18 maj 2009

Cirkeln är sluten

Ironi är när en tidigare ledare av ett kommunistiskt land påpekar för en ledare av ett tidigare kapitalistiskt land att kommunism inte fungerar.

Man vill bara gråta. Nu har det gått så långt att Pravda varnar Amerika:

"Man kan likna det vid en enorm damm som brister; Amerikas nedgång till Marxism pågår med rasande fart och detta mot bakgrunden av en passiv, olycklig fårskock, ursäkta mig kära läsare, jag menade människor.
Det är sant att man har varit förberedd på situationen, under det senaste århundradet, speciellt de senaste tjugo åren.
Den ursprungliga testen ägde rum på vår Heliga Ryska jord och det var en blodig test. Men vi ryssar skulle inte bara lägga oss ner och ge upp vår frihet och våra själar, oavsett hur mycket pengar Wall Street pumpar in i händerna på marxisterna.

Man har tagit lärdom och använt det för att förbereda den amerikanska befolkningen att överlämna sin frihet och sina själar till nyckfullheten hos eliten och de som anser sig veta bättre."

Mer ironi: "Den enda anledningen till att Kommunismen inte fungerade i Sovjetunionen berodde på att det inte var rätt folk som var ansvariga. De hade inte Obamessias, den smartaste mannen i världen. Han kommer att visa alla. Vänta bara!"1 Kommentarer:

Anonym sa...

Idén för kommunismen har Marx/Engels och Lenin förmodligen fått från sina mor-eller farföräldrar. Någon som läst Bibeln- Apostlagärningarna 2:44-45
Sedan har de i sin vansinnighet försökt tillämpa himmelska principer i svinstia...
Kloka av erfarenhet varnar de nu västvärlden. Haa!
Growing

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.