstånd från USA: s försök att inleda förhandlingar om kärnvapenprogrammet.
Obama sade att han förväntade sig ett positivt svar på sin utsträckta hand för att öppna en dialog med Iran innan årets slut."


Det intressanta är att Europa nu också ligger inom Irans räckvidd. Kan man tro att det blir annat ljud i skällan nu?
Kommer vi fortfarande att höra om hur man måste tillämpa mjukhet och förståelse, bilaterala förhandlingar, multilaterala lösningar, kontinental enighet, djup respekt för den arabiska världens rättigheter vilket naturligtvis gör Europa säkert?

Obama kommer i vanlig ordning att svamla om dialog och om hur positiv han är så lita inte på någon hjälp från honom.
Vi får hoppas att Israel är beredd, för den dag alla israeler är döda och deras pyttelandremsa uppbränd kommer alla dessa "koalitioner" att vara ett sjukt skämt.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.